Lekande barn framför en Multivan 6.1
Lekande barn framför en Multivan 6.1
Lekande barn framför en Multivan 6.1

Familjebilar

En riktig familjebil
borde ha minst sju sittplatser

Ibland räcker en vanlig kombi inte till för familjens behov. Tack och lov finns det bättre alternativ som till exempel familjebilarna Caddy Maxi, Multivan 6.1 och Caravelle 6.1. Vill du ha en riktigt rymlig och säker familjebil ska du titta närmare på våra specialversioner av de här modellerna. Alla är välutrustade, har 7-9 sittplatser, generös takhöjd och finns med fyrhjulsdrift.

För dig som behöver mycket plats och samtidigt tänker på både ekonomi och miljö finns nu även ABT e-Caddy Maxi Trendline.

Volkswagen Caddy Comfortline

Caddy

7-sitsiga Caddy
2–7 platser.  224 mm–1 781 mm långt bagageutrymme. 3 020 l maximal lastvolym.
 

Volkswagen Caddy Highline

Caddy Maxi

Rymliga familjebilen Caddy Maxi
2–7 platser.  644 mm–2 250 mm långt bagageutrymme. 3 950 l maximal lastvolym.
 

Volkswagen Caravelle 6.1

Caravelle 6.1

9-sits minibuss med plats för många
2–9 platser.  739 mm–2 938 mm långt bagageutrymme. 6 700 l maximal lastvolym.
 

Volkswagen Multivan 6.1 Highline

Multivan 6.1

Kungen av familjebilar - 7-sits
2–7 platser.  713 mm–2 938 mm långt bagageutrymme. 6 700 l maximal lastvolym.
 

Volkswagen Caddy med sju säten

7-sitsiga Caddy

Välj en familjebil som höjer sig över mängden. Caddy är en liten och praktisk familjebil med sju sittplatser och en takhöjd som gör att det aldrig känns trångt eller instängt. Den har BlueMotion Technology som standard med bromskraftåtervinning, start/stopp-system och lågfriktionsdäck. Utrusta den efter egna önskemål till exempel med fyrhjulsdrift, DSG automatlåda eller infotainmentsystem som gör resan enkel och behaglig.
 

Volkswagen Caddy Maxi med sju säten

Rymliga familjebilen Caddy Maxi

Behöver du en familjebil med mer utrymme är Maxiversionen ett bra val. Den är sjusitsig, har samma generösa takhöjd som vanliga Caddy och finns i flera utföranden. Tack vare att Maxi är en halvmeter längre har den plats för mycket mer bagage. Precis som de andra familjebilarna har den BlueMotion Technology som standard. Komplettera gärna med fyrhjulsdrift, DSG automatlåda, smarta system för förarassistans eller underhållning.
 

Volkswagen Caravelle 6.1 interiör 9 sittplatser

Caravelle 6.1
9-sits minibuss med plats för många

Räcker sittplatserna inte till i de sjusitsiga familjebilarna kan minibussen Caravelle 6.1 vara ett alternativ som passar dig. Den har åtta säten som standard och finns med nio säten som tillval, perfekt när du behöver skjutsa många människor och mycket bagage. Tresitssoffan i den här minibussen kan dubbelvikas för att ge mer plats för bagage. Finns även med 4MOTION fyrhjulsdrift, DSG automatlåda och flera assistans- och infotainmentsystem.
 

Multivan 6.1
Kungen av familjebilar – 7-sits för hela familjen

Multivan 6.1 är en flexibel och rymlig familjebil som gör att du färdas kungligt med gott om plats för människor och bagage. Med hjälp av glidskenor i golvet kan du möblera med enkelstolar, soffa och bord precis som du vill. Precis som för våra andra familjebilar finns det en mängd extrautrustning att beställa, bland annat 4MOTION fyrhjulsdrift. Vill du åka lite mer ståndsmässigt väljer du Multivan Highline som har en mer omfattande utrustningslista.
 


 

Volkswagen Multivan säteskombinationer

Vi rekommenderar att du uppdaterar eller byter webbläsare

För att få en bättre upplevelse av vår webbplats kan du använda Chrome eller Firefox..