Modellvarianter av VW Multivan
Nya Multivan

Modellvarianter

Nya Multivan

Modellvarianter

Klassisk eller modern? Life eller Style? Med de olika modellvarianterna har du stor frihet att konfigurera din bil så som du vill ha den.

Bygg din nya Multivan

  • Pris från (TDI)423 900 kr
  • Bränsleförbrukning (eHybrid), blandad körning1,9 – 1,7 l/100 km
  • Elförbrukning, kombinerad17,4 – 17,0 kWh/100 km
  • VW Multivan Style

   Nya Multivan Style

   Den lever verkligen upp till sitt namn. Nya Multivan Style kombinerar exklusiva detaljer och hög komfort med praktiska funktioner.

  • VW Multivan Life

   Nya Multivan Life

   För dig som kör mycket varje dag är förstås bekvämligheten i bilen oerhört viktig. Därför har nya Multivan många designdetaljer som gör din körning både trevligare och resan mer avslappnad.

  • VW Multivan

   Nya Multivan

   Nya Multivan är mångsidig, funktionell och tålig, precis som sina företrädare. Det är en bil som har allt en barnfamilj behöver.

  Utrustningslinjer

  Nya Multivan Style

  VW Multivan parkerad på en väg

  Om du sitter högre än du skulle göra i en SUV, men lika bekvämt som i en personbil, då sitter du förmodligen i nya Multivan Style. Utrustningsnivån ger den stora flexibilitet, funktionella variation och familjevänliga storlek du förväntar dig av en premiumbil. 

  Det gör nya Multivan Style perfekt för alla fria själar som också trivs i storstaden, inklusive moderna föräldrar med barn i bilen.

  Höjdpunkter för Multivan Style

  Behagligt klimat

  I nya Multivan Style klarar du dig lika bra en varm sommardag som en iskall vintermorgon. Den helautomatiska 3-zons klimatanläggningen Climatronic1 ser till att temperaturen ligger på en trevlig nivå innan du åker iväg. Se bara till att öppna appen We Connect2,3 och gör de klimatinställningar du vill innan du stiger in i bilen. Du kan ställa in separata värden för föraren, framsätespassageraren och passagerarutrymmet. I bakgrunden filtrerar Air Care-funktionen bort de flesta allergener som exempelvis pollen, så att det blir lite lättare att andas.

  Nya Multivan Life

  VW Multivan parkerad vid en byggnad

  Nya Multivan Life ger dig vad du behöver för att klara vardagens logistikpussel. Alla Multivan-modeller har en nyutvecklad drivlina som ger dig den bekvämlighet du behöver och förväntar dig av en familjebil. Interiören kan anpassas till dina behov och ger dig möjlighet att köra avslappnat. Infotainmentsystemet är standard i alla varianter och ger dig både information om trafikförhållanden och underhållning.

  Assistanssystemen hjälper dig att ta dig fram på ett säkert sätt, och gör också resan bekvämare för både dig och dina nära och kära.

  Höjdpunkter för Multivan Life

  Gott om utrymme

  Varför köra ensam när du kan ta med dig vännerna? Nya Multivan Life har tillräckligt med utrymme för en hel familj eller för att resa med vännerna på semester. De sju bekväma enkelsätena är alla vända i färdriktningen (andra säteskonfigurationer finns valbara). Trepunktsbälten med bältesspännare och sidoairbags gör resan säker.

  Nya Multivan

  Familj vid en VW Multivan familjebil

  Vissa ser nya Multivan som en klassisk instegsmodell. Men om du tittar på den omfattande standardutrustningen kanske du ändrar åsikt. Även grundmodellen har en hel del överraskande funktioner.

  Nya Multivan är dessutom bättre anpassad för yngre barnfamiljer. Materialvalen, de många förvaringsutrymmena och den tåliga konstruktionen gör den till en perfekt allround-bil för familjer som behöver lite större utrymme.

  Höjdpunkter för Multivan

  Nu i alla utrustningslinjer

  En på vänstra sidan, en på högra sidan. För första gången är alla modellvarianter utrustade med dubbla skjutdörrar som standard. Det gör Multivan ännu mer mångsidig och praktisk. Det blir exempelvis betydligt enklare att hjälpa små barn in i bilen. Det gäller förstås också för vanligt bagage, som matkassar, som enkelt kan sättas in i baksätet från det håll det är mest praktiskt och säkrast.

  Beställ online
  Välj färg, motor och tillval

  Du väljer modell, färg, eventuella tillval samt önskad körsträcka. Ange dina kontaktuppgifter och bekräfta din beställning. Kontraket signeras sedan hos din valda återförsäljare, där du även hämtar ut din bil. Njut sedan av tre år med din nya Multivan.

  Hitta återförsäljare

  Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om nya Multivan.

