2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen Transportbil offroad.

Volkswagen Millån.

För dig som använder din Volkswagen både privat och i tjänsten har vi tagit fram finansieringsformen Volkswagen Millån. Den kan vara ett alternativ till förmånsbil, om din arbetsgivare intygar att merparten av din totala årliga körsträcka är i tjänsten.

Fördelar med Volkswagen Millån.

Attraktivt helhetserbjudande.

Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för din Volkswagen Transportbil. Kombinera Volkswagen Millån till Transportbilen med Volkswagen Försäkring och Volkswagen Serviceavtal - allt på en faktura och betalning per månad

Fakta om Volkswagen Millån.

Volkswagen Caddy.

Kontantinsats
Vid Millån kan bilköpet finansieras upp till 100%, om din arbetsgivare intygar att merparten av din totala årliga körsträcka är i tjänsten.

Månadsbetalning
Består av amortering och ränta över en period mellan 12-84 månader. Månadsbetalningen behöver inte vara jämna perioder som 24, 36 eller 48 månader utan kan vara exempelvis 38 eller 52 månader.

Nästa steg.

Relaterade produkter.

Volkswagen Financial Services är en del av erbjudandet från Volkswagen och säljaren är vårt ombud. Med en oslagbar kombination av bil, finansiering, serviceavtal och rabatterad försäkring erbjuds ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.