2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Minibussen med upp till 9 platser.

Caravelle är ett perfekt alternativ när man behöver skjutsa många människor och mycket bagage. Den är enkel att köra och bekväm för både förare och passagerare. Caravelle har åtta säten som standard och finns med nio säten som tillval.

Varför välja Caravelle?

Liten utanpå men stor inuti.

Caravelle finns i två olika versioner. Båda är rymliga och flexibla. Skillnaden är framför allt utrustningsnivån där Comfortline innehåller mer. Finns även med långt axelavstånd som gör bilen 40 cm längre.

 • Trendline

  Genomtänkt inredning.

  Här färdas många personer bekvämt. Trendline har all utrustning du behöver. Den har en slitstark och snygg klädsel som ger en ombonad känsla. Den utmärkta ljudisoleringen bidrar också till en behaglig resa.

  Bygg din Caravelle Trendline
 • Comfortline

  Utrustning som gör resan ännu bekvämare.

  Comfortline har bland annat ”Plus” färddator, ”Composition Audio” radiosystem med 4 högtalare och ”Climatronic” 3-zoners klimatanläggning. Utvändigt har den stötfångare, dörrhandtag och backspeglar lackerade i bilens färg.

  Bygg din Caravelle Comfortline

Rymligt och komfortabelt.

Du sitter högt och bekvämt med bra sikt och flera viktiga funktioner integrerade i multifunktionsratten. Tresitssoffan kan dubbelvikas för att ge mer plats för bagage. Andra sätesraden har ”Easy Entry”-säten närmast skjutdörren, vilket gör det enkelt att komma in till det bakre sätet.

Effektiva EU 6-motorer.

Caravelle har ekonomiska motorer med bra prestanda som är certifierade enligt EU 6-standard. Alla med BlueMotion Technology. Välj TDI-motor på 102 hk (75kW), 150 hk (110 kW) eller 204 hk (150 kW).

Säkerhet & Förarassistans.

Minibussen Caravelle finns med en rad avancerade säkerhets- och assistanssystem. Något som underlättar körningen och hjälper till att undvika olyckor vid oväntade situationer. En del av de här systemen är standardutrustning på vissa modeller medan andra finns som tillval.

Infotainment & Navigation.

Det finns många möjligheter till information och underhållning. Du väljer bland flera olika radio- och navigationssystem som kan styras från multifunktionsratten. Med hjälp av Car-Net Guide & Inform och App Connect får du en mängd praktiska funktioner och hjälpmedel.

Biltester och recensioner.

Motorjournalisterna testar Caravelle. Vad tycker de och vad ger de för betyg? Läs deras recensioner i text och film.

Volkswagen Caravelle modellbroschyr

Modellbroschyr.

I modellbroschyren hittar du ännu mer information om Caravelle.

Volkswagen Caravelle som polisbil

En folklig polisbil.

Med blåljus, sirener och svenskutvecklat kommunikationssystem är Volkswagen-bussen redo för att ta i med hårdhandskarna.

Das WeltAuto Begagnade bilar med garanti. Volkswagen Caravelle.

Köp en begagnad Caravelle.

Hos Das WeltAuto hittar du kvalitetskontrollerade begagnade transportbilar med 1 års garanti.

Nästa steg.

Relaterat innehåll.