ID Buzz och ID Buzz Cargo från Volkswagen Transportbilar
1,2,3

Nya ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

Beställ din elektriska folkabuss nu.

Beställ din elektriska folkabuss nu.

ID. Buzz & ID. Buzz Cargo är den nya generationens mobilitet

Med modellerna ID. Buzz och ID. Buzz Cargo tar vi med oss en historisk och ikonisk design in i e-mobilitetens tidsålder. Toppmodern teknik, digitala funktioner och en ny känsla av rymlighet ger dig komfortabel mobilitet. Oavsett om den används tillsammans med familjen eller i jobbet är ID. Buzz och ID. Buzz Cargo intelligenta följeslagare som omedelbart gör dig på gott humör med sitt karakteristiska utseende.

Läs mer om modellerna

Bekväm och flexibel laddning när du behöver

ID. Buzz ger dig snabbladdning, intelligenta laddningslösningar och lång räckvidd. Medan du måste besöka en bensinstation för att tanka med en förbränningsmotor kan du ladda det nya ID. Buzz och ID. Buzz Cargo när de ändå står parkerade. Till exempel på jobbet, vid stormarknaden eller på en parkeringsplats. Detta gör den dagliga användningen mycket mer flexibel och bekväm. Du kan snabbt och enkelt hitta gratis laddningsstationer med hjälp av Volkswagens laddningstjänst We Charge, som ger dig bekväm tillgång till mer än 310 000 laddningsstationer i hela Europa. Den maximala laddningskapaciteten för ID. Buzz och ID. Buzz Cargo är upp till 11 kW för vanlig laddning (växelström). För snabbladdning (likström) är den maximala laddningseffekten för båda modellerna upp till 170 kW. På en snabbladdningsstation på motorvägen, till exempel en IONITY-station, tar det inte mer än cirka 30 minuter att ladda batteriet från 5 % till 80 %.4

En ID. Buzz Cargo lastad med varor.

ID. Buzz Cargo – stort lastutrymme på liten yta

En ”arbetshäst” med ren och kraftfull eldrift och stort lastutrymme på liten yta: Med ID. Buzz Cargo lanserar vi nästa generations transportbil. Det nya lastrumskonceptet ger plats för två europallar som lastas på tvären. En lastvolym på upp till 3,9 kubikmeter,5 en lastförmåga på 630 kg och en vändradie på bara 11,09 m gör ID. Buzz Cargo till ett hållbart nyttofordon som klarar nästan alla utmaningar i det vardagliga arbetet. Med en skjutdörr även på förarsidan (tillval) blir lastning och lossning ännu bekvämare för dig och medarbetarna. ID. Buzz Cargo med dragkrok som tillval gör det dessutom möjligt att dra upp till 1 000 kg på släp.

Två barn sitter i baksätet på en ID. Buzz.

ID. Buzz – Rymlig känsla i kombination med modern hållbarhet

En multifunktionell allroundbil för nästan alla vardagens utmaningar: ID. Buzz är inte bara en elbil utan en mötesplats med mobilitet för en ny tid. Tack vare det helt omarbetade interiörkonceptet ger den en ny nivå av rymlighet med gott om benutrymme. Med passagerare på alla platser lastar den femsitsiga bilen upp till 1121 liter bakom den andra sätesraden.6 Ytterligare förvaringsutrymme kan du få med tillvalet ID. Buzz Box, en praktisk och borttagbar förvaringslåda mellan förar- och passagerarsätena. Den kan lastas med dryckesflaskor, solglasögon eller parkeringsbiljetter, bekvämt åtkomligt. ID. Buzz är nyutvecklad, genomtänkt och också mer hållbar. Från koldioxidneutral7 produktion och leverans möjliggör den klimatmedveten användning, till exempel när den drivs med certifierad grön el från Volkswagen förnybar el8 Den djurläderfria interiören, som delvis är tillverkad av återvunnet material, visar att genomtänkta helhetslösningar är viktiga för utvecklingen av hållbara produkter.

