Volkswagen husbilsmodeller: VW Caddy California, California 6.1 och Grand California

Volkswagen husbilar

Ta din semester till en ny nivå,
från ett nytt perspektiv,
när och var du vill.

Volkswagens utbud av campingbilar växer, idag erbjuder vi tre varianter med smarta lösningar, intelligenta infotainmentsystem och avancerade assistanssystem gör ditt resande smidigt. Stora Grand California har alla bekvämligheter inklusive kök och toalett med dusch. California 6.1 har komplett kök och kan utrustas med de senaste assistans- och infotainmentsystemen. Sist men inte minst finns nyheten Caddy California, en praktisk lite mindre bil som erbjuder övernattningsmöjligheter för alla som inte kräver så stora utrymmen.

 • Caddy California med tält

  Caddy California
  Liten husbil för två

  Kombinera en rymlig personbil med de viktigaste campingfunktionerna och vips har du en bil som fungerar både till vardagen såväl som till fritidens spontana äventyr. 5-sitsiga Caddy California Maxi är vår minsta campingbil med sovplats för två och utdragbart minipentry. Bilen är full av tekniska innovationer och bekväma assistanssystem. Köp till ett tält som kan användas både fristående och kopplat till bilens bakända för maximal flexibilitet.

 • Camping med VW California

  California 6.1
  Mellanstor campingbil med fyra sovplatser

  Mångsidiga och populära California finns i två olika versioner för att passa din budget och dina behov av utrustningsnivå. California Beach är registrerad som campingbil och har sittplats för upp till 7 personer, sovplats för 4 samt ett utfällbart minikök. Elektrohydrauliskt öppningsbart tak med öppning framtill finns som tillval. California Ocean är en ännu elegantare campingbil med högkvalitativ utrustning så som maximala campingfunktioner för upp till fyra personer med mer förvaring, utedusch och ett rejält kök. Här ingår det öppningsbara taket som standard. 4MOTION fyrhjulsdrift finns som tillval för båda utrustningsversionerna.

 • Man står på äng bredvid en Grand California husbil

  Grand California
  Stor husbil med sovplats för två vuxna och två barn

  Grand California erbjuder fantastisk komfort, elegant inredning med fullt utrustat badrum och perfekt belysning – så att du kan njuta av semestern var som helst på jorden. Den finns i två versioner: En kortare variant, kallad 600 (6 meter lång) och en längre version som heter 680. Extra 80 centimeter på längden i 680 ger utrymme för större sovrum bak i bilen samt extra förvaringsskåp. 4MOTION fyrhjulsdrift ingår som standard.

Alla Volkswagens husbilar och campingbussar

Volkswagen har ett brett utbud av camping- och husbilar i alla storleksklasser och i flera utrustningsversioner som passar alla plånböcker. Välj version nedan och bygg din drömbil. Alla priser visas direkt i konfiguratorn.

Volkswagen California 6.1 Beach Camper

California 6.1 Beach Camper

Maximalt med sittplatser
Upp till sju sittplatser, fyra sovplatser och minikök.

VW California Ocean

California 6.1 Ocean

Campingbil för upp till fyra personer
Högkvalitativ utrustning: mer förvaring, utedusch och ett rejält kök.

VW Grand California 600

Grand California 600

6 meter lång husbil för familjen
Husbil för två vuxna och två barn med fullt utrustat badrum. Campingtak och loftsäng för barnen.

VW Grand California 680

Grand California 680

80 cm extra lång
Rymlig husbil för två vuxna och två barn med fullt utrustat badrum, större sovrum och extra förvaring bak i bilen.

VW Caddy California

Caddy California

Minstingen i familjen
Fem sittplatser och två sovplatser samt utfällbart pentrykök. Välj till fristående tält.

California 6.1

Populär bästsäljare

California 6.1

Populär bästsäljare

VW California på stranden

California har funnits i mer än 30 år och är vår absoluta bästsäljare. Den ikoniska folkabussen räknas till originalet bland campingbilar. California är enormt mångsidig. Använd den som husbil på helgen och som jobbpendlarbil och familjebil i vardagen.

Precis under 5 meter i längd och 2 meter i höjd gör den smidig att köra och parkera, även i parkeringshus. Den är tillverkad rakt igenom enligt Volskwagens kvalitetskrav med stabilt chassi och tåliga material och alla moderna assistanssystem du behöver.

Köpråd

Så väljer du rätt camping-/husbil

Köpråd

Så väljer du rätt camping-/husbil

VW Grand California bakifrån på landsväg

5 enkla tips som vägleder dig när du utvärderar, väljer och köper camping- eller husbil.

Önskelista
Budget
Tänk på vikten
Körkortsbehörighet
Hyr och testa

Provkör en husbil

Upplev våra husbilar i verkligheten! Boka en provkörning hos något av våra Volkswagen Camper Centers, vi är experter på campingbilar och husbilar.

Privatleasa en husbil

Det smidigaste sättet att ha bil. Ingen kontantinsats, inget ägande och allt på en faktura.

Finansiera din husbil

Billån, Millån, leasing, All-in, serviceavtal och rabatt på försäkringen. Här hittar du bästa finansieringslösningen för dig.

Instruktionsböcker

Vi har även tagit fram instruktionsböcker, till California Ocean och Grand California, med fokus på camping.

Volkswagen Camper Centers

För att ge dig bästa service inom detta område har vi utvalda Volkswagen Camper Centers som satsar på just campingsegmentet genom att erbjuda certifierade specialister, serviceerbjudande anpassat för campingbilar, demobilar och andra tjänster som är unika för dig som är intresserad av att köpa en Grand California, California eller Caddy Beach.
 

Se alla våra
Nya husbilar

Missa inte chansen
att prova vanlife

Vi är fler än någonsin som längtar efter spontana äventyr ute på vägarna. Och Volkswagen Transportbilar samarbetar med Europcar i syfte att ge fler tillfälle att prova på ett njutningsfullt vanlife. Hyr ett boende på fyra hjul – för mer bekväma, spontana och kravlösa äventyr.

Köp en begagnad husbil

Du kan också prova på husbilslivet genom att köpa en begagnad husbil. Genom vårt program Das WeltAuto kan du hitta certifierade begagnade husbilar. Certifieringen innebär att bilen är noggrant kvalitetskontrollerad och du får 1 års garanti och 10 dagars bytesrätt. Das WeltAuto erbjuds genom våra Volkswagen-återförsäljare.