Bakluckan på VW Transporter Kombi kan användas som regnskydd

Volkswagen
Transporter 6.1 Kombi

Plats för upp till nio personer

Plats för upp till nio personer

  • Frånpris364 600 kr (exkl. moms)
  • SittplatserUpp till 9 st
  • SäteskombinationerUpp till 20 st
  • Lastutrymme4,3-5,0 m2
  • Tillåten totalviktUpp till 3 200 kg
  • Tillåten släpvagnsviktUpp till 2 500 kg

En som ger allt

Ända sedan 1950 har Transporter Kombi övertygat med den mest flexibla interiören i sin klass. Stolsraderna är enkla att lyfta ur för att snabbt kunna skifta mellan persontransport och godstransport. Den flexibla interiören och de många säteskombinationerna erbjuder en lösning för nästan alla situationer. Transporter Kombi har dessutom låg instegshöjd, vilket underlättar vid persontransporter.

VW Transporter Kombi exempel på säteskombinationer

Upp till 20 säteskombinationer och 9-sits

Transporter Kombi har plats för upp till nio personer med totalt 13 olika sätesvarianter för Kombi med kort axelavstånd, och hela 20 för Kombi med långt axelavstånd. ”Easy Entry”-insteg på båda sidor med två skjutdörrar gör det enkelt att kliva in och ur den bakre sätesraden. Alla säten är nerfällbara. Genom att fälla ner alla ryggstöd på soffan och de individuella sätena i passagerarutrymmet får du en helt plan yta att lasta på. Och behöver du transportera skrymmande gods, är samtliga säten enkla att plocka ur.

VW Transporter Kombi på byggarbetsplats

En bra investering

Hög kvalitet, låga driftskostnader och bra andrahandsvärde gör Transporter Kombi till ett bra köp. Efter 70 års utveckling och mångårig marknadsledare i klassen blir Transporter bara bättre och bättre. Här får du en stabil kaross, hållbara material och en högkvalitativ finish.

Enkelt att kliva i och ur Transporter Kombi med Easy-entry

Flexibelt och robust innerutrymme

Med tålig och särskilt smutsavvisande sätesklädsel och gott om utrymme invändigt kan alla åka med. Bara att lasta in, klädseln tål det. Välj mellan kort eller långt axelavstånd och normalt eller högt tak. Det nya låsbara förvaringsutrymmet (tillval) under tvåsitssoffan skyddar mot obehörig åtkomst.

Bygg din Transporter Kombi

Erbjudanden och finansiering

Volkswagen All-in

Företagsleasing, serviceavtal, rabatterad försäkring och förmånligt drivmedelskort, allt med en månatlig betalning på en faktura. En förmånlig och enkel biladministration som ger dig mer tid för din egen verksamhet.

Volkswagen Företagsleasing

Finansiering med restvärde ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Avdragsgill moms och inget krav på kontantinsats. Generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

Kampanjavtal: Service från 110 öre/mil

Nu kan du teckna ett mycket förmånligt avtal från bara 1,10 kr per mil (exkl. moms) för din nya Volkswagen. Du kan teckna avtal på 3, 4 eller 5 år.

Exteriör och interiör

För en bekvämare arbetsdag

Förarhytten erbjuder gott om utrymme och ett sofistikerat förvaringssystem. Ratt och förarsäte är steglöst justerbart, sätesklädseln är formstabil och bekväm och ett modulärt sätessystem ger dig ett stort urval av säteskombinationer. Dessutom finns en ny tvåsitssoffa med låsbart förvaringsutrymme. Transporter Kombi ger dig dessutom perfekt runtomsikt och en ny design på instrumentpanelen. Bland mycket annat är alla bilar som standard nu utrustade med radio inklusive handsfree-system och USB-gränssnitt, interiörbelysning med LED-lampor, centrallås och elektriska fönsterhissar.

Motorer och drivlina

Ger många fördelar

Den nya elektromekaniska styrningen, tillsammans med kameror och sensorer, gör att Transporter nu kan göra allt från att parera starka sidovindar till att fickparkera och hindra föraren från att oavsiktligt komma över i fel fil.

Alltid uppkopplad med Transporter

Instrumentpanelen i en VW Transporter 6.1 Kombi

We Connect

Transporter 6.1 ger dig en bekväm och säker arbetsplats. Den har Discovery Media, den senaste generationens infotainmentsystem med inbyggt navigationssystem och en 8-tums skärm. Du får trådlös iPhone-anslutning och mobila onlinetjänster via We Connect, ett system som gör att bilen alltid är uppkopplad.

De mest moderna assistanssystemen

På stora byggarbetsplatser, på trånga gator eller i vindbyar på motorvägen: i Transporter 6.1 Kombi får du stöd av många innovativa assistans- och säkerhetssystem när det blir knepigt. De gör så att du kommer trygg och avslappnad till ditt resmål. Ett exempel är Side Protection (tillval) som med sensorer övervakar bilens sidor, så att du skyddad kan manövrera genom trånga utrymmen.

Säkerhet i första hand

Det finns flera olika system som ökar säkerheten vid körning. Multikollisionsbromsen gör att bilen bromsar in automatiskt efter en kollision. Bromsassistenten gör att full bromskraft åstadkoms snabbare vid panikbromsning. Andra system som bidrar till säkerheten är den elektroniska stabilitetskontrollen (ESC), låsningsfria bromsar (ABS), elektronisk differentialspärr (EDS) och antispinnreglering (ASR).