2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Transportbilar med 4MOTION fyrhjulsdrift

Hitta bästa transportbilen för dig.

Ska du köpa skåpbil, familjebil eller kanske en begagnad transportbil? Läs mer om vårt breda utbud, för att du ska vara säker på att hitta den bästa transportbilen för dig.

image

Köpa skåpbil?

Planerar du att köpa en riktigt bra skåpbil hittar du flera riktigt bra alternativ bland Volkswagens transportbilar. Du hittar allt från enklare och prisvärda skåpbilar till välutrustade versioner med starka motorer. Dessutom kan du finna färdiga inredningsförslag som passar din verksamhet.

Volkswagen Caddy fotbollsträning

Köpa familjebil?

Ibland räcker en vanlig 5-sitsig kombi inte till för familjens behov. Tack och lov finns det bättre alternativ som till exempel familjebilarna Caddy Maxi, Multivan och Caravelle. Alla är välutrustade, har 7-9 sittplatser, generös takhöjd och finns med fyrhjulsdrift.

Volkswagen e-Crafter och e-load up!

Köpa miljöbil?

Volkswagen satsar stort för att minska bilarnas klimatpåverkan utan att ge avkall på bekvämlighet och körglädje. Därför prioriteras forskning och utveckling av ny, energieffektiv teknik och miljöanpassade produktionsanläggningar och processer.

Detta arbete har bl.a. resulterat i en Caddy med gasdrift och en load up! med eldrift. I slutet på 2018 släpptes även en helt eldriven Crafter vid namn e-Crafter.

Volkswagen Crafter på höstväg, Das WeltAuto begagnade bilar

Köpa begagnad transportbil?

Ska du köpa en begagnad transportbil? Köp en med garanti. Alla bilar är kvalitetskontrollerade, högst fem år gamla och har gått max 12 000 mil.