VW California och Grand California kör längs en äng

Volkswagen | Europcar
Missa inte chansen
att prova vanlife

Ta dig ovanligt stora friheter:
Hyr en husbil från Europcar

Vi är fler än någonsin som längtar efter spontana äventyr ute på vägarna. Och Volkswagen Transportbilar samarbetar med Europcar i syfte att ge fler tillfälle att prova på ett njutningsfullt vanlife. Hyr ett boende på fyra hjul – för mer bekväma, spontana och kravlösa äventyr.

Man står bakom en VW California campingbil

Ett vanlife för alla

Friluftstrenden växer och allt fler väljer att upptäcka världens alla vackra hörn i en ”plåtis” med camping, utomhusvistelse och naturnära upplevelser. Samtidigt är bekvämlighet, uppkoppling och enkelhet viktiga faktorer för många säsongsäventyrare. Volkswagens campermodeller bjuder på en frihetskänsla utöver det vanliga, samtidigt som bekvämligheter som kök, våtutrymmen och sköna sängar sätter guldkant på tillvaron. Det är helt enkelt ett vanlife som passar alla!

VW California camping
VW Grand California kör i en solnedgång
Volkswagen | Europcar

För allas rätt till vanlife och äventyr

Volkswagen | Europcar

För allas rätt till vanlife och äventyr

VW California och Grand California med en Europcar logotyp

Volkswagen har ett flertal uppskattade camperbilar som passar såväl storfamiljer som turturduvor. Och nu kan du enkelt provnjuta, provsova och provköra våra campingbilar – oavsett vem du är eller vilka behov du har. Hyr California Ocean eller Grand California via Europcar för camperupplevelser att minnas länge. Utbudet hos Europcar varierar utefter säsong, så gå in på deras bokningssida för aktuellt utbud och tillgång.

Frågor och svar

Mer om våra camping- och husbilar