Modellvarianter av VW Multivan
Nya Multivan

Modellvarianter

Nya Multivan

Modellvarianter

Klassisk eller modern? Life eller Style? Med de olika modellvarianterna har du stor frihet att konfigurera din bil så som du vill ha den.

Bygg din nya Multivan

Pris från (TDI)
423 900kr
Bränsleförbrukning (eHybrid), blandad körning
1,9 – 1,7l/100 km
Elförbrukning, kombinerad
17,4 – 17,0kWh/100 km
 • VW Multivan Style

  Nya Multivan Style

  Den lever verkligen upp till sitt namn. Nya Multivan Style kombinerar exklusiva detaljer och hög komfort med praktiska funktioner.

 • VW Multivan Life

  Nya Multivan Life

  För dig som kör mycket varje dag är förstås bekvämligheten i bilen oerhört viktig. Därför har nya Multivan många designdetaljer som gör din körning både trevligare och resan mer avslappnad.

 • VW Multivan

  Nya Multivan

  Nya Multivan är mångsidig, funktionell och tålig, precis som sina företrädare. Det är en bil som har allt en barnfamilj behöver.

Utrustningslinjer

Nya Multivan Style

VW Multivan parkerad på en väg

Om du sitter högre än du skulle göra i en SUV, men lika bekvämt som i en personbil, då sitter du förmodligen i nya Multivan Style. Utrustningsnivån ger den stora flexibilitet, funktionella variation och familjevänliga storlek du förväntar dig av en premiumbil. 

Det gör nya Multivan Style perfekt för alla fria själar som också trivs i storstaden, inklusive moderna föräldrar med barn i bilen.

Höjdpunkter för Multivan Style

Behagligt klimat

I nya Multivan Style klarar du dig lika bra en varm sommardag som en iskall vintermorgon. Den helautomatiska 3-zons klimatanläggningen Climatronic1 ser till att temperaturen ligger på en trevlig nivå innan du åker iväg. Se bara till att öppna appen We Connect2,3 och gör de klimatinställningar du vill innan du stiger in i bilen. Du kan ställa in separata värden för föraren, framsätespassageraren och passagerarutrymmet. I bakgrunden filtrerar Air Care-funktionen bort de flesta allergener som exempelvis pollen, så att det blir lite lättare att andas.

Nya Multivan Life

VW Multivan parkerad vid en byggnad

Nya Multivan Life ger dig vad du behöver för att klara vardagens logistikpussel. Alla Multivan-modeller har en nyutvecklad drivlina som ger dig den bekvämlighet du behöver och förväntar dig av en familjebil. Interiören kan anpassas till dina behov och ger dig möjlighet att köra avslappnat. Infotainmentsystemet är standard i alla varianter och ger dig både information om trafikförhållanden och underhållning.

Assistanssystemen hjälper dig att ta dig fram på ett säkert sätt, och gör också resan bekvämare för både dig och dina nära och kära.

Höjdpunkter för Multivan Life

Gott om utrymme

Varför köra ensam när du kan ta med dig vännerna? Nya Multivan Life har tillräckligt med utrymme för en hel familj eller för att resa med vännerna på semester. De sju bekväma enkelsätena är alla vända i färdriktningen (andra säteskonfigurationer finns valbara). Trepunktsbälten med bältesspännare och sidoairbags gör resan säker.

Nya Multivan

Familj vid en VW Multivan familjebil

Vissa ser nya Multivan som en klassisk instegsmodell. Men om du tittar på den omfattande standardutrustningen kanske du ändrar åsikt. Även grundmodellen har en hel del överraskande funktioner.

Nya Multivan är dessutom bättre anpassad för yngre barnfamiljer. Materialvalen, de många förvaringsutrymmena och den tåliga konstruktionen gör den till en perfekt allround-bil för familjer som behöver lite större utrymme.

Höjdpunkter för Multivan

Nu i alla utrustningslinjer

En på vänstra sidan, en på högra sidan. För första gången är alla modellvarianter utrustade med dubbla skjutdörrar som standard. Det gör Multivan ännu mer mångsidig och praktisk. Det blir exempelvis betydligt enklare att hjälpa små barn in i bilen. Det gäller förstås också för vanligt bagage, som matkassar, som enkelt kan sättas in i baksätet från det håll det är mest praktiskt och säkrast.