VW California CONCEPT med uppfällt taktält och markis

Framtidsvisionen: California CONCEPT

Nya Volkswagen California CONCEPT, för första gången som plug-in hybrid! Denna konceptbil av klassiska campingbilen California erbjuder mer utrymme, mer förvaringsutrymmen, två skjutdörrar och ett helt nydesignat pentry.

Världspremiär för California CONCEPT på Caravan Salon 2023

Framtidsvisionen: California CONCEPT

Vi presenterar California CONCEPT. En pålitlig följeslagare i vardagen och en modern, fullfjädrad husbil för alla tänkbara äventyr. Baserad på Multivan med långt axelavstånd omdefinierar denna konceptbil fullständigt innebörden av begreppet frihet på hjul. För första gången någonsin som plug-in hybrid. California CONCEPT tar dig bekvämt dit du ska på sitt klassiska California-sätt, oavsett om det är en längre resa på flera hundra mil eller en kortare weekendtripp. California CONCEPT hade sin världspremiär på Caravan Salon 2023 i Düsseldorf.

Interiören i VW California CONCEPT

Genomtänkt interiör i minsta detalj

Med elektrisk handbroms frigörs golvyta på California CONCEPT som gör det smidigare att förflytta sig mellan framsätena och bodelen. Den flexibla interiören erbjuder mer utrymme och gott om lådor och skåp för all packning. Flexibla sittmöjligheter och en genomtänkt ljusdesign rundar av den hemtrevliga interiören. Popup-taket i aluminium håller nere vikten på California CONCEPT. Ett trelagerstält med panoramautsikt genom frontöppningen och generösa fönster på sidorna ger storslagna vyer från den bekväma övre sängplatsen. Du kan styra popup-taket på tre sätt: med den löstagbara och mångfunktionella surfplattan, via infotainmentsystemet eller med din California On Tour-app i din smartphone.

VW California CONCEPT med uppfällt taktält och markis

Dubbla skjutdörrar

Med skjutdörrar på båda sidor har du lätt åtkomst till din California CONCEPT både i vardagen och för dina campingäventyr. Den extra skjutdörren på förarsidan, tillsammans med det helt nydesignade pentryt och ett utvändigt fällbart bord, erbjuder flera olika alternativ för att laga mat och äta utomhus. Pentryt med diskho, skjutbar induktionshäll, gasspis och kylskåp nås även från utsidan och skyddas från sol och regn tack vare markisen. En annan höjdpunkt: en kompakt grill som kan stuvas undan i köksdelen och även enkelt nås direkt från utsidan. Med "dubbla entréer" visar California CONCEPT på en ny nivå av flexibilitet och tillgängliga utrymmen.

Vill du inte vänta?
Ta en titt på California 6.1

Obegränsad frihet på fyra hjul
California 6.1

Campingbil med två rum och kök.

Provkör California 6.1

Inget är som väntans tider. Men medan du väntar är du välkommen att upptäcka California 6.1 hos oss. Boka din provkörning idag hos något av våra Camper Centers.