En man som ska ladda en ID Buzz

Elbilar
En grön och elektrisk omstart är
vägen framåt

Upptäck våra eldrivna bilar.

Upptäck våra eldrivna bilar.

Som marknadsledare är det viktigt att föregå med gott exempel, man ska visa vägen. Har man möjlighet att påverka, då ska man ta den chansen. Det är både en skyldighet och en möjlighet. 

Det kan inte ha undgått någon att vi måste förändra vårt sätt att leva samtidigt som företag måste ställa om sina verksamheter för att vi ska nå uppsatta klimatmål. Därför gör hela Volkswagenkoncernen omfattande investeringar i elektrifiering och omställningar i produktionen för att minska miljöpåverkan genom bilens hela livslängd. Och nu har vi äntligen nått fram till ett första viktigt delmål när vi kan erbjuda alla våra modeller som elbilar. Det är ett steg på Vägen Framåt. 

Upptäck våra elbilar

Volkswagen
ID. Buzz

I över 70 år har folkabussen inspirerat människor runt om i världen. Med samma inspiration som grund har vi utvecklat ID. Buzz för en ny elektrisk era. En folkabuss för hela familjen och alla typer av äventyr. 

Volkswagen
ID. Buzz Cargo

Nästa generations transportbil visar vägen framåt med 100% eldriven mobilitet för alla typer av företag. En bil som använder varje kubikcentimeter av sitt utrymme för att ge dig mer plats för det ditt arbete kräver.

Se Volkswagen Personbilars övriga program av elbilar och laddhybrider

Upptäck alla modeller inom familjen ID.

Volkswagen
Nya Multivan eHybrid

Innovativ, digital och framåtblickande - detta är det nya ansiktet av nästa generation Multivan. Den är samtidigt säker, komfortabel och praktisk. Redo för en ny era, utan att tappa styrkorna från de tidigare generationerna.

Leasa elbil

Vi erbjuder en rad olika finansieringsalternativ för dig som är intresserad av en elbil från Volkswagen Transportbilar. Leasing är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Du kan leasa en elbil utan krav på kontantinsats. Detta belastar inte företagets övriga säkerheter och det frigör likviditet genom att inte använda bolagets pengar. Behåll företagets soliditet, likviditet och få en modernare vagnpark som kräver mindre reparationer vilket är skonsammare mot miljön. Allt för att du och ditt företag ska få ett bekymmerfritt bilinnehav och möjligheten att fokusera på det som är viktigt - er verksamhet.

Läs mer om finansiering och
beställ din elbil online

Beställ leasing online

Välj modell, färg, drivlina och tillval. Beställ och hämta nycklarna hos valfri återförsäljare. 
 

Volkswagen
Företagsleasing

Med restvärde vilket ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare.
 

Vanliga frågor och svar