En kvinna trycker på infotainmentskärmen i en VW Multivan

Innovationer och teknik

Alltid redo för vardagens
alla utmaningar

Många av våra kunder ägnar större delen av arbetsdagen i bilen. En del rentav lever i den. Detta gör att våra bilar behöver uppfylla högsta krav vad gäller komfort, funktion, förbrukning och säkerhet. Därför har Volkswagen utvecklat en rad olika tekniker som säkerställer att din bil alltid står redo för vardagens alla utmaningar.

Elbilar

Våra eldrivna bilar tillhör en ny era. De är intelligenta, innovativa och hållbara. 

Eldrivna transportbilar
är framtiden

ID. Charger
Laddboxen från Volkswagen

ID. Buzz – netto klimatneutral från tillverkning till försäljning

Flera laddningsmöjligheter
Jobbet, under resa eller egen laddbox?

Way to Zero: 
Ett holistiskt närmande till klimatmedveten mobilitet

Vi gör oss därför redo att driva den dekarbonisering som krävs genom att välja en ny väg. Vi vill att alla deltar i denna väg till förändring, genom att välja innovativa drivsystem. Tillsammans kan vi nå det gemensamma målet.

Mer innovationer och teknik

Motorer och förbrukning

Volkswagens motorer är utvecklade för att ha låg förbrukning och låga utsläpp utan att tumma på varken kraft eller kvalité. Lägg till automatlåda och du får en bil med maximal komfort och säkerhet.

4MOTION fyrhjulsdrift

Vill du ta dig fram när underlaget inte är det bästa kommer du att uppskatta 4MOTION, Volkswagens eget system för fyrhjulsdrift.

Säkerhet och förarassistans

Vi erbjuder en rad avancerade säkerhets- och assistanssystem. Något som underlättar körningen och hjälper till att undvika olyckor vid oväntade situationer.

Bekvämare än någonsin: den nya digitala mobiliteten

Smarta basfunktioner som tillval för varje ny Volkswagen – både de kostnadsfria We Connect-tjänsterna och de många andra funktionerna i We Connect Plus. Vi har sammanställt tre bekväma paket för att göra din start i den digitala mobilitetens värld så enkel och bekväm som möjligt. Vilket paket passar dig bäst?

Självkörande bilar – framtidens mobilitet

Vi är övertygade om potentialen hos självkörande bilar för att öka trafiksäkerheten och spara på jordens resurser. Vårt mål är att ha de första förarlösa fordonen på vägarna inom ett par år. Säkerhet är vår högsta prioritet och går före allt annat.

WLTP
Ny standard för förbrukningsvärden

WLTP är en världsomspännande standardiserad testprocedur för att få fram jämförbara värden för bränsleförbrukning och utsläpp. Lär dig mer om hur det fungerar och vilken trygghet det innebär för dig som kund.