2.0.0.6_0, 2017-01-20 14:05:42

En bil med 2 rum och kök.

California är fylld med smarta lösningar som gör den perfekt för boende på helger och under semestrar samtidigt som du kan använda den som en vanlig bil i vardagen. Den har ett eget kök, två breda sovutrymmen samt garderob och hyllskåp för förvaring av kläder.

Från

Från

Varför välja California?

Läs argumenten som gör California till bilen för dig.

Sovutrymme i två plan.

Den övre sovplatsen har en säng med ribbad botten som är 120 x 200 cm och en läslampa med böjbar arm. Eftersom taket är uppfällbart kan du sitta upprätt i huvudändan av sängen. Det nedre sovytan är 114 x 200 cm och kan fällas uppåt för att ge ett större lastutrymme.

Effektiva EU 6-motorer.

California har ekonomiska motorer med bra prestanda som är certifierade enligt EU 6-standard. Alla med BlueMotion Technology. Välj TDI-motor på 150 hk (110 kW) eller TDI med 204 hk (150 kW).

Säkerhet & Förarassistans.

California finns med en rad avancerade säkerhets- och assistanssystem. Något som underlättar körningen och hjälper till att undvika olyckor vid oväntade situationer. En del av de här systemen är standardutrustning på vissa modeller medan andra finns som tillval.

Infotainment & Navigation.

Det finns många möjligheter till information och underhållning. Du väljer bland flera olika radio- och navigationssystem som kan styras från multifunktionsratten. Med hjälp av Car-Net Guide & Inform och App Connect får du en mängd praktiska funktioner och hjälpmedel.

All bekvämlighet.

Ocean har den högsta utrustningsnivån av de olika Californiaversionerna och är den som är aktuell för den svenska marknaden. Den har alla bekvämligheter du kan önska dig för en semestertur och du kan själv bestämma vid vilken favoritplats du ska vakna upp.

  • Ocean

    Ett komplett kök.

    Spisen har två gasolbrännare för matlagning och sitter bredvid vasken av rostfritt stål med borttagbar diskbalja. Kylboxen rymmer 42 liter och det finns dubbla eluttag, ett 12V och ett 230V.

    Bygg din California Ocean

Nästa steg.

Relaterat innehåll.