2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Hela familjen är trygg med Volkswagen Försäkring.

Volkswagen Försäkring.

Bilförsäkring med en unik kombination av fördelar och generösa ersättningsnivåer. Råkar fordonet ut för en skada görs reperationen med Volkswagen Originaldelar av auktoriserad Volkswagenverkstad. Dessutom ges ersättning utan maxgräns för däck, fälgar och fabriksmonterad elektronisk utrustning.

Fördelar med Volkswagen Försäkring.

Volkswagen All-in med Crafter, Transporter, Caddy och Amarok.

Plus leasing och service?

Kombinera försäkringen med Leasing och Serviceavtal - allt på en faktura.

Man som packar bilen.

Fakta om Volkswagen Försäkring.

Mer information
För mer information om Volkswagen Bilförsäkring, besök vår webbplats, eller ring oss dygnet runt på 0770-110 150.

Kundtjänst
Volkswagen Försäkring erbjuder snabb och smidig skadehantering som hanterar både vagnskadegaranti och märkesförsäkring – en kontakt och telefonnummer för alla stöld- och skadeärenden, dygnet runt - 0770-110 150.

Nästa steg.

Relaterade produkter.

Volkswagen Financial Services är en del av erbjudandet från Volkswagen och säljaren är vårt ombud. Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring erbjuds ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.

Försäkring.

Prisvärda tilläggsförsäkringar.

För att komplettera grundförsäkringen har ni också möjlighet att komplettera bilförsäkringen med tilläggsförsäkring:

Hyrbil
Ersätter 75 % av hyrbilskostnaden inom Sverige och 100 % utomlands i upp till 60 dagar. 

Stor Bilextra
Ger ersättning för hyrbil, betalar din självrisk vid djurkollision och sänker självrisken till 1 000 kr vid uppsåtlig skadegörelse av utomstående. 

Privat Sjukvård
En försäkring med omtanke som ger både förare och passagerare i den försäkrade bilen snabb tillgång till privat specialistvård, operation, sjukgymnastik och rehabilitering efter en trafikolycka.

Förar- och passagerarolycksfall
En olycksfallsförsäkring som ger extra ersättning om bilens förare eller passagerare skadas vid en trafikolycka. Försäkringen betalar även kristerapi med upp till tio behandlingstillfällen per försäkrad.

Drulle (allrisk för bil)
Du får ersättning med upp till 50 000 kr vid plötslig och oförutsedd skada på inredningen i bilens kupé-, bagage- eller lastutrymme. Förlorad eller skadad bilnyckel ersätts med upp till 5 000 kr.