2.7.59.1, 2018-07-04 14:32:35
Volkswagen Serviceavtal för 99 öre milen.

Volkswagen Serviceavtal.

Volkswagen Serviceavtal innebär en fast månadskostnad för service hos auktoriserad Volkswagenåterförsäljare. Enkel kontroll på kostnaderna samtidigt som bilen servas av specialutbildade mekaniker med tillgång till samtliga specialverktyg och förlängd Volkswagen Mobilitetsgaranti. Företag har även möjlighet att lyfta momsen på månadskostnaden för serviceavtal.

Fördelar med Volkswagen Serviceavtal.

Service för 99 öre milen hos Volkswagen.

Fakta om Volkswagen Serviceavtal.

Kampanjavtal 99 kr/månaden
*Nu kan du teckna ett mycket förmånligt avtal från bara 99 öre per mil (exkl. moms) för din nya Volkswagen Transportbil. För Crafter gäller att du kan teckna avtal på 3, 4 eller 5 år. Minsta körsträcka är 3.000 mil per år och den högsta 6.000 mil per år dock högst 18.000 mil på 5 år. För Amarok, Transporter, Caravelle, Multivan och California kan du teckna ett avtal på upp till 3 år och 6.000 mil eller 9.000 mil.

Nästa steg.

Relaterade produkter.

Volkswagen Financial Services är en del av erbjudandet från Volkswagen och säljaren är vårt ombud. Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring erbjuds ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.