Personal Team Transportbilar

Team Transportbilar

Ett helt team av
specialister på transportbilar

En del bilar är viktigare än andra. Till exempel de man behöver för att göra sitt jobb. I många företag står verksamheten still om bilarna inte rullar, något som i allra högsta grad gäller för de som kör våra transportbilar. Därför har vi skapat Team Transportbilar – ett dedikerat gäng transportbilsexperter som hjälper dig med allt från service och reparationer till professionell rådgivning. Målsättningen är att hjälpa våra kunder att hålla sin verksamhet i rullning.

--:--
Hemligheten bakom våra nöjda kunder: Team Transportbilar

Det här är Team Transportbilar

1
1. Specialiserade team

Våra team är specialister på transportbilar och jobbar tillsammans för ditt bästa. Vi kan det mesta som är värt att veta om transportbilar.

Mekaniker undersöker underredet på en VW Transportbil
2
2. Stort kundfokus

Hos oss möter du och din bil alltid samma personer. Kontakten med ditt Team Transportbilar är därför enkel och familjär – och vi lär känna dig, din bil och dina behov så att såväl service som dialog blir mer effektiv.

Personal på en VW verkstad tar en kaffe med en kund
3
3. Bästa råden

Team Transportbilar arbetar som ett team vilket möjliggör ett nära samarbete mellan verkstad och sälj. Detta bidrar till att teamet kan ge dig bättre råd i alla frågor som rör din bil, som i sin tur kan sänka dina bilkostnader och hålla din verksamhet i rullning. En kundmottagare kan till exempel förmedla till säljaren att du bör välja till ett service- och reparationsavtal på din nästa transportbil för att det skulle sänka dina bilkostnader.

Man och kvinna står vid en VW
Vi hjälper kunderna att sänka sina bilkostnader.
Robert Lundbäck
Transportbilssäljare, Strömbergs Bil Kalix

Du och din bil
I goda händer

Du och din bil
I goda händer

Mekaniker jobbar med en VW

Våra specialutbildade transportbilstekniker vidareutbildas flera gånger per år. De använder dessutom Volkswagens Originaldelar som ger 24 månaders garanti på både arbete och reservdelar. Du behöver alltså inte oroa dig för bilens funktion efter en reparation – din transportbil återställs till fabriksnytt skick.

100% Volkswagen – alltid originaldelar
Specialutbildade servicetekniker
Anpassade specialverktyg och diagnossystem

Vilken av våra 136 verkstäder ligger bäst till för dig?

Vilken av våra 136 verkstäder ligger bäst till för dig?

VW logo i skymning

Team Transportbilar finns på 128 orter i Sverige vilket innebär att hjälpen alltid är nära, oavsett om du vill köpa en ny bil eller serva ditt nuvarande fordon. Dessutom kan du få en kostnadsfri ersättningsbil, Volkswagen Vikarie, när din egen transportbil är på service.

Du kan serva din Volkswagen Transportbil på totalt 136 verkstäder spridda runtom i landet, som alla erbjuder service enligt Volkswagens standard gällande utbildad personal, specialverktyg och originaldelar. Bra service är aldrig långt borta.

Utomordentligt nöjda kunder i alla lägen.
Stefan Håkansson
Märkeschef Volkswagen Transportbilar, Atteviks

Teamen berättar

“Hos oss har vi märkt en tydligt ökad kundnöjdhet sedan vi skapade våra Team Transportbilar. Genom att alla i teamet löpande får information om kundbilarnas kondition, hur de används och vilka behov kunderna har kan vi vara proaktiva i mycket högre grad. Team Transport ger också en väldigt god stämning inom Atteviks då alla jobbar mot samma mål. Det finns inga murar utan alla är i samma lag. Med Team Transport ökar vi vår expertis och blir specialister på det vi gör. Våra lag jobbar alltid för att kunden ska vara utomordentligt nöjd i alla lägen.”

Stefan Håkansson,
Märkeschef Volkswagen Transportbilar, Atteviks

 

“Genom det nära samarbetet mellan verkstad och försäljning kan vi på ett bättre sätt hjälpa kunderna att sänka sina bilkostnader. De känner ju alla som är inblandade hos oss och vi vet det mesta om deras behov och hur deras bilar används. För min del handlar det bland annat om att jag har bra koll på när de borde byta bil. Ibland kan det handla om en bil som har skrapat i underredet vilket visar att de borde ha en bil med 4Motion och högre markfrigång. I ett annat fall kan det vara så att vi märker att kunden egentligen borde ha ett större flak till sin pickup.”

Robert Lundbäck
Transportbilssäljare, Strömbergs Bil Kalix

 

Vi kan i stort sett allt om deras bilar, vi blir som en familj.
Jeanette Fritz
Arbetsledare, Volkswagen Malmö

 

“Den stora fördelen både för kunderna och vår egen del är att vi lär känna varandra på riktigt. Det är ju faktiskt samma människor de möter varje gång de besöker oss. Vi kan i stort sett allt om deras olika bilar, till och med registreringsnumren. På det här sättet blir vi nästan som en liten familj. Tack vare att vi känner kunderna och deras bilar bra, och dessutom träffar dem regelbundet, kan vi också ge dem en hel del råd och tips som gör deras bilägande mer ekonomiskt”.

Jeanette Fritz
Arbetsledare, Volkswagen Malmö

 

“Vi var bland de första i Sverige att arbeta i team med ett nära samarbete mellan säljarna och reservdelar. Som direktmekaniker hade man alltid kontakt med kunden, men på den tiden blev det också en hel del pappersarbete. I samband med att vi skapade Team Transportbilar behöll vi direktkontakten med kunden och samarbetet med sälj, däremot tog kundmottagarna hand om pappersarbetet. Kunderna uppskattar verkligen att ha direktkontakt med sin mekaniker, man undviker missförstånd och de får träffa den som tar hand om deras bil på verkstaden.”

Janne Nilsson
Transportbilstekniker, Möller Bil i Uppsala

 

Kunderna uppskattar verkligen att ha direktkontakt med sin mekaniker.
Janne Nilsson
Transportbilstekniker, Möller Bil i Uppsala

Mer information

Våra modeller
Bygg din bil och information

Service och underhåll

Mer information