• Frånpris, inkl. moms689 500 kr
  • Frånpris, exkl. moms551 600 kr
  • SovplatserUpp till 4 st
  • Axelavstånd3 000 mm
  • Bilens längd4904 mm

Den perfekta campingbilen

California 6.1 är en smidig campingbil med smarta lösningar, intelligenta infotainmentsystem och avancerade assistanssystem. Här kan upp till fyra personer sova bekvämt, samtidigt som ni upptäcker världen. Välj California Beach om du föredrar maximalt med sittplatser för upp till sju personer. California Ocean ger dig maximala campingfunktioner för upp till fyra personer med mer förvaring, utedusch och ett rejält kök. Båda modellerna har fördelen att de fungerar lika bra i vardagen, som på semestern.

California 6.1 hittar du hos våra Volkswagen Camper Centers

Här hittar du en instruktionsbok (PDF) med sånt som är bra att veta om bilen och camping.

Erbjudande lagerbilar

Nu ingår vinterhjul, 5 års garanti och service.

Läs mer om lagerbilserbjudandet

California Beach är stängd för nybeställning men kan finnas som lagerbil hos våra återförsäljare

Ett par utanför en VW California campingbil, ställer upp bilen på en grusparkering

Campingbil under 5 meter

California 6.1 är en campingbuss på semestern, men den är tillräckligt liten och smidig för att fungera i vardagen. Tack vare de kompakta yttermåtten och en fordonshöjd på 1990 mm, får den plats i de flesta parkeringsgarage. California klarar smala passager, vindlande gränder och kullerstensgator lika bra som motorvägen. Den är enkel och smidig att köra och mycket bekväm. Det är just den här mångsidigheten som har gjort California så populär.

Kvinna sitter i köket i en VW California husbil och förbereder lunch

Ett litet fritidshus på hjul

California 6.1 har allt du behöver: sängar, bord, sittplatser, och förvaring. I versionen Ocean finns kök med gasplattor, kylbox, och färskvattentank.

En kvinna styr värmaren på distans med mobilen i VW California campingbil

Alltid uppkopplad

California 6.1 finns med den senaste generationens infotainment- och navigationssystem. Med hjälp av We Connect är bilen alltid uppkopplad med trådlös iPhone-anslutning och mobila onlinetjänster.

Bygg din California 6.1

Erbjudanden och finansiering

Privatleasa California 6.1

Det smidigaste sättet att ha bil. Ingen kontantinsats, inget ägande och allt på en faktura.

Finansiera ditt bilköp

Billån, Millån, leasing, All-in, serviceavtal och rabatt på försäkringen. Här hittar du bästa finansieringslösningen för dig.

Kampanjavtal: Service från 110 öre/mil

Nu kan du teckna ett mycket förmånligt avtal från bara 1,10 kr per mil (exkl. moms) för din nya Volkswagen. Du kan teckna avtal på 3, 4 eller 5 år.

Lagerbilserbjudande
Volkswagen California

Nu ingår vinterhjul, 5 års garanti och service vid köp av lagerbil. Värde 38 500 kr inkl. moms

Upptäck fritidshuset på fyra hjul – Volkswagen California

Exteriör och interiör

Två rymliga sängplatser för fyra personer

Det uppfällbara taket gör att det finns två rymliga sängplatser för fyra personer. Den övre sovplatsen har en säng med ribbad botten som är 120 x 200 cm och en läslampa med böjbar arm. Eftersom taket är uppfällbart kan du sitta upprätt i huvudändan av sängen. Den nedre sovytan är 114 x 200 cm och kan fällas uppåt för att ge ett större lastutrymme.

Motorer och drivlina

Låg förbrukning och låga utsläpp

Campingbilen California 6.1 har ekonomiska motorer med bra prestanda som är certifierade enligt Euro 6d-Temp-standard. Alla med BlueMotion Technology. Välj TDI-motor på 110 hk (81kW), 150 hk (110 kW) eller TDI med 204 hk (150 kW).

Alltid uppkopplad med California 6.1

Volkswagen We Connect närbild på touchdisplay

Volkswagen We Connect

Uppkopplad bil

Med hjälp av Volkswagens onlinetjänster är du alltid uppkopplad när du är ute på vägarna. Med We Connect får du information om bilens status, snabb kontakt med servicepersonal vid problem, med mera. Med We Connect Plus kan du styra bilen med hjälp av din smartphone, få information om trafikstörningar i realtid, billarm online, för att nämna några funktioner.

Säkerhet i första hand

Det finns flera olika system som ökar säkerheten vid körning. Multikollisionsbromsen gör att bilen bromsar in automatiskt efter en kollision. Bromsassistenten gör att full bromskraft åstadkoms snabbare vid panikbromsning. Andra system som bidrar till säkerheten är den elektroniska stabilitetskontrollen (ESC), låsningsfria bromsar (ABS), elektronisk differentialspärr (EDS) och antispinnreglering (ASR).