  Mer om nya Multivan

  Höjdpunkter

  Upptäck höjdpunkterna för nya Multivan.

  Utrustning och paket

  Utrusta din Multivan efter dina behov. 

  Tekniska detaljer

  Mått, sätesplaceringar, drivlinor – allt i överblick.

  Priser och erbjudanden

  Upptäck erbjudanden för nya Multivan

  Mediabibliotek

  Vill du se fler bilder på nya Multivan? Ta en titt i vårt mediabibliotek.

  Villkor från Volkswagen

  1.
  Standardutrustning för nya Multivan Style. Tillvalsutrustning mot merkostnad för nya Multivan och nya Multivan Life.
  2.

  För att använda We Connect-tjänsterna behöver du ett användarkonto på Volkswagen ID och måste logga in med användarnamn och lösenord. Dessutom måste du ha slutit ett giltigt We Connect- eller We Connect Plus-avtal online med Volkswagen AG. För We Connect Plus har du 90 dagar på dig efter fordonsöverlämnandet att registrera fordonet på vwn.de/myVolkswagen eller via appen We Connect (finns på App Store och Google Play Store) för att kunna använda tjänsterna under hela den överenskomna kostnadsfria perioden. We Connect och We Connect Fleet kan inte användas samtidigt.  Användning av We Connect mobila online-tjänster är möjligt genom en integrerad internetanslutning. Volkswagen AG tar kostnaden för tillhörande kostnader för datatrafik inom Europa inom området för nätverkstäckning, förutom för Streaming & Internet Services och de individuella In-Car-apparna. För att använda Streaming & Internet, individuella In-Car-appar och wifi-hotspot går det att teckna avtal för datatrafik hos den externa partnern Cubic Telecom för användning inom nätverkstäckningen inom många europeiska länder. Information om villkor, priser och aktuella länder finns på vw.cubictelecom.com. Som alternativ kan du använda webbradio och strömmande media med en smart mobiltelefon om den har möjlighet att agera som mobil wifi-hotspot. I detta fall är tjänsterna i fråga endast tillgängliga i kombination med ett existerande mobilabonnemang hos en mobiltelefonoperatör och endast där det finns täckning. Beroende på ditt avtal kan det tillkomma extra kostnader (t. ex roamingavgifter), speciellt vid användning utomlands. För att använda den kostnadsfria appen We Connect behöver du en smart mobiltelefon med ett lämpligt operativsystem (iOS eller Android) och ett SIM-kort med datatillval. Du behöver också ett avtal med en mobiltelefonoperatör.

  Tillgängligheten för individuella tjänster inom We Connect och We Connect Plus som beskrivs i paketen, kanvariera mellan olika länder och är också beroende av fordonens utrustning. Tjänsterna är tillgängliga under avtalsperioden, men kan komma att ändras vad gäller innehåll, eller även avslutas under perioden. Besök connect.volkswagen-we.com eller fråga din Volkswagen-återförsäljare för mer information. Kontakta din mobiltelefonoperatör för information om villkor för mobiltelefonabonnemang.

  3.
  För tillkommande avgift efter att den initiala We Connect Plus-perioden tagit slut.
  4.
  Standardutrustning för nya Multivan Style. Tillvalsutrustning mot merkostnad för nya Multivan och nya Multivan Life. Standardutrustningen beror på motorval.
  5.
  Endast i kombination med navigationssystemet ”Discover Pro”.
  6.
  Standardutrustning för nya Multivan Style.
  7.
  Mittdel i mikrofleece. Sittdyna med läderutseende. Standardutrustning för nya Multivan Style. Tillvalsutrustning mot merkostnad för nya Multivan Life.
  8.
  Standardutrustning för nya Multivan Style. Tillvalsutrustning mot merkostnad för nya Multivan Life.
  9.
  Standardutrustning för nya Multivan Life och nya Multivan Style. Tillvalsutrustning mot merkostnad för nya Multivan.
  10.
  Standardutrustning för nya Multivan Life. Tillvalsutrustning mot merkostnad för nya Multivan. Endast tillgängligt i kombination med 2,0 l 150 hk. Bränsleförbrukning, blandad körning: 6,7 l/100 km. CO2-Utsläpp, kombinerade: 153 g/km. Effektivitetsklass: A.
  11.
  Standardutrustning för nya Multivan Life.
  12.
  Inom systemets begränsningar.
  13.
  Föraren måste alltid vara beredd att ta över från systemet och är inte befriad från sitt ansvar att alltid framföra fordonet på ett säkert sätt.
  • Samtliga priser är exkl. moms, om inget annat anges. Varje Volkswagen-återförsäljare är fri att sätta sina egna priser (undantaget ID. Buzz och ID. Buzz Cargo, som säljs genom en agentmodell)
  • Volkswagen Transportbilar reserverar sig för eventuella felskrivningar.