2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Originalet.

Transporter har rullat på svenska vägar sedan början av 50-talet. Den har tillverkats i fler än 12 miljoner exemplar och löpande utvecklats längs vägen. Dagens Transporter har samma grundidé, men allt annat är nytt. Den är rymligare, bekvämare, starkare, snålare och har fantastiska vägegenskaper. Transporter Skåp är den populäraste versionen och du kan få den både förlängd och förhöjd.

Varför välja Transporter?

Volkswagen Transporter Skåp

Beställ online.

Välj bara färg, drivlina och tillval. Beställ och hämta ut nycklarna hos valfri återförsäljare. Från 4 095:-/mån1.

Versioner.

Vilken Transporter passar dina behov?

 • Skåp

  Flexibel och rymlig.

  Transporter Skåp finns med två axelavstånd och med tre olika takhöjder. I standardutrustningen ingår bland annat klimatanläggning, multifunktionsdisplay med trötthetsdetektering och Front Assist.

  Bygg din Transporter Skåp
 • Kombi

  Perfekt för persontransporter.

  Transporter Kombi har rejält med utrymme för upp till 9 personer och bagage. I standardutrustningen ingår bland annat klimatanläggning, multifunktionsdisplay med trötthetsdetektering och Front Assist.

  Bygg din Transporter Kombi
 • Pickup (enkelhytt)

  Välbyggda flak.

  Transporter Pickup enkelhytt finns med två olika axelavstånd och med tre olika storlekar på flak som byggs i Sverige. Komplettera med den utrustning som passar ditt företag. I priset ingår svenskt flak som monteras innan leverans.

  Bygg din Transporter Pickup enkelhytt
 • Pickup (dubbelhytt)

  Dubbelhytt med flak.

  Tack vare dubbelhytten får fem eller sex personer plats. Multifunktionsdisplay med trötthetsdetektering och en fast 3-sitssoffa i andra sätesraden är standard. Komfortpaket och Pluspaket finns som tillval. I priset ingår svenskt flak som monteras innan leverans.

  Bygg din Transporter Pickup dubbelhytt
 • Twin Cabin

  5-sitsig skåpbil? Vi kör på 6-sits istället.

  En välutrustad modell med plats för upp till 6 personer. Är bland annat utrustad med navigationssystem Discover Media, Front Assist, multifunktionsratt och har värmare för vatten med programmerbar kupévärmarfunktion och fjärrkontroll.

  Bygg din Transporter Twin Cabin

Förhöjd eller förlängd?

Transporter Skåp finns med två olika axelavstånd och tre olika takhöjder. Du kan välja mellan enkel- och dubbelhytt. Med andra ord finns det alltid möjlighet att finna en lösning som passar företagets verksamhet.

Bekväm och välutrustad skåpbil.

Transporter ger dig en bekväm och säker arbetsplats. Du sitter högt med bra överblick och har allt du behöver inom armlängds avstånd. Förarutrymmet har förarsäte med många inställningsmöjligheter och en tvåsitssoffa. Det kan även inredas med två separata säten.

Modern teknik ger många fördelar.

De olika motorerna till Transporter kombinerar körglädje och bra prestanda med låg bränsleförbrukning. Den genomsnittliga bränsleförbrukningen är 5,5 liter/100 km med genomsnittligt CO2-utsläpp på 145 g/km. Lite extra intressant är TDI-motorn med 204 hk (150 kW). Andra innovationer som ger enklare och säkrare körning är 4MOTION, DSG automatlåda och start-i-backe-hjälp.

Säkerhet & Förarassistans.

Transporter är skåpbilen som erbjuder en rad avancerade säkerhets- och assistanssystem. Något som underlättar körningen och hjälper till att undvika olyckor vid oväntade situationer. En del av de här systemen är standardutrustning på vissa modeller medan andra finns som tillval.

Infotainment & Navigation.

Det finns många möjligheter till information och underhållning. Du väljer bland flera olika radio- och navigationssystem som kan styras från multifunktionsratten. Med hjälp av Car-Net Guide & Inform och App Connect får du en mängd praktiska funktioner och hjälpmedel.

Biltester och recensioner.

Vad tycker andra om skåpbilen Transporter? Vi har samlat aktuella biltester, filmer och recensioner från motorjournalister i Sverige och utomlands.

Transporter modellbroschyr

Modellbroschyr.

I modellbroschyren hittar du ännu mer information om Transporter.

Transporter modellbroschyr

Folkabussens historia.

Vi gör en tillbakablick på folkabussens 70 år långa historia.

Das WeltAuto Begagnade bilar med garanti. Volkswagen Transporter.

Köp en begagnad Transporter.

Hos Das WeltAuto hittar du kvalitetskontrollerade begagnade transportbilar med 1 års garanti.

Nästa steg.

Relaterat innehåll.