Minsta husbilen Volkswagen Caddy Beach kommer till Sverige

Caddy Beach
Världens minsta husbil?

Ta dig till världens ände! Nya kompakta Caddy Beach öppnar upp ett nytt segment med ultrakompakta husbilar, där maximalt utrymme och användarvänlighet utnyttas på ett minimalt utrymme. Vi säger välkommen till nytillskottet Caddy i familjen California.

CADDY BEACH KOMMER till Sverige! För dig som tycker att campingbilarna California och Grand California är lite väl stora, introduceras nu Volkswagen Caddy Beach i Sverige. Här pratar vi compact living på riktigt. Den lilla campingbilen bygger på populära Caddy personbil och har en bred hopfällbar säng, mörkläggningsgardin för framrutan, sidorutor samt bakrutan. Fällbara bord är monterade på framsätets baksida.

Vill du utöka det privat utrymmet på campinplatsen till en liten lägenhet, finns ett 2,3 gånger 2,9 meters tält att fästa på bakluckan. Tillsammans med två bekväma hopfällbara stolar, ett bord och ett ventilationsgaller för skjutdörren saknas inte mycket för en trevlig natt på stranden eller i skogen. Vid C-stolpen bak ryms praktiska förvaringsutrymmen, en minibrännare är standard. När natten faller på är den magnetiska ficklampan ett bra hjälpmedel.

Till Sverige kommer långa Caddy Maxi Beach att erbjudas, med tre olika motoralternativ samt fyrhjulsdrift. Priset var inte klart vid pressläggningen av denna tidning. Kontakta din Volkswagen återförsäljare för mer information.

MODELLEN HAR UTGÅTT UR SORTIMENTET.

Du kanske också gillar

5 enkla tips: Så väljer du rätt camping-/husbil

Familjen Gills stora campingäventyr med California Ocean

En komplett husbil
Grand California

Framtidspanelen: Barnens drömresa med husbil

Roadtrip i Kalifornien
En California på rätt plats

Caddy Maxi
Förare av både hund och bil

Du kanske också gillar