Nya ID. Buzz Pro framför ett berg
1,2
Nya ID. Buzz

Utrustning och paket

Nya ID. Buzz

Utrustning och paket

I nya ID. Buzz hittar du de senaste biltrenderna: eldrift, intelligent Infotainment, moderna assistans- och informationssystem samt online-uppdateringar3 av programvaran. ID. Buzz är en extremt mångsidig och flexibel bil. För att göra den ännu mer utmärkande och användbar kan du välja mellan flera tillval, inklusive kompletta utrustningspaket. Här kan du se vad som är möjligt.

Visionär design för modern mobilitet

Med sina unika linjer och uttrycksfulla design, flörtar nya ID. Buzz med den första generationens folkabuss. Samtidigt uppfyller den kraven på en modern elbil idag. ID. Buzz kombinerar kompakta mått med innovativ teknik, hög komfort och generösa utrymmen. Med sitt charmiga leende och strålkastare med mänsklig touch väcker den många känslor. ID. Buzz imponerar med generös hjulbas, kort överhäng och stora fälgar. Det möjliggör maximal användning av utrymmet och en oerhört snäv vändradie. Naturligtvis kan du anpassa utseendet efter din smak. Det finns många färger och nya lättmetallfälgar att välja mellan.

För mer färg i livet

Vilken färg vill du ha? Nya ID. Buzz finns i Monosilver metallic och tio andra valbara exteriörfärger. Utan extra kostnad kommer den i den solida lackfärgen Candyvit. De fyra metallicnyanserna Lime Yellow, Starlight Blue, Energetic Orange och Bay Leaf Green går även att få i tvåtonslackering där övre delen är vit. I Deep Black pärleffekt blir ID. Buzz mer sofistikerad sportig i sitt uttryck.

Innovativ interiör: Komfort möter hållbarhet

Det är framför allt de inre värdena som gör ID. Buzz till en av de mest trendsättande bilarna från Volkswagen Transportbilar. Den sätter en ny standard med sin innovativa interiör. Resultatet är en digital, flexibel och funktionell elbuss som kombinerar hållbarhet med komfort – bland annat tack vare sin animaliskt läderfria interiör och användningen av återvunnet material i allt från klädslar, golvmattor och dekorativa inklädnader. ID. Buzz erbjuder modern ljusteknik och smarta detaljer som den elegant designade förarmiljön med sitt geniala förvaringskoncept. ID. Buzz Box gör varje åktur till ett nöje.

En ny sorts rumskänsla

Nya ID. Buzz är en flexibel allrounder som lämpar sig utmärkt för daglig användning – vare sig det är för familj, fritid eller arbete. Tack vare den innovativa interiördesignen erbjuder den en ny nivå av rymd med gott om plats, massor av benutrymme och hög komfort. Den andra sätesraden bidrar till känsla av rymd genom att den enkelt kan flyttas på längden och fällas ner. Även med alla passagerare ombord, kan denna femsitsiga bil fortfarande lasta upp till 1 121 liter bagage bakom baksätet. Och med baksätet nedfällt kan volymen nästan fördubblas upp till 2 123 liter när du lastar upp till överkanten av ryggstödet på första sätesraden.

10.
Måtten gäller baksätets övre kant, när det är lastat upp till standardbagageskyddets höjd.