2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Caddy Maxi och Multivan på fotbollsplan

En riktig familjebil borde ha minst sju sittplatser.

Ibland räcker en vanlig 5-sitsig kombi inte till för familjens behov. Tack och lov finns det bättre alternativ som till exempel familjebilarna Caddy Maxi, Multivan och Caravelle. Vill du ha en riktigt rymlig och säker familjebil ska du titta närmare på våra specialversioner av de här modellerna. Alla är välutrustade, har 7-9 sittplatser, generös takhöjd och finns med fyrhjulsdrift.

 • Caddy

  Sjusitsiga Caddy.

  2–7 platser. 224 mm–1 781 mm långt bagageutrymme. 3 020 l maximal lastvolym.

  Bygg din Caddy
 • Caddy Maxi

  Rymliga familjebilen Caddy Maxi.

  2–7 platser. 644 mm–2 250 mm långt bagageutrymme. 3 950 l maximal lastvolym.

  Bygg din Caddy
 • Caravelle

  Minibuss med upp till 9 platser.

  2–9 platser. 739 mm–2 938 mm långt bagageutrymme. 6 700 l maximal lastvolym.

  Bygg din Caravelle
 • Multivan

  Kungen av familjebilar.

  2–7 platser. 713 mm–2 938 mm långt bagageutrymme. 6 700 l maximal lastvolym.

  Bygg din Multivan
Volkswagen Caddy med sju säten

Sjusitsiga Caddy.

Välj en familjebil som höjer sig över mängden. Caddy är en liten och praktisk familjebil med sju sittplatser och en takhöjd som gör att det aldrig känns trångt eller instängt. Den har BlueMotion Technology som standard med bromskraftåtervinning, start/stopp-system och lågfriktionsdäck. Utrusta den efter egna önskemål till exempel med fyrhjulsdrift, DSG automatlåda eller infotainmentsystem som gör resan enkel och behaglig.

Volkswagen Caddy med sju säten

Rymliga familjebilen Caddy Maxi.

Behöver du en familjebil med mer utrymme är Maxiversionen ett bra val. Den är sjusitsig, har samma generösa takhöjd som vanliga Caddy och finns i flera utföranden. Tack vare att Maxi är en halvmeter längre har den plats för mycket mer bagage. Precis som de andra familjebilarna har den BlueMotion Technology som standard. Komplettera gärna med fyrhjulsdrift, DSG automatlåda, smarta system för förarassistans eller underhållning.

Volkswagen Caravelle

Caravelle. Minibuss med upp till 9 platser.

Räcker sittplatserna inte till i de sjusitsiga familjebilarna kan minibussen Caravelle vara ett alternativ som passar dig. Den har åtta säten som standard och finns med nio säten som tillval, perfekt när du behöver skjutsa många människor och mycket bagage. Tresitssoffan i den här minibussen kan dubbelvikas för att ge mer plats för bagage. Finns även med 4MOTION fyrhjulsdrift, DSG automatlåda och flera assistans- och infotainmentsystem.

Volkswagen Multivan

Multivan. Kungen av familjebilar.

Multivan är en flexibel och rymlig familjebil som gör att du färdas kungligt med gott om plats för människor och bagage. Med hjälp av glidskenor i golvet kan du möblera med enkelstolar, soffa och bord precis som du vill. Precis som för våra andra familjebilar finns det en mängd extrautrustning att beställa, bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift. Vill du åka lite mer ståndsmässigt väljer du Multivan Highline som har en mer omfattande utrustningslista.

Fler funktioner och tillval.

En familjebil ska inte bara ha gott om plats. Den ska även vara säker att framföra och erbjuda smart teknik som gör resan till en rent nöje.

Nästa steg.