Konceptbild av nya VW Transporter.

Nya Transporter

  • Världspremiär2024
  • DrivlinorEl / Laddhybrid / Diesel

Gör dig redo för en ny standard
i transportbilssegmentet

Nya Transporter sätter ribban högt och öppnar dörren till en helt ny värld av möjligheter. Med unik Volkswagen-design, märkbart förbättrade egenskaper och full av moderna funktioner, sätter den en ny standard för modern företagsamhet. Upplev högre komfort, större lastkapacitet och mer flexibilitet i den nya generationen Transporter.

Med särskilt fokus på användande och med ett omfattande urval av utrustning och drivlinor anpassar sig nya Transporter perfekt efter dina behov. Oavsett om du använder den i stadstrafik eller tar den på längre resor, finns det alltid ett optimalt alternativ. Välj den som skåpbil i olika storlekar, eller som en flakbil med dubbelhytt. Nya Transporter finns också med flera olika drivlinor för att möta dagens och morgondagens krav. Oavsett om du föredrar diesel, laddhybrid (e-hybrid) eller ren eldrift, kan Transporter svara upp till ditt behov. Bilen är precis vad du som yrkesutövare kan förvänta dig av en Transporter: en pålitlig kollega i ditt arbete.

En transportbil som imponerar

Nya Transporter imponerar både användaren och omgivningen. Designen med det karaktäristiska korta frontpartiet kommer garanterat att dra blickar till sig. Liksom de avancerade LED-matrixstrålkastarna (tillval) som både ger utmärkt sikt när du kör, samtidigt som det ger bilen ett karaktärsfullt utseende. Transporter erbjuder dessutom ännu större lastkapacitet och smart förvaring. Att transportera EU-pallar har aldrig varit enklare, inte minst tack vare den större öppningen till lastutrymmet. Utöver det imponerande utbudet av versioner kan du också få din nya Transporter skräddarsydd med hjälp av om- och påbyggnationer hos våra återförsäljare. Din Transporter, din stil, din framgång.

Konceptbild av nya VW Transporter Skåp.
Interiören i nya VW Transporter.

Tänk stort! Mer utrymme, mer komfort, fler möjligheter

Förarplatsen i nya Transporter är en kombination av cockpit, kontor och vilorum. Håll koll på rutten med Digital cockpit och låt de moderna assistanssystemen förenkla din arbetsdag. Upplev de bekväma, ergonomiska sätena, och de praktiska mobila onlinetjänsterna. Flera förvaringsutrymmen och olika anslutningar håller allt organiserat, alltifrån din smartphone till din lunchlåda. Med en imponerande lastkapacitet på upp till ett ton och ännu större lastvolym, längre lastutrymme och högre lastkapacitet, är nya Transporter redo att möta nästan vilken utmaning som helst. Upptäck en helt ny dimension av transportbil – intelligent, effektiv och rymlig.