Laddning av Volkswagen e-Crafter

Alla artiklar om elbilar

Här hittar du alla artiklar om elbilar och elektrifiering ur Transportmagasinet och Volkswagen Magasin genom åren. Senaste artiklarna finner du längst upp. Mycket nöje!

ID. Buzz och ID. Buzz Cargo
Folkabussen äntligen tillbaka – Elektrisk och högteknologisk

Efter mängder av skriverier, spionbilder och rykten – här är återkomsten för T1 folkabussen, i form av helt eldrivna ID. Buzz och ID. Buzz Cargo. De bär med stolthet vidare folkabussens symbol för fred, frihet, medmänsklighet och omsorg om vår jord.

Från eldriven T2-folkabuss till ID. Buzz

Året är 1972 – och vad många inte vet är att det var just detta år som drömmen om en folkabuss med nollutsläpp föddes. En dröm som blir verklighet 50 år senare med ID. Buzz. Vi reser tillbaka till folkabussens rötter.

Så fixar du elbilsladdning till bostadsrätten

Fler och fler bostadsrättföreningar har börjat inse att laddplatser är något de måste kunna erbjuda sina boende för att vara attraktiva. Det är både smidigare och billigare att ladda sin bil hemma än på en publik laddningsstation. Här listar vi alla viktiga frågor som BRF behöver ta ställning till.
 

ABT e-Caddy och e-Crafter
Elfirman klarar transporterna på el

Hur fungerar det med elbilar på ett jobb med transportbehov? Efter ett år med en flotta av ABT e-Caddys samt en ABT e-Crafter är svaret från elföretaget Elektrikern i Dingtuna: Väldigt bra. De är dessutom övertygade om att lösningen passar de flesta företag.
 

15 laddade frågor om livet med elbil 

Hur är det att leva med elbil? Och vilka frågor dyker upp när man tänker på elbilar? Sofia Granfors, Head of e-mobility på Volkswagen, arbetar med dessa frågor dagligen och ser ljust på framtidens ägande av elbil. Här svarar hon på de vanligaste frågorna om elbilsägandet.

e-Crafter
Volkswagens Byggyoga

Många av Volkswagen Transportbilars kunder drabbas av förslitningsskador under arbetslivet. Då kom idén Byggyoga till, för att hjälpa kunderna till bättre hälsa utöver att erbjuda bilar med ergonomiska förarplatser, bekväma stolar och annat. Volkswagens byggyogabuss är en helt elektrisk e-Crafter där det generösa lastutrymmet har förvandlats till en bekvämt inredd yogastudio. Här kan yogainstruktören ta sig ut till kunderna och hålla yogapass eller föreläsningar kring hälsa.

Här hittar du alla övningar, såsom Fogsvansen, Tumstocken och Hammaren.
 

Volkswagen e-BULLI: Den klassiska Folkabussen blir eldriven

Volkswagen Transportbilar lanserar e-BULLI som koncept - en klassiker från 1966 med elektrisk drivlina från 2020.
 

e-Caddy stärker programmet

Nu är det dags för storsäljaren Caddy att elektrifieras. Nykomlingen heter ABT e-Caddy och batteripaket på 37,3 kWh ryms under golvet. Priset då? Jo, det landar på 388 800 SEK exkl. moms.