Par sitter i hytten i en VW Transportbil
Par sitter i hytten i en VW Transportbil
Par sitter i hytten i en VW Transportbil

Volkswagen
Car-Net

Ansluten på vägen
Med Car-Net

Upplev en ny dimension av komfort och infotainment med Car-Net. Systemet ansluter ditt fordon till din smartphone och online vilket gör det möjligt att hämta användbar, uppdaterad information från nätet. Car-Net är intuitivt och praktiskt att använda och kan styras med din smartphone eller pekskärmen på ditt radio- eller navigationssystem.

Guide & Inform

Man sitter i en VW Transportbil med ett infotainmentsystem i bakgrunden

Bättre information på resande fot

Med Guide & Inform kan du hämta trafik- och väderinformation i realtid från onlinedatabaser och hitta intressanta destinationer som hotell, restauranger eller den mest prisvärda bensinstationen i närheten. Guide & Inform är gratis i ett år som en del av de valbara navigeringsenheterna ”Discover Media” och ”Discover Media Plus”.

Tjänsten i detalj

Guider och hjälp:
Instruktionsfilmer

Vi har tagit fram ett antal instruktionsfilmer för att hjälpa dig använda Car-Net.

App-Connect

Använd appar via radio- och navigationssystemen

Smartphones har en passande app för varje tillfälle. Med Car-Nets App-Connect kan du använda dem för praktiskt stöd bakom ratten: Visa valda appar på radio- eller navigeringsskärmen och använd dem enkelt och lagligt med pekskärmen.

Volkswagens Composition Media radiosystem, Discover Media- och Discover Media Plus navigationssystem stödjer Android Auto™ och Apple CarPlay™.

App-Connect i en VW Transportbil

App-Connect
MirrorLink

Smartphones är händiga, alltid vid din sida och för varje situatuon finns en passande app. Med MirrorLink™ behöver du inte längre vara utan denna praktiska manick bakom ratten. Koppla bara in din smartphone till bilen (som behöver ha MirrorLink™ funktionen) och använd dina appar på infotainmentssystemets skärm.

Nedan hittar du några utvalda appar från Volkswagen:

Tekniska krav

För att använda Car-Nets mobila onlinetjänster i ditt fordon behöver du rätt infotainmentsystem. Ta reda på vilka enheter som är kompatibla med vilka tjänster. Alla system stödjer Android Auto™ och Apple CarPlay™.

Discover Media navigationssystem

”Discover Media” och ”Discover Media Plus”

Om du vill använda Car-Net-tjänsten Guide & Inform ska du välja en av följande navigationssystem: ”Discover Media” eller ”Discover Media Plus”. Systemen erbjuder de tekniska höjdpunkterna hos ”Composition Media”, tillsammans med en navigationsfunktion med 2D och 2,5D kartvyer, en extra SD-kortläsare och allt som krävs för att använda den mobila onlinetjänsten Car-Net.

Composition Media i en Volkswagen transportbil

Composition Media radiosystem

Det rätta valet om du vill koppla ihop din transportbil med din smartphone via App-Connect. Externa enheter kan kopplas in via Bluetooth, AUX-IN eller USB-porten. Radions 6,33” stora pekskärm har en närhetssensor som aktiverar enheten när en hand närmar sig. Den integrerade CD-spelaren kan spela upp CD-skivor, MP3-filer och WMA-filer. En SD-kortläsare ger dig tillgång till ytterligare kartmaterial och musik.

Anslutningsteknik
Tre val för att enkelt ansluta ditt fordon till Internet

Anslut med Car Stick

Guide & Inform

Trådlöst Internet
Ansluter ”Discover Media” och ”Discover Media Plus” till nätet via mobila hotspots på din smartphone. Förutsättning: ett mobilt abonnemang med tillräcklig datavolym.

UMTS CarStick
UMTS CarStick använder ett separat SIM-kort för att skapa en egen trådlös hotspot oberoende av din smartphone-anslutning. Endast kompatibel med ”Discover Media” navigationssystem.

USB-kabel för att ansluta till App-Connect

App-Connect

USB-kabel
Anslut din smartphone och radio- eller navigationssystem med en lämplig USB-kabel för att använda Car-Net App-Connect. En USB-kabel ingår oftast vid köp av smartphone.

Vi rekommenderar att du uppdaterar eller byter webbläsare

För att få en bättre upplevelse av vår webbplats kan du använda Chrome eller Firefox..