Instrumentpanelen i en VW California campingbil

Innovationer och teknik

Alltid redo för vardagens
alla utmaningar

Många av våra kunder ägnar större delen av arbetsdagen i bilen. En del rentav lever i den. Detta gör att våra bilar behöver uppfylla högsta krav vad gäller komfort, funktion, förbrukning och säkerhet. Därför har Volkswagen utvecklat en rad olika tekniker som säkerställer att din bil alltid står redo för vardagens alla utmaningar.

Elbilar

e-Crafter, e-Caddy och e-Transporter är bara några av de produkter från Volkswagen som kommer drivas av elektricitet de närmsta åren. Det är en omfattande och medveten satsning på hållbara alternativ vid sidan av gasbilar och mycket snåla bensin- och dieselmotorer.

Smart placering av
batteri och elsystem

Flera laddningsmöjligheter
Jobbet, under resa eller egen laddbox?

Fleet Connect
Full koll på dina bilar

För dig som ansvarar för företagets transportbilar och vill ha bättre koll på dem. Med Fleet Connect får du all information du behöver i realtid. Du har alltid koll på var era bilar är och hur de mår.
 

Mer innovationer och teknik

Motorer och förbrukning

Volkswagens motorer är utvecklade för att ha låg förbrukning och låga utsläpp utan att tumma på varken kraft eller kvalité. Lägg till automatlåda och 4MOTION fyrhjulsdrift och du får en bil med maximal komfort och säkerhet.

4MOTION fyrhjulsdrift

Vill du ta dig fram när underlaget inte är det bästa kommer du att uppskatta 4MOTION, Volkswagens eget system för fyrhjulsdrift.

Säkerhet och förarassistans

Vi erbjuder en rad avancerade säkerhets- och assistanssystem. Något som underlättar körningen och hjälper till att undvika olyckor vid oväntade situationer.

Infotainment och navigation

Det finns många möjligheter till information och underhållning. Du väljer bland flera olika radio- och navigationssystem som kan styras från multifunktionsratten. Med Car-Net och We Connect kan du koppla samman mobilen och infotainmentsystemet. We Connect Plus gör att du även kan styra en del av bilens funktioner med din smartphone.

WLTP
Ny standard för förbrukningsvärden

WLTP är en världsomspännande standardiserad testprocedur för att få fram jämförbara värden för bränsleförbrukning och utsläpp. Lär dig mer om hur det fungerar och vilken trygghet det innebär för dig som kund.