En man lastar av en VW Transporter 6.1 Pickup Enkelhytt

Volkswagen
Transporter 6.1 Pickup Enkelhytt

För två personer och upp till 5,7 m2 flakyta

För två personer och upp till 5,7 m2 flakyta

 • Frånpris367 100 kr (exkl. moms)
 • Axelavstånd3000-3400 mm
 • Flakyta4,9-5,7 m2
 • LastviktUpp till 1200 kg

Lång och trogen tjänst

Transporter Pickup har funnits med sedan den allra första versionen av Transporter. Även den senaste modellen är trogen sitt arv, om än i avsevärt mer modern version. Finns som både enkel- och dubbelhytt.

Med lastförmåga på upp till 1200 kg klarar den många olika projekt. Olika varianter på flakstorlekar och utrustning gör att du kan anpassa Transporter Pickup så att den passar dina unika förutsättningar. Det går också att bygga på med ett kylt eller värmt skåp, alltefter behov.

Ny elektronik inklusive en ny elektromekanisk servostyrning och förbättrad påbyggnadsintegration, öppnar för många nya smarta funktioner och tjänster på den uppdaterade versionen av Transporter.

VW Transporter 6.1 Pickup Enkelhytt lastar 4 europallar på flaket

Flak och lastmöjligheter

Fler verktyg, mer material, mer gods som ska transporteras: Transporter 6.1 Pickup Enkelhytt imponerar med mycket utrymme på flaket. Upp till 5,7 m² lastyta om du väljer långt axelavstånd. I Sverige levereras Transporter Pickup med svensktillverkade flak. De stabila och nerfällbara säkerhetslämmarna gör lasten lätt att komma åt och enklare att lossa. Väl genomtänkta lösningar för säker godshantering med surrningsöglor för lastsäkring som är nedfällda i lastgolvet när de inte används. Du kan välja mellan öppet eller täckt flak, mellan många funktioner och tillvalsutrustningar, allt för att passa dina behov.

En man bakom ratten i en VW Transporter 6.1

En bra arbetsdag

Sätena av hög kvalitet är formstabila och har en behaglig mjuk stoppning som håller formen och gör långa resor bekvämare. Till höger finns en passagerarbänk med dubbelsits. Det nya låsbara förvaringsutrymmet under tvåsitssoffan skyddar mot obehörig åtkomst. Bland mycket annat är alla bilar som standard nu utrustade med radio inklusive handsfree-system och USB-gränssnitt, interiörbelysning med LED-lampor, centrallås och elektriska fönsterhissar.

Vit VW Transporter VolyMax på landsväg

Kan anpassas för många behov

Genom certifierade partners erbjuds en uppsjö av anpassningar och speciallösningar för unika behov. Volkswagens återförsäljare är experter på våra transportbilar och anpassar bilen efter dina önskemål. Vi har också ett stort sortiment av färdiga lösningar som kallas för hamnutrustning. Väljer du någon av dem får du bilen utrustad och klar till lägsta möjliga kostnad och på kortast möjliga tid.

Det svensktillverkade aluminiumflaket består av:

 • Lastbärande tvärmonterade aluminiumplank
 • Kantlina av aluminiumprofiler
 • Dolda surrningsöglor
 • Flaklämmar av aluminiumprofiler med hellängdsgångjärn
 • Demonterbara hörnstolpar av aluminium med vibrationsfri lämlåsning
 • Säkerhetsframstam av aluminium med stålgaller
 • Hjälpram av aluminium-/zinkbehandlad stålram för högsta korrisionsskydd
 • Många möjliga tillvalsutrustningar

Bygg din Transporter Pickup Enkelhytt

Erbjudanden och finansiering

Volkswagen All-in

Företagsleasing, serviceavtal, rabatterad försäkring och förmånligt drivmedelskort, allt med en månatlig betalning på en faktura. En förmånlig och enkel biladministration som ger dig mer tid för din egen verksamhet.

Volkswagen Företagsleasing

Finansiering med restvärde ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare. Avdragsgill moms och inget krav på kontantinsats. Generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

Skräddarsy din bil

Genom våra certifierade partners kan du få din bil ombyggd för att passa dina specifika behov. Vi har också flera färdiga lösningar som kallas för hamnutrustning.

Exteriör och interiör

En last full av idéer

Ska man transportera mycket måste man ofta hitta på något nytt. Det var därför vi kom på något. Så att du till och med kan ta särskilt stora, breda eller värdefulla leveranser till deras destination med så liten ansträngning som möjligt.

 • Surrningsöglor
 • Slitbana gjord av rutplatta i aluminium
 • Förvaringslådor (tillval)
 • Stabila säkerhetslås

Motorer och drivlina

Ger många fördelar

Den nya elektromekaniska styrningen, tillsammans med kameror och sensorer, gör att Transporter nu kan göra allt från att parera starka sidovindar till att fickparkera och hindra föraren från att oavsiktligt komma över i fel fil.

Alltid uppkopplad med Transporter

Instrumentpanelen i en VW Transporter 6.1

We Connect

Transporter 6.1 ger dig en bekväm och säker arbetsplats. Den har Discovery Media, den senaste generationens infotainmentsystem med inbyggt navigationssystem och en 8-tums skärm. Du får trådlös iPhone-anslutning och mobila onlinetjänster via We Connect, ett system som gör att bilen alltid är uppkopplad.

De mest moderna assistanssystemen

Transporter 6.1 har uppdaterats med de senaste säkerhets- och assistanssystemen och kan utrustas med upp till 20 olika säkerhetssystem. Dessutom ingår Discovery Media med navigationssystem och en 8-tums skärm. Den har trådlös iPhone-anslutning och är alltid uppkopplad med hjälp av We Connect som ger tillgång till mobila onlinetjänster.

Säkerhet i första hand

Det finns flera olika system som ökar säkerheten vid körning. Multikollisionsbromsen gör att bilen bromsar in automatiskt efter en kollision. Bromsassistenten gör att full bromskraft åstadkoms snabbare vid panikbromsning. Andra system som bidrar till säkerheten är den elektroniska stabilitetskontrollen (ESC), låsningsfria bromsar (ABS), elektronisk differentialspärr (EDS) och antispinnreglering (ASR).
 

Be om en offert

Be om en offert

Tre arbetare vid motorhuven på en VW Transporter 6.1 Kombi

Få en skräddarsydd offert på din önskade version av Transporter 6.1 Pickup.

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om Transporter.

Transporter Pickup flak mått

Transportlösningar för alla branscher

Volkswagen har lång erfarenhet av att påbygga, specialinreda och utrusta nyttofordon för skilda uppgifter till små och stora företag, organisationer, stat, landsting och kommuner. Har du specifika önskemål och krav på din nya bil som inte täcks av hamnutrustningen, så kan vi tillgodose dem. Tala med din närmaste Volkswagenåterförsäljare, vi är specialister på ombyggnationer.

Transporter i Transportmagasinet

Transportmagasinet har genom åren skrivit många artiklar och porträtterat denna trotjänare bland transportbilar. Möt Johannes som snart kört 95 000 mil, eller läs intervjun med alpina skidlandslaget om varför de valt Transporter.

Transporter 6.1: Biltester

Hur står sig Transporter när den blir hårdtestad och granskad av andra? Här har vi samlat aktuella biltester och recensioner från oberoende motorjournalister. I testerna får du bland annat känsla för lastutrymme, funktionalitet och komfort. Allt för att du ska kunna lära känna Transporter bättre.

Vanliga frågor och svar

Liknande bilmodeller

Transporter Pickup Dubbelhytt
Med plats för upp till sex personer