Personal Team Transportbilar

Team Transportbilar

Ett helt team av
specialister på transportbilar

En del bilar är viktigare än andra. Till exempel de man behöver för att göra sitt jobb. I många företag står verksamheten still om bilarna inte rullar, något som i allra högsta grad gäller för de som kör våra transportbilar. Därför har vi skapat Team Transportbilar – ett dedikerat gäng transportbilsexperter som hjälper dig med allt från service och reparationer till professionell rådgivning. Målsättningen är att hjälpa våra kunder att hålla sin verksamhet i rullning.

--:--
Hemligheten bakom våra nöjda kunder: Team Transportbilar

Det här är Team Transportbilar

1
1. Specialiserade team

Våra team är specialister på transportbilar och jobbar tillsammans för ditt bästa. Vi kan det mesta som är värt att veta om transportbilar.

Mekaniker undersöker underredet på en VW Transportbil
2
2. Stort kundfokus

Hos oss möter du och din bil alltid samma personer. Kontakten med ditt Team Transportbilar är därför enkel och familjär – och vi lär känna dig, din bil och dina behov så att såväl service som dialog blir mer effektiv.

Personal på en VW verkstad tar en kaffe med en kund
3
3. Bästa råden

Team Transportbilar arbetar som ett team vilket möjliggör ett nära samarbete mellan verkstad och sälj. Detta bidrar till att teamet kan ge dig bättre råd i alla frågor som rör din bil, som i sin tur kan sänka dina bilkostnader och hålla din verksamhet i rullning. En kundmottagare kan till exempel förmedla till säljaren att du bör välja till ett service- och reparationsavtal på din nästa transportbil för att det skulle sänka dina bilkostnader.

Man och kvinna står vid en VW
Vi hjälper kunderna att sänka sina bilkostnader.
Robert Lundbäck
Transportbilssäljare, Strömbergs Bil Kalix

Du och din bil
I goda händer

Du och din bil
I goda händer