VW California och Grand California kör längs en äng

Volkswagen | Europcar
Missa inte chansen
att prova vanlife

Sommarens prova-på-semester:
Hyr en husbil från Europcar

Den stora campingsäsongen närmar sig och vi är fler än någonsin som längtar efter spontana semesteräventyr ute på vägarna. I år samarbetar Volkswagen Transportbilar med Europcar, så att fler kan prova på ett njutningsfullt vanlife. Hyr ett sommarboende på fyra hjul – för en bekväm, spontan och kravlös sommar.

VW California och Grand California vid en strand

Ett vanlife för alla

Friluftstrenden kvarstår och allt fler väljer att fira sin semester i en ”plåtis” med camping, utomhusvistelse och naturnära upplevelser. Samtidigt är bekvämlighet, uppkoppling och enkelhet viktiga faktorer för många säsongsäventyrare. Volkswagens campermodeller bjuder på en frihetskänsla utöver det vanliga, samtidigt som bekvämligheter som kök, våtutrymmen och sköna sängar sätter guldkant på tillvaron. Ett vanlife som passar alla!

VW Grand California camping
VW California camping
Volkswagen | Europcar

För allas rätt till vanlife och sommaräventyr

Volkswagen | Europcar

För allas rätt till vanlife och sommaräventyr

VW California och Grand California med en Europcar logotyp

Volkswagen har ett flertal uppskattade camperbilar som passar såväl storfamiljer som turturduvor. I sommar kan du provnjuta, provsova och provköra våra campingbilar i sann semesteranda – oavsett vem du är eller vilka behov du har. Hyr California Ocean eller Grand California via Europcar för en campersommar att minnas lång tid framöver.

Frågor och svar

Mer om våra camping- och husbilar