Volkswagen husbilsmodeller: VW Caddy California, California 6.1 och Grand California

Volkswagen husbilar

Ta din semester till en ny nivå,
från ett nytt perspektiv,
när och var du vill.

Volkswagens utbud av campingbilar växer, idag erbjuder vi tre varianter med smarta lösningar, intelligenta infotainmentsystem och avancerade assistanssystem gör ditt resande smidigt. Stora Grand California har alla bekvämligheter inklusive kök och toalett med dusch. California 6.1 har komplett kök och kan utrustas med de senaste assistans- och infotainmentsystemen. Sist men inte minst finns nyheten Caddy California, en praktisk lite mindre bil som erbjuder övernattningsmöjligheter för alla som inte kräver så stora utrymmen.

 • Caddy California med tält

  Caddy California
  Liten husbil för två

  Kombinera en rymlig personbil med de viktigaste campingfunktionerna och vips har du en bil som fungerar både till vardagen såväl som till fritidens spontana äventyr. 5-sitsiga Caddy California Maxi är vår minsta campingbil med sovplats för två och utdragbart minipentry. Bilen är full av tekniska innovationer och bekväma assistanssystem. Köp till ett tält som kan användas både fristående och kopplat till bilens bakända för maximal flexibilitet.

 • Camping med VW California

  California 6.1
  Mellanstor campingbil med fyra sovplatser

  Mångsidiga och populära California finns i två olika versioner för att passa din budget och dina behov av utrustningsnivå. California Beach är registrerad som campingbil och har sittplats för upp till 7 personer, sovplats för 4 samt ett utfällbart minikök. Elektrohydrauliskt öppningsbart tak med öppning framtill finns som tillval. California Ocean är en ännu elegantare campingbil med högkvalitativ utrustning så som maximala campingfunktioner för upp till fyra personer med mer förvaring, utedusch och ett rejält kök. Här ingår det öppningsbara taket som standard. 4MOTION fyrhjulsdrift finns som tillval för båda utrustningsversionerna.

 • Man står på äng bredvid en Grand California husbil

  Grand California
  Stor husbil med sovplats för två vuxna och två barn

  Grand California erbjuder fantastisk komfort, elegant inredning med fullt utrustat badrum och perfekt belysning – så att du kan njuta av semestern var som helst på jorden. Den finns i två versioner: En kortare variant, kallad 600 (6 meter lång) och en längre version som heter 680. Extra 80 centimeter på längden i 680 ger utrymme för större sovrum bak i bilen samt extra förvaringsskåp. 4MOTION fyrhjulsdrift ingår som standard.

Alla Volkswagens husbilar och campingbussar

Volkswagen har ett brett utbud av camping- och husbilar i alla storleksklasser och i flera utrustningsversioner som passar alla plånböcker. Välj version nedan och bygg din drömbil. Alla priser visas direkt i konfiguratorn.

Volkswagen California 6.1 Beach Camper

California 6.1 Beach Camper

Maximalt med sittplatser
Upp till sju sittplatser, fyra sovplatser och minikök.

VW California Ocean

California 6.1 Ocean

Campingbil för upp till fyra personer
Högkvalitativ utrustning: mer förvaring, utedusch och ett rejält kök.