Två ID. Buzz Cargo parkerade på en bakgård vid en laddstation
Nya ID. Buzz Cargo

Kraftfulla lösningar för din bransch

Nya ID. Buzz Cargo

Kraftfulla lösningar för din bransch

Stor lastkapacitet, mångsidig och flexibel med toppmodern teknik: Nya ID. Buzz Cargo passar i princip för alla branscher. Men eftersom ditt jobb inte är som alla andras, kan våra ombyggare anpassa ID. Buzz Cargo individuellt efter dina behov.

Genomtänkt in i minsta detalj: för en bättre arbetsdag

En man fäster ett spännband i lastutrymmet i ID. Buzz Cargo

Effektivt lastutrymme: gott om plats för stora uppgifter

Det finns plats för två europallar lastade på tvären i lastutrymmet på nya ID. Buzz Cargo. Med en lastvolym på 3,9 kubikmeter1, en nyttolast på upp till 630 kg och en maximal lastlängd på 2,2 meter lämpar den sig även för tungt och skrymmande gods. Den extra golvbeläggningen i trä erbjuder ett säkert underlag med möjlighet att fästa inredning. Lastsäkringen i bagageutrymmet är toppmodern tack vare den höga mellanväggen och valbara surrningsskenor. Mellanväggen kan förses med en praktisk lastlucka, vilket ökar den maximala lastlängden med ytterligare 45 cm.

Paketleveranser och logistik

Från paket- och expresstjänster till filialleveranser och flytttransporter: Den innovativa ID. Buzz Cargo gör det möjligt – bekvämt och kostnadseffektivt. Om du reser mycket och behöver transportera gods underlättar vi ditt vardagliga logistikarbete med skräddarsydda på- och ombyggnader.

Hantverk och service

Nya ID. Buzz Cargo tar dig och din utrustning snabbt, bekvämt och utan lokala utsläpp till ditt nästa uppdrag, oavsett om det gäller fältservice, kundservice eller montering. Våra attraktiva och anpassningsbara lösningar är perfekt skräddarsydda för hantverkare, servicetekniker eller mobila verkstäders behov. Individuella på- och ombyggnationer som passar din bransch stödjer dig i ditt jobb varje dag.