Man står utanför sidodörr på en vit VW Transporter Skåpbil

Skåpbilar

Skåpbilar för dig
som ställer stora krav

Planerar du att köpa en riktigt bra skåpbil hittar du flera bra alternativ bland Volkswagens transportbilar. Du hittar allt från enklare och prisvärda skåpbilar till välutrustade versioner med starka motorer. Dessutom kan du finna färdiga inredningsförslag som passar din verksamhet.

Volkswagen
ID. Buzz Cargo

Nästa generations transportbil visar vägen framåt med 100% eldriven mobilitet för alla typer av företag. En bil som använder varje kubikcentimeter av sitt utrymme för att ge dig mer plats för det ditt arbete kräver.

Volkswagen Transporter 6.1 med hantverkare

Våra mest populära transportbilar

Caddy och Transporter 6.1 är två av Sveriges populäraste skåpbilar. Båda transportbilsmodellerna finns i en mängd olika versioner med flera motoralternativ och möjligheter till utrustning. Vill du veta mer om alla möjligheter går du in på Bygg din bil och skapar din egen favorit.

Ska du köpa skåpbil?

Eller någon annan sorts transportbil? Volkswagen har det mest omfattande och moderna programmet av lätta transportbilar. Allt från den lilla skåpbilen Caddy till stora Crafter. Du kan välja bland flera olika versioner. För er med extra stora krav på lastutrymmet har vi tagit fram några specialbyggda påbyggnadsskåp.

Volkswagen Caddy Cargo

Caddy Cargo

Sveriges populäraste transportbil

Caddy Cargo är en lättlastad, välutrustad och bekväm bil. I utrustningslistan finns bland annat parkeringsvärmare med tidur och fjärr, klimatanläggning och multifunktionsdisplay.
 

Volkswagen Transporter 6.1

Transporter 6.1

Originalet i ny tappning

Transporter är bland annat utrustad med navigationssystem Discover Media, Front Assist,  multifunktionsratt och har värmare för vatten med programmerbar kupévärmarfunktion och fjärrkontroll.

Generation 6.1 av Transporter är slutsåld och går inte att beställa. Läs mer här

Volkswagen Crafter Skåp

Crafter Skåp

Byggd för föraren

Crafter Skåp finns i flera versioner, både förlängda och förhöjda, upp till 18,4 m3 lastvolym och 2,2 meters lasthöjd. Finns med fram-, bak- och fyrhjulsdrift.
 

Påbyggnadsskåp
VolyMax

Våra påbyggnadsskåp har både design och konstruktionslösningar som är genomgående baserade på lättbyggnadsteknik för att uppnå bästa påbyggnadsvikt och maximal lastförmåga. Oavsett om du vill skapa smart förvaring och optimera lastkapaciteten eller eller isolera din bil för till exempel kyltransporter kan vi hjälpa dig att utrusta fordonet.

Triss i transporttest med roadracingförare & instagramprofil

Roadracingförare, fotograf, Instagramprofil och teamledare. Malin Kullberg har skapat sig en tydlig position i svensk roadracing. När det är tävlingsdags måste allt klaffa. Då betyder en bra transportbil allt. Under sommaren har hon provkört Crafter, Transporter och Caddy. På riktigt.

Vanliga frågor och svar om skåpbilar