Två personer står och pratar framför en tvåfärgad VW ID. Buzz Cargo elskåpbil

Hitta bästa transportbilen för dig

Ska du köpa skåpbil, familjebil, husbil, pickup eller kanske en begagnad transportbil? Läs mer om vårt breda utbud, för att du ska vara säker på att hitta den bästa transportbilen för dig.

En gulvit VW ID Buzz elbil från sidan med en liten flicka som sitter i den öppna skjutdörren
Köpa miljö- eller elbil?

Volkswagen satsar stort för att minska bilarnas klimatpåverkan utan att ge avkall på bekvämlighet och körglädje. Därför prioriteras forskning och utveckling av ny, energieffektiv teknik och miljöanpassade produktionsanläggningar och processer.

Detta arbete har bl.a. resulterat i helt nya ID. Buzz och ID. Buzz Cargo. Som laddhybrid erbjuder vi även nya Multivan.

Man står utanför sidodörr på en vit VW Transporter Skåpbil
Köpa skåpbil?

Planerar du att köpa en riktigt bra skåpbil hittar du flera bra alternativ bland Volkswagens transportbilar. Du hittar allt från enklare och prisvärda skåpbilar till välutrustade versioner med starka motorer. Dessutom kan du finna färdiga inredningsförslag som passar din verksamhet.

Nya VW Amarok Aventura, premiumpickup, parkerad framför ett stenhus
Köpa pickup eller flakbil?

Volkswagen erbjuder tre modeller i flera olika varianter och utrustningsversioner med stora möjligheter till om- och påbyggnation för en mängd olika verksamheter. Här hittar du hela vårt sortiment.

Två personer kliver ur en silverfärgad VW Multivan laddhybrid minibuss på en garageuppfart
Köpa minibuss?

Behöver du en mångsidig och flexibel MPV har du kommit rätt. Volkswagen erbjuder alltifrån 2-sits till 9-sitsiga minibussar med en genomtänkt interiör och smarta lösningar med skenor i golven som gör det mycket enkelt att flytta runt, möblera om och plocka ur både säten och bord. På så vis har du en bil som kan frakta både människor och gods.

Familj framför nya tvåfärgade VW Multivan laddhybrid minibuss
Köpa familjebil?

Ibland räcker en vanlig 5-sitsig kombi inte till för familjens behov. Tack och lov finns det bättre alternativ som till exempel familjebilarna Caddy Maxi, Caravelle 6.1 och nya Multivan. Alla är välutrustade, har upp emot 7-9 sittplatser och generös takhöjd.

VW California och VW Grand California husbilar uppställda vid havet i solnedgång
Köpa husbil?

Volkswagens utbud av campingbilar växer, idag erbjuder vi tre varianter med smarta lösningar, intelligenta infotainmentsystem och avancerade assistanssystem gör ditt resande smidigt. Möt Grand California, California 6.1 och nyheten Caddy California.

För att ge dig bästa service inom detta område har vi utvalda Volkswagen Camper Centers: certifierade specialister, serviceerbjudande anpassat för campingbilar och mycket mer.

Volkswagen Approved, begagnade transportbilar: Amarok, Caddy, Crafter, Transporter
Köpa begagnad transportbil?

Ska du köpa en begagnad transportbil? Köp en med garanti. Alla certifierade bilar är kvalitetskontrollerade, högst fem år gamla och har gått max 12000 mil.

Läs mer om begagnade bilar

Biltester
och recensioner

Vi har samlat de senaste biltesterna, recensionerna och omdömena från bilkritiker och motorjournalister världen över. Läs deras tester om bilarna och se när de recenseras i film.