A family happily walks alongside the stationary VW Multivan Energetic.

Förbeställ nu –
Nya Multivan

Välkommen till ett liv i förändring

Välkommen till ett liv i förändring

Nya Multivan – mångsidig pionjär

Nya Multivan vittnar om utveckling i framkant för ett liv i förändring. Med förbättrad säkerhet och intelligenta system är den förberedd för flexibel mobilitet för nästa generation. Som laddhybrid representerar nya Multivan gryningen av en ny tid, med nya och fler möjligheter till en smidig vardag och ett rikt fritidsliv. Även om mycket kan kännas igen från tidigare generationer Multivan så är allt nytt in i minsta mutter. Nya Multivan är från grunden byggd upp av den senaste tekniken från personbilar i premiumsegmentet, samtidigt som den utvecklats med ännu mer av den flexibilitet som gjort modellen så uppskattad genom åren. Allt från den genomtänkta säkerheten till de dynamiska köregenskaper och den uttrycksfulla designen är bevis på att det går att bygga en bil utan kompromisser. Oavsett om man värdesätter känslan bakom ratten eller lastförmågan – Nya Multivan har aldrig varit mer lättillgänglig och redo att visa vägen framåt för Sveriges familjer, företagare och äventyrare. Läs vidare för att bilda dig en egen uppfattning. 

--:--

Erbjudande
Leasa nya Multivan

För dig som förbeställer nya Multivan har vi tagit fram attraktiva månadskostnader som gäller när du förbeställer före 31 december. Både på privat- och företagsleasing. Kör nya Multivan från 3 695 kr/mån.

Two boys inside the VW Multivan playing with toys.

Fria positioner

Multivan har alltid stått för flexibilitet, och det gäller förstås även den nya versionen. Interiören är omstrukturerad och genomtänkt in i minsta detalj. Ett helt plant golv från lastutrymmet fram till första sätesraden, ett nytt innovativt system med skenor och individuella säten som är mycket enkla att ta bort. Passagen från framsätena till passagerarutrymmet har blivit smidigare, då handbromsen numera är elektromekanisk utan det långa bromshandtaget. Och när det gäller det nya multifunktionsbordet1 är det inte bara positionen som kan ändras, utan även formen på bordet. Det kan exempelvis fällas ihop och skjutas över skenorna mellan framsätena och användas som mittkonsol. Mer flexibelt än någonsin.

A girl reaches out to the panoramic glass roof and looks up at the drone hovering above the car.

Taket blir en himmel

För första gången erbjuds Multivan med ett panoramaglastak.1 Och det är en imponerande glasyta som täcker i stort sett hela bredden på taket. Med himmelska vyer och strålande ljus får du en ännu mer påtaglig känsla av luft och rymd. En annan trevlig effekt är att innerhöjden blir något bätte med det tvådelade glastaket. Det laminerade säkerhetsglaset har också en ”LowE”-beläggning som minskar värmestrålningen med 78 procent. Det är så som vi tar den typiska Multivan-komforten till en ny nivå.

A man with a charging cable in his hand and a girl with a helmet in front of the VW Multivan Energetic.

Utsläppsfri kraftkälla

Smyga runt nästan ljudlöst i staden? Ja, med nya Multivan som laddhybrid1 är det faktiskt möjligt. Den rätta vägen att färdas i en ny tid, och mer än ett ställningstagande – den nya drivlinan ger en helt ny upplevelse av Multivan. Laddhybriden är utformad så att genomsnittliga sträckor i vardagen kan täckas helt av eldrift. Det innebär att du får trevligare körning, lägre bränsleförbrukning, lokalt utsläppsfri mobilitet vid elektrisk drift och flexibel räckvidd.

Se våra videor med alla nyheter i Multivan

Vill du se mer av nya Multivan? Du hittar mer intressant i vårt mediebibliotek. Det finns videofilmer som visar det generösa panoramaglastaket, hur du enkelt lyfter ur enkelsätena eller de digitala funktionerna i nya Multivan. Plats på scen för nya Multivan!

Meet the Experts

Filmer som visar de viktiga nyheterna

Vill du se mer av nya Multivan? Exempelvis det nya enkla sättet att öppna skjutdörrarna? Eller hur lätt det är att lyfta ur individuella säten från bilen? Albert Kirzinger, Designchef på Volkswagen Commercial Vehicles, och Lars Menge, Produktmarknadschef på Volkswagen Commercial Vehicles, visar de viktigaste nyheterna i nya Multivan, samtidigt som de munhuggs på ett vänskapligt sätt.

Mer om nya Multivan

Höjdpunkter

Design, teknik och drivlinor: Här kan du läsa om alla höjdpunkter i nya Multivan.

Tekniska detaljer i nya Multivan

Mått, säteskonfigurationer och nyttolast: fakta och siffror om nya Multivan.

Erbjudande
Leasa nya Multivan

Förbeställ före 31 december. Gäller både på privat- och företagsleasing. Kör nya Multivan från 3 695 kr/mån.

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om Multivan.

Mer information

Mer information