Hitta bästa transportbilen för dig - Volkswagen transportbilar
Hitta bästa transportbilen för dig - Volkswagen transportbilar
Hitta bästa transportbilen för dig - Volkswagen transportbilar

Hitta bästa transportbilen för dig

Ska du köpa skåpbil, familjebil eller kanske en begagnad transportbil? Läs mer om vårt breda utbud, för att du ska vara säker på att hitta den bästa transportbilen för dig.

Volkswagen Caddy och Transporter i hangar

Köpa skåpbil?

Planerar du att köpa en riktigt bra skåpbil hittar du flera bra alternativ bland Volkswagens transportbilar. Du hittar allt från enklare och prisvärda skåpbilar till välutrustade versioner med starka motorer. Dessutom kan du finna färdiga inredningsförslag som passar din verksamhet.
 

Volkswagen Caddy Maxi rymmer fotbollslaget

Köpa familjebil?

Ibland räcker en vanlig 5-sitsig kombi inte till för familjens behov. Tack och lov finns det bättre alternativ som till exempel familjebilarna Caddy Maxi, Multivan och Caravelle. Alla är välutrustade, har 7-9 sittplatser, generös takhöjd och finns med fyrhjulsdrift.
 

Volkswagen e-Crafter och e-load up! elbilar

Köpa miljöbil?

Volkswagen satsar stort för att minska bilarnas klimatpåverkan utan att ge avkall på bekvämlighet och körglädje. Därför prioriteras forskning och utveckling av ny, energieffektiv teknik och miljöanpassade produktionsanläggningar och processer.

Detta arbete har bl.a. resulterat i en Caddy med gasdrift. I slutet på 2018 släpptes även en helt eldriven Crafter vid namn e-Crafter.
 

Begagnade, kvalitetskontrollerade Volkswagen transportbilar med garanti och bytesrätt hos Das WeltAuto

Köpa begagnad transportbil?

Ska du köpa en begagnad transportbil? Köp en med garanti. Alla certifierade bilar är kvalitetskontrollerade, högst fem år gamla och har gått max 12000 mil.
 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there