--:--
--:--
--:--

e-Range
En grön omstart är
vägen framåt

Nu finns Caddy, Transporter och Crafter 
som elbilar

Som marknadsledare är det viktigt att föregå med gott exempel, man ska visa vägen. Har man möjlighet att påverka, då ska man ta den chansen. Det är både en skyldighet och en möjlighet. 

Det kan inte ha undgått någon att vi måste förändra vårt sätt att leva samtidigt som företag måste ställa om sina verksamheter för att vi ska nå uppsatta klimatmål. Därför gör hela Volkswagenkoncernen omfattande investeringar i elektrifiering och omställningar i produktionen för att minska miljöpåverkan genom bilens hela livslängd. Och nu har vi äntligen nått fram till ett första viktigt delmål när vi kan erbjuda alla våra modeller som elbilar. Det är ett steg på Vägen Framåt. 

Leasa elbil

Vi erbjuder en rad olika finansieringsalternativ för dig som är intresserad av en elbil från Volkswagen Transportbilar. Leasing är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Du kan leasa en elbil utan krav på kontantinsats. Detta belastar inte företagets övriga säkerheter och det frigör likviditet genom att inte använda bolagets pengar. Behåll företagets soliditet, likviditet och få en modernare vagnpark som kräver mindre reparationer vilket är skonsammare mot miljön. Allt för att du och ditt företag ska få ett bekymmerfritt bilinnehav och möjligheten att fokusera på det som är viktigt - er verksamhet.

Att ställa om till eldrivna transportbilar kan vara intressant ur flera perspektiv. Med miljöbonus, lägre förmånsvärde, möjligheten att dra av halva momsen på leasingavgiften, fordonsskatt samt en låg driftkostnad kan leasing  vara ett passande alternativ för dig och ditt företag.

Miljöbonus på 60 000 kr

Vid köp av en transportbil som till 100% drivs på el utgår en bonus om 60 000 kr*

För att driva på utvecklingen mot mer miljövänliga bränslen har Sverige infört ett bonussystem som premierar dessa. Vid köp av någon av våra helelektriska modeller ska en miljöbonus på 60 000 kr utgå. Köper du en Caddy som drivs med biogas/ naturgas är bonusen 10 000 kr. Samtidigt byggs laddningsmöjligheterna ut i snabb takt. Allt det här innebär att det redan idag kan vara förmånligt att byta till en elbil. Våra återförsäljare gör gärna en ekonomisk kalkyl utefter ditt företags förutsättningar.

*Miljöbonus enligt rådande regelverk. Betalas ut efter 6 månaders ägande.

Vanliga frågor och svar

Läs mer om
vår väg till elektrifiering