--:--

Camperhjälpen
Välkommen till friheten,
kära nybörjare.

Den här sommaren längtar fler än någonsin efter frihet på hjul. Därför lanserar vi Camperhjälpen, ett stöd och ett varmt välkommen till alla nya husbilsentusiaster.

Den här sommaren längtar fler än någonsin efter frihet på hjul. Därför lanserar vi Camperhjälpen, ett stöd och ett varmt välkommen till alla nya husbilsentusiaster.

Säg hej till våra mest 
erfarna husbilsentusiaster

Vi har åkt ut och hälsat på hos två camperhjälpare för att prata om saker man inte får glömma att packa, vad husbilslivet kan göra för själen och hur gemenskapen är ute i den svenska naturen. 

Så hittar du härliga resmål
för dig med husbil

Semestern närmar sig med stormsteg. Husbilen är packad med mat, kläder, sällskapsspel och du har svirat om till dina skönaste linnebyxor. Men en sak återstår – var ska du? Du hittar ju bara till den lilla matbutiken runt hörnet eller till löparspåret i skogen som du gillar att säga att du använder mer än du egentligen gör.

Fricamping innebär att i stort sett hela landet kan bli din nästa destination. Men hur gör man då för att hitta den perfekta platsen för övernattning? Här är våra bästa tips för att hitta de platser som passar det du vill ha för en härlig sommar i husbil.

10 saker du måste veta
för en lyckad camping

Den stora campingsäsongen är här och allt fler börjar leta sig ut till sina smultronställen i Sverige. Intresset för camping och campervans har växt något enormt och vi vill hjälpa både gamla som unga att få en så härlig semester som möjligt. Vare sig du har byggt din egna campervan, letat efter husbilar att köpa eller kör någon av våra modeller Caddy California, California Ocean eller Grand California så finns det vissa saker som är bra att veta för en lyckad semester.

Här har vi samlat några av våra bästa tips och svaren på de vanligaste frågorna om fricamping.

Instruktionsböcker

Vi har även tagit fram instruktionsböcker, till California Ocean och Grand California, med bra information om bilarna och camping.

Ladda ner här: