A group of people in front of a VW Multivan Style, seen from above.

Välkommen till ett liv i förändring
Förbeställ nya Multivan nu

Välkommen till ett liv i förändring
Förbeställ nya Multivan nu

Varje Multivan har alltid väckt entusiasm hos användarna med nya unika funktioner. Nya Multivan är inget undantag – och det är mer än bara ett fordon. Det är en mötesplats, en plats för olika generationers behov, det är både ett hem och ett transportmedel.

Se filmer om nya Multivan

Bilen blir en mötesplats

Nya Multivan är ett mångfunktionellt fordon som kan anpassas efter många skiftande behov. Både exteriören och interiören är helt omgjord, men utan att förlora sitt grundläggande DNA. När allt kommer omkring handlar Multivan just om flexibilitet, praktiska allround-funktioner i vardagen kombinerat med innovativ utveckling. Fler än tjugo assistanssystem gör nya Mulivan ännu säkrare. Med bättre uppkoppling och integration av Amazon Alexa (ej tillgängligt i Sverige) är det en manifestation av modern teknikutveckling. Med det nya panoramaglastaket1, den första Multivan-modellen som laddhybrid1 och en helt omgjord interiör ger den mångfacetterade allroundbilen ytterligare sidor att visa fram.

Nya Multivan erbjuds för tillfället endast med framhjulsdrift. Är ni i behov av fyrhjulsdrift, se Multivan 6.1

Bygg din nya Multivan

Erbjudande
Leasa nya Multivan

För dig som förbeställer nya Multivan har vi tagit fram attraktiva månadskostnader som gäller när du förbeställer före 31 december. Både på privat- och företagsleasing. Kör nya Multivan från 3 695 kr/mån.

Iögonfallande design: Ett estetiskt utropstecken

Exteriör som fångar uppmärksamheten

Även visuellt följer nya Multivan sina föregångare i fotspåren, men skapar en egen identitet genom att nytolka den traditionella formgivningen. Den klassiska tvåfärgslackeringen1 understryks nu ännu tydligare med en kromlist1 som går från strålkastarna till bakdelen. Belysningen är ett område som är rejält uppdaterat med IQ.Light LED-matrix strålkastare,2 LED-bakljus och projicering3 av en Multivan-silhuett på backen när du kliver in i bilen. Exteriören har dessutom förnyats genom ett stort urval av lackfärger och fälgar, bland annat en 19-tumsfälg,1 så att du kan skapa en design på Multivan helt i din smak.

Under huven mycket nytt

Utöver att nya Multivan bara erbjuds med automatiska växellådor med ”shift-by-wire”, erbjuds den nu också som laddhybrid1 vilket ger en helt ny körupplevelse. Med Multivan eHybrid kommer de flesta resor att kunna ske enbart på el, utan avgaser och nästan helt ljudlöst. Litiumjonbatteriet på 13 kWh brutto är utformat med tanke på att du ska kunna klara dina vardagsbestyr helt och hållet med elektrisk drivning. Den sammanlagda effekten på bensinmotorn (TSI) plus elmotorn är 218 hk (160 kW). Njut av den nya körupplevelsen med komfort och väghållning som en premiumbil. Och utnyttja nätterna hemma genom att ladda Multivan med hushållsel och ID. Charger5 med elavtal från Elli.

En äkta Multivan: mångfunktionell och användbar i vardagen

Rörelse med dynamik

Nya Multivan ger bättre väghållning och körkomfort på premiumnivå. Den finns två längder, 498  eller 518 centimeter. Båda är något lägre utvändigt än tidigare (cirka 190 cm), Men den invändiga höjden är samma. Med ett panoramaglastak1 blir inte bara känslan av rymd större, det ger också någon centimeter extra inre takhöjd. Den maximala bagagerumsvolymen är 4053 liter med panoramaglastak och i långt utförande (lastad upp till taket fram till första sätesraden). Lastutrymmet bakom tredje sätesraden klarar 763 liter (469 liter på korta modellen), räknat upp till taket. Trots att bilen invändigt har blivit något bredare, är yttermåtten något smalare. Det gör att nya Multivan klarar stadstrafik ännu bättre, speciellt i kombination med de många förarassistans-systemen som erbjuds. Faktum är att storleken är jämförbar med en stor kombibil, men den höga sittpositionen och den de tydligt markerade hörnen gör den smidigare att hantera i tät trafik.