Modern design möter innovativ teknik

Med inspiration från den första folkabussen kombinerar den visionära designen hos ID. Buzz och ID. Buzz Cargo innovativ teknik med kompakta mått. Tack vare vändradien på bara 11,09 meter är båda modellerna till exempel perfekt lämpade för storstadens smala gator. Det moderna belysningssystemet ger god komfort i vardagen. När du vill ta dig till eller från fordonet i mörker lyser strålkastarna upp och gör det enkelt att se i omgivningen. Om du dessutom har tillvalet Keyless Advanced installerat, blir du välkomnad med en vänlig ”ögonblinkning” från LED-Matrix strålkastarna (tillval), så snart du närmar dig elbilen med bilnyckeln i fickan.

Förarplatsen i ID. Buzz

Teknik och uppkoppling i ID. Buzz – digitala funktioner som inspirerar dig

Digital förarplats, internetuppkoppling och integrerad röststyrning. Nya ID. Buzz har många av våra mest avancerade tekniska lösningar. Tack vare Car2X kan ID. Buzz kommunicera med andra trafikanter på vägen och på så sätt informera dig i realtid om eventuella hinder och problem. Med över 30 valbara assistanssystem har ID. Buzz komfort på högsta nivå. Tack vare praktiska online-uppdateringar (over-the-air, OTA)9 genom We Connect10 är det enkelt att hålla mjukvaran för systemen uppdaterad. Under körning kan det interaktiva ID. Light kommunicera med föraren. Samtidigt ger stämningsbelysningen behagliga ljusaccenter i interiören. Både den och många andra fordonsfunktioner styr du på ett bekvämt och intuitivt sätt via infotainmentsystemets 12 tums färgpekskärm (tillval). De många USB-C-uttagen som finns som tillval ger utmärkt anslutning och inte minst möjlighet att ladda enheter.

I förarsätet på ID. Buzz Cargo.

Välorganiserad i vardagen när förarplatsen i ID. Buzz Cargo blir kontor

Förarplatsen i nya ID. Buzz Cargo är genomtänkt och välorganiserad och är perfekt anpassat till ditt dagliga arbetsliv. Du får plats med två kollegor på tvåsitssoffan bredvid förarplatsen, och det finns även utrymme för allt arbetsmaterial. Alla prylar kan stuvas undan på ett snyggt och säkert sätt tack vare förvaringskonceptet som är speciellt utformat för dig som använder bilen i jobbet. Vare sig det gäller följesedlar eller matlådor finns det en plats för det mesta. Vill framsätespassageraren sitta lite bekvämare kan ID. Buzz Cargo som tillval utrustas med individuella säten i förarhytten. Tillvalet ID. Buzz Cargo Box kan användas till att förvara kaffemuggar, nycklar, små till medelstora bärbara datorer och jobbmappar. Den mobila förvaringslådan gör att du alltid har ditt kontor nära till hands. Förarplatsen i ID. Buzz Cargo imponerar inte bara med praktisk användarkomfort utan också med många digitala funktioner. Med det förinstallerade SIM-kortet är elbilen konstant online, så du kan enkelt hålla alla digitala funktioner uppdaterade med de senaste förbättringarna. Med online-uppdateringar (OTA)9 genom We Connect10 kan mjukvaran för systemen uppdateras bekvämt med en knapptryckning.

Vanliga frågor och svar

Håll dig uppdaterad om vår satsning på elbilar.

Anmäl dig till vårt e-nyhetsbrev.

Du kanske också är intresserad av:

Flera laddningsmöjligheter
Jobbet, under resa eller egen laddbox?

