En glad kvinna står framför en gul-vit VW ID. Buzz elminibuss med lila blommor i bakgrunden
Ladda under resan

Bekväm och flexibel laddning

Idag kan du utnyttja alla naturliga pauser för att ladda din elbil nästan överallt. När du handlar, när du är på jobbet eller längs motorvägen. Det gör din vardag mycket bekvämare. Ett utbrett nät av laddningsstationer står redo att förse dig med el i princip när som helst och med laddningstjänsten We Charge är hantering och betalning också bekvämt för dig. Med We Charge laddar du enkelt i hela Europa.

Om ingen lämplig laddstation finns tillgänglig, är ID. Charger Travel din mobila lösning som gör laddningen flexibel när du är på resande fot.

Laddning vid laddstationer och snabbladdningsstationer

Det finns många alternativ för laddning när du är på resande fot. Till exempel bygger många företag sin egen laddinfrastruktur som deras anställda kan använda i företagets lokaler under arbetstid. Det går även att ladda el vid allt fler affärscentra och på allmänna parkeringar. När du kör längre sträckor finns det redan många snabbladdningsstationer tillgängliga längs motorvägen. Volkswagen Group är bland annat involverad i vidareutvecklingen och utbyggnaden av snabbladdningsinfrastrukturen som en del av IONITYOpens an external link som byggs ut tillsammans med andra fordonstillverkare.

We Charge – laddtjänsten från Volkswagen

Ladda och betala. Enkelt och transparent.

Elektrisk mobilitet ska vara enkelt och roligt. Du ska komma fram och känna dig avslappnad vart du än ska. Laddtjänsten We Charge är din smarta partner som ger dig direkt tillgång till det offentliga laddnätet över hela Europa. Det är också lätt att hitta anslutna laddstationer via Volkswagen-appen.

  • Mer än 310 000 laddstationer över hela Europa
  • Autentisering vid laddstationerna med hjälp av We Charge laddningskort eller Volkswagen-appen
  • Tydlig och transparent kostnadsinformation i Volkswagen-appen
  • Månadsfaktura
1.
Ett erbjudande från Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).

Alla fördelar med We Charge

We Charge erbjuder rätt laddningstjänst för varje tillfälle: Enkelt, bekvämt och från en enda källa. Dra nytta av följande fördelar:

  • Hitta och använd tusentals offentliga laddstationer
  • Använd bara ett laddningskort för att ladda din elbil över hela Europa
  • Tillgång till IONITY DC-laddningsnätverket

Hitta rätt laddstation

Att hitta en laddstation är enkelt. Använd We Charge In-Car-appen i din bil, som bekvämt guidar dig till närmaste tillgängliga laddstation. Lediga laddstationer kan också enkelt lokaliseras med hjälp av en smartphone och funktionerna från We Charge i Volkswagen-appen.

We Charge In-Car App

Vill du bara köra iväg och bli navigerad till närmaste laddstation? Inga problem. Ladda bara ner We Charge-appen och anslut den till ditt navigationssystem. I vyn We Charge kan du filtrera laddstationer efter kapacitet och tillgänglighet och sedan starta vägledningen direkt utan att lämna navigationsappen. På så sätt förblir du uppkopplad och kan hitta en laddstation nästan var som helst.

In-Car App på displayen i en VW ID. Buzz
1.
Ett erbjudande från Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
QR-kod för att ladda ner We Charge-appen från App Store eller Google Play

We Charge i Volkswagen-appen

Funktionerna för We Charge finns integrerade i Volkswagen-appen. Detta gör att du enkelt kan söka och hitta offentliga laddstationer i appen och kontrollera tillgängligheten i realtid. För full kostnadstransparens har du möjlighet att se alla dina laddningsprocesser. Att hantera dina taxor och betalkort är bara ett tryck bort. Låter det bra? Så här registrerar du dig. Eller skanna QR-koden och ladda ner appen direkt till din smartphone.

Vanliga frågor och svar

Ladda med ID. Charger Travel – mobilladdningslösning

Om det inte finns någon passande laddningsstation på semesterresan, är ID. Charger Travel lösningen. Det flexibla laddningssystemet är en styrenhet som fungerar ungefär som en hemmaladdbox. Olika valfria adaptrar gör den till den perfekta följeslagaren för olika ändamål. ID. Charger Travel kan ladda upp till 11 kW och du förvarar den tryggt i förvaringsboxen (tillval). ID. Charger Travel känner igen kontakten och spänningen och ställer automatiskt in den maximala tillåtna effekten. Detta gör den till den perfekta följeslagaren på längre semesterresor eller campingturer.

Du kan få mer information hos din närmsta Volkswagen-återförsäljare.

ID. Charger Travel, mobilt laddningssystem för elbil, i bagaget på en VW
2.
Tillval som kan beställas från din närmsta återförsäljare av Volkswagen Transportbilar.