Lekande barn framför en Multivan 6.1

Familjebilar

En riktig familjebil
borde ha minst sju sittplatser

Ibland räcker en vanlig kombi inte till för familjens behov. Tack och lov finns det bättre alternativ som till exempel familjebilarna Caddy Maxi, Multivan 6.1Caravelle 6.1 och helt nya Multivan. Vill du ha en riktigt rymlig och säker familjebil ska du titta närmare på våra specialversioner av de här modellerna. Alla är välutrustade, har 7-9 sittplatser, generös takhöjd och finns med fyrhjulsdrift.

Nya Multivan – mångsidig pionjär

Innovativ, digital och framåtblickande - detta är det nya ansiktet av nästa generation Multivan. Den är samtidigt säker, komfortabel och praktisk. Redo för en ny era, utan att tappa styrkorna från de tidigare generationerna.

Volkswagen Caddy personbil

Caddy

7-sitsiga Caddy
2–7 platser. Upp emot 1 780 mm långt bagageutrymme. 2 556 l maximal lastvolym.
 

Volkswagen Caddy Maxi

Caddy Maxi

Rymliga familjebilen Caddy Maxi
2–7 platser. Upp emot 2 136 mm långt bagageutrymme. 3 105 l maximal lastvolym.
 

Volkswagen Caravelle 6.1

Caravelle 6.1

9-sits minibuss med plats för många
2–9 platser.  739 mm–2 938 mm långt bagageutrymme. 6 700 l maximal lastvolym.
 

Volkswagen Multivan 6.1 Highline

Multivan 6.1

Kungen av familjebilar - 7-sits
2–7 platser.  713 mm–2 938 mm långt bagageutrymme. 6 700 l maximal lastvolym.
 

Volkswagen Caddy med sju säten

7-sitsiga Caddy

Välj en familjebil som höjer sig över mängden. Caddy är en liten och praktisk familjebil med sju sittplatser och en takhöjd som gör att det aldrig känns trångt eller instängt. Den har partikelfilter, dubbeldoserande AdBlue-teknologi och är mer ekonomisk än sin föregångare. Utrusta den efter egna önskemål till exempel med fyrhjulsdrift, DSG automatlåda eller infotainmentsystem som gör resan enkel och behaglig.
 

Volkswagen Caddy Maxi med sju säten

Rymliga familjebilen Caddy Maxi

Behöver du en familjebil med mer utrymme är Maxiversionen ett bra val. Den är sjusitsig, har samma generösa takhöjd som vanliga Caddy och finns i flera utföranden. Tack vare att Maxi är ca 30 cm längre har den plats för mer bagage. Den har partikelfilter, dubbeldoserande AdBlue-teknologi och är mer ekonomisk än sin föregångare. Komplettera gärna med fyrhjulsdrift, DSG automatlåda, smarta system för förarassistans eller underhållning.
 

Volkswagen Caravelle 6.1 interiör 9 sittplatser

Caravelle 6.1
9-sits minibuss med plats för många

Räcker sittplatserna inte till i de sjusitsiga familjebilarna kan minibussen Caravelle 6.1 vara ett alternativ som passar dig. Den har åtta säten som standard och finns med nio säten som tillval, perfekt när du behöver skjutsa många människor och mycket bagage. Tresitssoffan i den här minibussen kan dubbelvikas för att ge mer plats för bagage. Finns även med 4MOTION fyrhjulsdrift, DSG automatlåda och flera assistans- och infotainmentsystem.
 

Multivan 6.1
Kungen av familjebilar – 7-sits för hela familjen

Multivan 6.1 är en flexibel och rymlig familjebil som gör att du färdas kungligt med gott om plats för människor och bagage. Med hjälp av glidskenor i golvet kan du möblera med enkelstolar, soffa och bord precis som du vill. Precis som för våra andra familjebilar finns det en mängd extrautrustning att beställa, bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift. Vill du åka lite mer ståndsmässigt väljer du Multivan Highline som har en mer omfattande utrustningslista.
 


 

Volkswagen Multivan säteskombinationer


 

Nya Volkswagen Multivan 7-sits

Nya Multivan
Bilen blir en mötesplats – 5, 6 eller 7 enkelsäten


Nya Multivan är ett mångfunktionellt fordon som kan anpassas efter många skiftande behov. Både exteriören och interiören är helt omgjord, men utan att förlora sitt grundläggande DNA. När allt kommer omkring handlar Multivan just om flexibilitet, praktiska allround-funktioner i vardagen kombinerat med innovativ utveckling. Fler än tjugo assistanssystem gör nya Mulivan ännu säkrare. Med bättre uppkoppling och integration av Amazon Alexa (ej tillgängligt i Sverige) är det en manifestation av modern teknikutveckling. Med det nya panoramaglastaket (tillval), den första Multivan-modellen som laddhybrid (tillval) och en helt omgjord interiör ger den mångfacetterade allroundbilen ytterligare sidor att visa fram.

Biltester och recensioner
Vad tycker andra om Volkswagen Transportbilar?

Hitta bästa transportbilen för dig: Här har vi samlat de senaste biltesterna, recensionerna och omdömena från bilkritiker och motorjournalister världen över. Läs deras tester om bilarna och se när de recenseras i film.

Vilka bilar blir bäst i test? Se här:

Fler bilar för familjen

Upptäck fler familjebilar hos Volkswagen Personbilar. T.ex. Tiguan, Passat och Golf Sportscombi.
 

Fler 7-sitsiga bilar

Upptäck fler 7-sitsiga bilar hos Volkswagen Personbilar. T.ex. Touran, Sharan och Tiguan Allspace.
 

Nästa steg

Bästa sättet att lära känna våra bilar är att provköra själv

Kontakta återförsäljare
Vi finns i hela Sverige

Nästa steg