2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Grillen på en Volkswagen Transportbil.

Volkswagen Billån.

Volkswagen Billån är en intressant finansieringsform för både privatpersoner och företag som vill äga fordonet. För företag innebär Billån även möjlighet till avskrivning. Vi erbjuder förmånlig ränta, möjlighet att amortera extra eller lösa billånet utan ytterligare avgifter samt att låna upp till 80% av bilens pris (företag och privatpersoner som använder bilen i tjänsten kan finansiera bilköpet upp till 100%). 

Fördelar med Volkswagen Billån.

Attraktivt helhetserbjudande.

Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för din Volkswagen Transportbil. Kombinera billånet för Transportbilen med Volkswagen Försäkring och Volkswagen Serviceavtal - allt på en faktura och betalning per månad.

Fakta om Volkswagen Billån.

Finansiering av bil.

Kontantinsats
Vid billån lägst 20% av bilens pris (inklusive extrautrustning minus eventuell rabatt). Kontantinsatsen betalas med kontanter eller i form av inbytesbil (helt eller delvis). Företag och privatpersoner som använder bilen i tjänsten kan finansiera bilköpet upp till 100%.

Månadsbetalning
Består av amortering och ränta över en period mellan 12-84 månader. Månadsbetalningen behöver inte vara jämna perioder som 24, 36 eller 48 månader utan kan vara exempelvis 38 eller 52 månader.

Nästa steg.

Relaterade produkter.

Volkswagen Financial Services är en del av erbjudandet från Volkswagen och säljaren är vårt ombud. Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring erbjuds ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.