--:--

e-Range
En grön omstart är
vägen framåt

Nu finns Caddy, Transporter och Crafter 
som elbilar

Som marknadsledare är det viktigt att föregå med gott exempel, man ska visa vägen. Har man möjlighet att påverka, då ska man ta den chansen. Det är både en skyldighet och en möjlighet. 

Det kan inte ha undgått någon att vi måste förändra vårt sätt att leva samtidigt som företag måste ställa om sina verksamheter för att vi ska nå uppsatta klimatmål. Därför gör hela Volkswagenkoncernen omfattande investeringar i elektrifiering och omställningar i produktionen för att minska miljöpåverkan genom bilens hela livslängd. Och nu har vi äntligen nått fram till ett första viktigt delmål när vi kan erbjuda alla våra modeller som elbilar. Det är ett steg på Vägen Framåt. 

Erbjudande

ABT e-Caddy från 1 995 kr/mån1

ABT e-Transporter från 2 695 kr/mån1

Upptäck våra elbilsmodeller

ABT e-Caddy Skåp

Räckvidd 120-140 km, lastutrymme 4,2 m3, dragvikt 750 kg. Från 1 995 kr/mån1 exkl. moms.

ABT e-Transporter

Räckvidd 110-120 km, lastutrymme 6,7 m3, dragvikt 1500 kg. Från 2 695 kr/mån1 exkl. moms.

Volkswagen
e-Crafter

Räckvidd 115 km och lastutrymme på 10,7 m3. Från 600 100 kr exkl. moms.

Leasa elbil

Vi erbjuder en rad olika finansieringsalternativ för dig som är intresserad av en elbil från Volkswagen Transportbilar. Leasing är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Du kan leasa en elbil utan krav på kontantinsats. Detta belastar inte företagets övriga säkerheter och det frigör likviditet genom att inte använda bolagets pengar. Behåll företagets soliditet, likviditet och få en modernare vagnpark som kräver mindre reparationer vilket är skonsammare mot miljön. Allt för att du och ditt företag ska få ett bekymmerfritt bilinnehav och möjligheten att fokusera på det som är viktigt - er verksamhet.

Att ställa om till eldrivna transportbilar kan vara intressant ur flera perspektiv. Med miljöbonus, lägre förmånsvärde, möjligheten att dra av halva momsen på leasingavgiften, fordonsskatt samt en låg driftkostnad kan leasing  vara ett passande alternativ för dig och ditt företag.

Läs mer om finansiering och
beställ din elbil online

Beställ leasing online

Välj modell, färg, drivlina och tillval. Vi har flertalet modell tillgängliga för snabb leverans.

Volkswagen
Företagsleasing

Med restvärde vilket ger en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare.
 

EL-IN
Fri service och underhåll

Just nu! Fri service och underhåll vid köp av en ny elbil.

2.
EL-IN gäller i 36 månader, max 6.000 mil. Fri service och underhåll vid köp/leasing av ny elbil från Volkswagen Transportbilar.

Miljöbonus på 70 000 kr

Vid köp av en transportbil som till 100% drivs på el utgår en bonus om 70 000 kr*

För att driva på utvecklingen mot mer miljövänliga bränslen har Sverige infört ett bonussystem som premierar dessa. Vid köp av någon av våra helelektriska modeller ska en miljöbonus på 70 000 kr utgå. Köper du en Caddy som drivs med biogas/ naturgas är bonusen 10 000 kr. Samtidigt byggs laddningsmöjligheterna ut i snabb takt. Allt det här innebär att det redan idag kan vara förmånligt att byta till en elbil. Våra återförsäljare gör gärna en ekonomisk kalkyl utefter ditt företags förutsättningar.

*Miljöbonus enligt rådande regelverk. Betalas ut efter 6 månaders ägande.

Vanliga frågor och svar

Hur är det att leva med elbil? Och vilka frågor dyker upp när man tänker på elbilar? Sofia Granfors, Head of e-mobility på Volkswagen, arbetar med dessa frågor dagligen och ser ljust på framtidens ägande av elbil. Här svarar hon på de vanligaste frågorna om elbilsägandet.

Läs mer om
vår väg till elektrifiering

Hitta återförsäljare

Sök efter din närmaste återförsäljare här för att begära offert, boka provkörning eller bara prata mer om våra elbilar.