2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Terränglimousin med V6.

Nya Amarok är en pickup med förnämliga terrängegenskaper, fantastisk väghållning och komfort som gör att den imponerar lika mycket på långresor som vid sidan av vägen. De nya V6-motorerna har kraft och vridmoment utöver det vanliga.

Varför välja Amarok?

Volkswagen Amarok V6 i vildmarken

Beställ online.

Välj bara färg, drivlina och tillval. Beställ och hämta ut nycklarna hos valfri återförsäljare. Från 4 855:-/mån1.

Hur mycket utrustning vill du ha?

Amarok finns i tre versioner som har olika utrustningsnivåer och motorer. Bland tillvalen finns flera olika assistanssystem.

 • Comfortline

  Prisvärd pickup.

  Comfortline har 3-liters V6 TDI-motor på 204 hk (150 kW). Den är bland annat utrustad med Servotronic, Multikollisionsbroms, 17-tums lättmetallfälgar, läderklädd multifunktionsratt och Climatic luftkonditionering.

  Bygg din Amarok Comfortline
 • Highline

  Mer motor och utrustning.

  Highline har 3-liters V6 TDI-motor på 258 hk (190 kW). Den har bland annat 18-tums lättmetallfälgar, Bi-Xenon-strålkastare med LED-ljus, Climatronic klimat-anläggning, Park Pilot fram och bak samt backkamera.

  Bygg din Amarok Highline
 • Aventura

  Pickup med All inclusive.

  Aventura har allt som ingår i Highline och lite till. Den har 20-tums lättmetallfälgar, kromade sidebars och flakbåge, automatlåda, tonade rutor och ergoComfort-säten som är elektriskt justerbara.

  Bygg din Amarok Aventura
 • Canyon

  Välutrustad specialmodell.

  Canyon har en hel del utrustning och ett rimligt pris. Motorn är en 3-liters TDI på 204 hk. Den har 4MOTION, 8-växlad automatlåda, 17-tums lättmetallfälgar och svart mattlackerad sportsbar och rollcover.

  Bygg din Amarok Canyon

Bredaste flakytan i klassen.

Ingen annan pickup erbjuder lika mycket utrymme mellan hjulhusen. Lastbredden på 1222 mm tillåter att Europapallar lastas på bredden. Lastytan är 2,52 m2 och lastutrymmets sidor är 508 mm höga. Den praktiskt låga lasttröskelhöjden är 780 mm. I öppnat läge kan bakluckan belastas med 200 kg och fungerar som en förlängning av flakytan.

En pickup med personbilskänsla.

Inuti kupén får man känslan av att sitta i en lyxig och bekväm personbil. Det är gott om utrymme och från förarplatsen finns flera viktiga funktioner lätt åtkomliga i multifunktionsratten. Vill du ha det extra bekvämt kan du välja läderklädda ergoComfort-säten fram.

Effektiva EU6-motorer.

Amarok är en fyrhjulsdriven transportbil med kraftfulla V6-motorer med bra prestanda och vridmoment. Välj TDI-motor på 204 hk (150 kW) eller med 258 hk (190 kW). Motorerna har BlueMotion Technology som bland annat innebär start/stopp-system.

Säkerhet & Förarassistans.

Amarok V6 är en fyrhjulsdriven transportbil med flera avancerade säkerhets- och assistanssystem. Något som underlättar körningen och hjälper till att undvika olyckor vid oväntade situationer. En del av de här systemen är standardutrustning på vissa modeller medan andra finns som tillval.

Infotainment & Navigation.

Det finns många möjligheter till information och underhållning. Som standard på Highline sitter radio "Composition Media". Välj till navigationssystemet "Discover Media". Med hjälp av Car-Net Guide & Inform och App Connect får du en mängd praktiska funktioner och hjälpmedel.

Biltester och recensioner.

Vad tycker andra om pickupen Amarok? Här har vi samlat aktuella biltester, filmer och recensioner från motorjournalister i Sverige och utomlands.

Volkswagen Amarok med hästsläp

Modellbroschyr.

I modellbroschyren hittar du ännu mer information om Amarok.

Das WeltAuto begagnade Volkswagen Amarok med garanti

Köp en begagnad Amarok.

Hos Das WeltAuto hittar du kvalitetskontrollerade begagnade transportbilar med 1 års garanti.

Nästa steg.

Relaterat innehåll.