Familj står framför en VW Multivan eHybrid

Översikt
Nya Multivan

Välkommen till ett liv i förändring

Välkommen till ett liv i förändring

Välkommen till en ny värld

Nya Multivan innebär början på en ny tid, där vi förenar behoven hos den äldre generationen med önskemålen från den yngre. Det är därför som den nya folkabussen har ännu lägre utsläpp och är ännu mer anpassad för stadstrafik, med fler digitala funktioner och är ännu mer bekväm. Samtidigt är Multivan lika mångsidig som tidigare, där premium-utrustning med den senaste tekniken möter vardagens olika krav. Upptäck nya Multivan redan idag.

Bygg din Multivan här

Njut av ny frihet

VW Multivan eHybrid står vid en laddstation

Laddhybrid
Alternativ drivning

Vill du rulla på gatorna med ren eldrift? Det är fullt möjligt med nya Multivan eHybrid. Med fulladdat batteri kommer du att kunna göra många av dina turer enbart på el, så att korta ärenden kan ske helt koldioxidneutralt. Du bidrar då med en liten del i klimatomställningen och får dessutom en helt ny körupplevelse.

Två tjejer tar en selfie i en VW Multivan

Multifunktionsbord
Mittkonsolen blir mittpunkten

Multivan står för frihet och flexibilitet, vilket även visar sig i det invändiga multifunktionsbordet. Inte bara placeringen utan även formen på bordet kan varieras. Det monteras på golvskenorna och kan skjutas fram till platsen mellan framsätena, där både förvaringsutrymmena och mugghållarna kommer till god användning.

Man håller i ett säte i en VW Multivan

System med enkelsäten
Det inre blir fritt utrymme

En smart funktion i nya Multivan är de vikbara och enkelt borttagbara sätena i passagerarutrymmet. Du kan placera sätena både mitt emot varandra eller med alla säten riktade åt samma håll, och anpassa placeringen för dina behov. Nu kan yttersätena i passagerarutrymmet för första gången utrustads med sätesvärme, vilket förstås uppskattas av baksätespassagerarna när det är kyligt ute.

Upplev en ny känsla

Panoramaglastaket i VW Multivan

Panoramaglastak
Med himlen som tak

Nya Multivan är den första någonsin med ett panoramaglastak. Det tvådelade taket ger fantastiska vyer och flödande solljus vilket skapar en fantastisk frihetskänsla. Tack vare en speciell värmeskyddande beläggning minskas värmestrålningen vilket ger behagligt inneklimat.

Kvinna sitter i förarsätet i VW Multivan

Premiumnivå
Första klassens komfort

Multivan har aldrig varit så smart, uppkopplad och bekväm som nu. Den fritt flytande instrumentpanelen med helt digitala instrument har en tydlig och elegant design. Den läderklädda multifunktionsratten med paddlar, ”Digital Cockpit” och infotainmentsystem med färgpekskärm på 10" är standard. Vill du höja nivån ytterligare finns 18-stegs ergoComfort-säten och ett högklassigt ljudsystem med 14 högtalare från Harman Kardon som tillval.

Två människor arbetar i en VW Multivan

Tåliga material
Bilen blir ett konferensrum

Interiören är utformad så att du ska sitta bekvämt oavsett vilken plats du använder. Den eleganta tvåfärgade läderklädseln ”Savona” tar upp färgschemat från dörrarnas insida och binder ihop det med dekorlisterna ”Dark Woodgrain Optic”. Sätena i passagerarutrymmet är utrustade med USB-C-uttag. Med den multifärgade stämningsbelysningen sätter du tonen för resan.

Upptäck nya möjligheter

En familj har parkerat sin VW Multivan för en utflykt på stan

Kompakta mått
Dynamisk rörelse

Det har aldrig varit lättare att träda in i folkabussens värld. Nya Multivan är inte bara mer kompakt än sin företrädare, den beter sig dessutom i ännu större utsträckning som en familjekombi när det gäller hantering och körkomfort. Det finns två längder att välja mellan, 4,98 m eller 5,18 m. Båda versionerna har en fordonhöjd på cirka 1,90 m med samma invändiga höjd som tidigare. Och utrustad med det nya panoramaglastaket blir nya Multivan till och med ungefär 2 cm högre invändigt. Det här gör nya Multivan perfekt för stadstrafik där du manövrerar lika enkelt som med en personbil.

Kvinna och barn i en öppen VW Multivan.

”Keyless Advanced” och ”Easy Open”
Använd fötterna

Multivan är nu som standard utrustad med dubbla skjutdörrar. Och det är inte bara därför som det är enklare att ta sig in och ut ur bilen, dörrarna låses upp automatiskt när du närmar dig, tack vare ”Keyless Advanced”.1 Ytterligare en finess är Easy Open som låter dig öppna skjutdörrarna och bakluckan med geststyrning. Du viftar bara lite med foten under sensorn och dörrarna öppnas eller stängs.

Förvaringsutrymmen under sätena i VW Multivan.

Variabelt lastutrymme
Praktiska förvaringsutrymmen

De praktiska förvaringsutrymmena på olika platser invändigt, gör resan både smidigare och trevligare. I dörrarna, under sätena eller i multifunktionsbordet. Ett separat utrymme vid instrumentpanelen är reserverat för din mobiltelefon, där du som tillval kan ladda telefonen med induktiv laddning.

Fakta om nya Multivan

Vill du ta reda på om Multivan får plats i garaget? Eller hur många cyklar och väskor du kan ta med på semestern? Hur långt räcker laddhybridens batteri? Här hittar du svaren på alla dina frågor.

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om Multivan.

Mer om nya Multivan

Höjdpunkter

Upptäck höjdpunkterna för nya Multivan.

Utrustning och paket

Utrusta din Multivan efter dina behov. 

Modellvarianter

Se de olika modellvarianterna för Multivan.

Tekniska detaljer

Mått, sätesplaceringar, drivlinor – allt i överblick.

Priser och erbjudanden

Upptäck erbjudanden för nya Multivan

Mediabibliotek

Vill du se fler bilder på nya Multivan? Ta en titt i vårt mediabibliotek.