Nya Multivan
Välkommen till en ny värld

Du kanske också är intresserad av:

Villkor från Volkswagen

1.
ID. Buzz Pro: Elförbrukning, kombinerad, kWh/100 km: 21,7-20,5. CO₂-utsläpp, kombinerade, g/km: 0.
2.
ID. Buzz Cargo: Elförbrukning, kombinerad, kWh/100 km: 22,2–20,4 (WLTP). CO₂-utsläpp, kombinerade, g/km: 0.
3.
Bilarna på bild är extrautrustade.
4.
Laddning med max. 170 kW DC-laddningseffekt på exempelvis en Ionity-station, med batterivarianten Pro samt vid en omgivningstemperatur och batteritemperatur på ca 23 °C och en laddningsnivå vid start på ca 5 %.
5.
Räckvidd för eldrift uppmätt i laboratorier enligt det harmoniserade testförfarandet för lätta fordon (WLTP) i den mest räckviddseffektiva utrustningsvarianten av den nya ID. Buzz Pro. Det faktiska WLTP-värdet för räckvidden kan skilja sig åt beroende på utrustning. Den faktiska räckvidden för en eldriven bil varierar i praktiken beroende på körstil, hastighet, användning av komfort- och extrautrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden last och höjdskillnader i terrängen.
6.
Uppmätt enligt SAE V6
7.
Uppmätt från baksätets överkant.
8.
CO2-utsläpp undviks och minskas så långt det är möjligt direkt hos Volkswagen. Leverantörer i tidigare led är skyldiga att undvika och minska utsläppen på samma sätt. För CO2-utsläpp som inte kan undvikas eller minskas inom Volkswagen eller genom motsvarande åtgärder i leverantörskedjan, kompenseras för i motsvarande grad genom certifierade klimatskyddsprojekt.
9.
Förutsättningen för att kunna använda online-uppdateringar är att fordonet är uppkopplat och att det finns en anslutning till Internet. Det krävs också ett giltigt We Connect-avtal.
10.

För att använda We Connect-tjänsterna behöver du ett Volkswagen ID-användarkonto och måste logga in på We Connect med ett användarnamn och lösenord. Dessutom måste ett separat We Connect- eller We Connect Plus-avtal tecknas online med Volkswagen AG. För We Connect Plus har du 90 dagar på dig att registrera fordonet här på hemsidan eller via appen Volkswagen We Connect” (tillgänglig i App Store och Google Play Store) för att använda tjänsterna under hela den avtalade kostnadsfria perioden.

Användningen av de mobila onlinetjänsterna från We Connect möjliggörs via en inbyggd internetanslutning. De uppkomna kostnaderna för datatrafik inom Europa betalas av Volkswagen AG inom ramen för nätverkstäckningen, med undantag för enskilda In-Car-appar. För användning av enskilda In-Car-appar och WLAN-hotspot kan avgiftsbelagda datapaket erhållas från den externa mobiloperatören Cubic Telecom och användas inom nätverkets täckningsområde i många europeiska länder. Information om villkor, priser och länder som stöds finns på vw.cubictelecom.com. Alternativt är det möjligt att använda en mobil enhet (t.ex. en smart mobiltelefon) som WLAN-hotspot. I detta fall är motsvarande tjänster endast tillgängliga med ett befintligt eller separat ingånget mobiltelefonavtal mellan dig och din mobiloperatör och endast inom respektive mobiltelefonnäts täckning. Beroende på ditt mobiltelefonavtal och i synnerhet när du arbetar utomlands kan extra kostnader (t.ex. roamingavgifter) uppstå på grund av datautbyte via Internet.

För att använda den kostnadsfria appen We Connect behöver du en smart mobiltelefon med ett lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med dataalternativ samt ett befintligt eller separat tecknat mobiltelefonavtal mellan dig och din mobiloperatör.

Tillgängligheten till de enskilda We Connect- och We Connect Plus-tjänsterna som beskrivs i paketen kan variera beroende på land och är beroende av både fordonet och utrustningen. Tjänsterna är tillgängliga under den avtalade avtalsperioden och kan ändras i innehåll eller avbrytas under avtalsperioden. Mer information finns på connect.volkswagen-we.com och hos din Volkswagen-återförsäljare. För information om villkor för mobiltelefoni, kontakta din mobiloperatör.

Samtidig användning av We Connect och We Connect Fleet är inte tillåten.

  • Samtliga priser är exkl. moms, om inget annat anges. Varje Volkswagen-återförsäljare är fri att sätta sina egna priser (undantaget ID. Buzz och ID. Buzz Cargo, som säljs genom en agentmodell)
  • Volkswagen Transportbilar reserverar sig för eventuella felskrivningar.