2.7.59.2, 2018-07-27 07:59:52
Team Transportbilar hos Svenstigs bil.

Team Transportbilar.

Ett helt team av specialister på transportbilar.

En del bilar är lite viktigare än andra. Till exempel de bilar man behöver för att göra sitt jobb. I många företag står verksamheten stilla om bilarna inte rullar. Det här gäller i högsta grad för Volkswagens transportbilar. Därför har vi skapat Team Transportbilar, ett team med specialister på transportbilar som samverkar för att du ska ha en bil som passar dina behov och aldrig krånglar.

Det här är Team Transportbilar.

Teamen berättar.

Stefan Håkansson

Märkeschef Volkswagen Transportbilar, Atteviks

”Hos oss har vi märkt en tydligt ökad kundnöjdhet sedan vi skapade våra Team Transportbilar. Genom att alla i teamet löpande får information om kundbilarnas kondition, hur de används och vilka behov kunderna har kan vi vara proaktiva i mycket högre grad. Team Transport ger också en väldigt god stämning inom Atteviks då alla jobbar mot samma mål. Det finns inga murar utan alla är i samma lag. Med Team Transport ökar vi vår expertis och blir specialister på det vi gör. Våra lag jobbar alltid för att kunden ska vara utomordentligt nöjd i alla lägen."

Robert Lundbäck

Transportbilssäljare, Strömbergs Bil Kalix

”Genom det nära samarbetet mellan verkstad och försäljning kan vi på ett bättre sätt hjälpa kunderna att sänka sina bilkostnader. De känner ju alla som är inblandade hos oss och vi vet det mesta om deras behov och hur deras bilar används. För min del handlar det bland annat om att jag har bra koll på när de borde byta bil. Ibland kan det handla om en bil som har skrapat i underredet vilket visar att de borde ha en bil med 4Motion och högre markfrigång. I ett annat fall kan det vara så att vi märker att kunden egentligen borde ha ett större flak till sin pickup.”

Jeanette Fritz

Arbetsledare, Volkswagen Malmö

”Den stora fördelen både för kunderna och vår egen del är att vi lär känna varandra på riktigt. Det är ju faktiskt samma människor de möter varje gång de besöker oss. Vi kan i stort sett allt om deras olika bilar, till och med registreringsnumren. På det här sättet blir vi nästan som en liten familj. Tack vare att vi känner kunderna och deras bilar bra, och dessutom träffar dem regelbundet, kan vi också ge dem en hel del råd och tips som gör deras bilägande mer ekonomiskt”.

Janne Nilsson

Transportbilstekniker, Möller Bil i Uppsala

”Vi var bland de första i Sverige att arbeta i team med ett nära samarbete mellan säljarna och reservdelar. Som direktmekaniker hade man alltid kontakt med kunden, men på den tiden blev det också en hel del pappersarbete. I samband med att vi skapade Team Transportbilar behöll vi direktkontakten med kunden och samarbetet med sälj, däremot tog kundmottagarna hand om pappersarbetet. Kunderna uppskattar verkligen att ha direktkontakt med sin mekaniker, man undviker missförstånd och de får träffa den som tar hand om deras bil på verkstaden.”

Nästa steg.

Relaterade produkter.