Nyhet! Nu med plats för 7. Läs mer och bygg din långa ID. Buzz med 7-sits här

 • Frånpris, inkl. moms609 000 kr
 • Frånpris, exkl. moms487 200 kr
 • Maximal räckvidd (WLTP)422 km
  3
 • Bagageutrymme1 121 l
 • Laddar från 5% till 80%30 min
  4
 • Batterikapacitet77 kWh (netto)
 • Sittplatser5 st
 • Motorstyrka150 kW
1.
Pris exkl. tillval
2.
Pris avser ID. Buzz Edition

En helt ny elektrisk familjebil

En klassisk ikon i ett helt nyutvecklat elektriskt utförande – Möt den moderna folkabussen ID. Buzz! Med en minibuss från Volkswagen får du en riktigt rymlig och säker familjebil med generösa utrymmen för både passagerare och bagage. Med trivsam och lättskött interiör och en mängd uppkopplingsmöjligheter blir varje resa ett behagligt äventyr.

ID. Buzz är den nya generationens mobilitet. Det är den första helt elektriska minibussen från Volkswagen: multifunktionell, fullt uppkopplad och nyutvecklad från grunden. En rymlig elbil för både familj och vänner som fungerar lika bra på motorväg som i stan. Upptäck den visionära designen som kombinerar kompakta dimensioner med rymlighet och innovativ teknik. Upplev en helt ny känsla av flexibilitet med en interiör som delvis är gjord av återvunnet material, omfattande anslutningsmöjligheter och många digitala funktioner, till exempel den smarta ljuslisten ID. Light. Läs mer om den moderna, klimatmedvetna e-mobiliteten i nya ID. Buzz.

Bygg din 5-sitsiga ID. Buzz (modellår 2024)

Lagerbilserbjudande på 5-sitsiga ID. Buzz

Nyhet! Nu med plats för 7.

Läs mer och bygg ID. Buzz 7-sits

Design för en ny tid

En hyllning till utseendet på den första folkabussen och samtidigt helt unik med sin framtidsfokuserade design. ID. Buzz uttrycksfulla design och moderna proportioner är kryddad med innovativ teknik. Tack vare det helt nydesignade konceptet med de bekvämt justerbara sätena erbjuder interiören mer utrymme och flexibilitet, medan den justerbara omgivande belysningen, med upp till 30 färger som tillval, ger en behaglig atmosfär. Med maximal rumslig upplevelse och nyskapande ljusdesign, imponerar nya ID. Buzz på många sätt.

Två personer står under bakluckan på elbilen VW ID. Buzz vid en stenig bäck med berg i bakgrunden och skärmflygare i luften

Hållbar mobilitet som standard

Tillverkningen av nya ID. Buzz präglas av ett heltäckande hållbarhetskoncept och levereras med laddboxen ID. Charger5 som tillval. Om du dessutom laddar din ID. Buzz med Volkswagen förnybar el5 kan du köra lokalt helt koldioxidfritt och klimatmedvetet – upp till 422 kilometer3. Lång räckvidd och lokal körning utan koldioxidutsläpp är vad den nya generationens mobilitet handlar om. Nya ID. Buzz kommer att förändra vårt sätt att förflytta oss och visar oss vägen till en miljömedveten framtid. Tack vare den djurläderfria interiören och användningen av återvunnet material på flera ställen – t.ex. i sätesklädseln, golvbeläggningen och det dekorativa innertaket – förenar den klimatmedveten hållbarhet med hög komfort.

Förarplatsen i VW ID. Buzz visar en man som gör ett val på den stora touch displayen

Upplev morgondagens teknik redan i dag

Ständigt uppkopplad imponerar nya ID. Buzz med många digitala funktioner. Tack vare Car2X kan ID. Buzz dessutom kommunicera med andra trafikanter i närheten. Det innebär att du kan bli informerad i förväg om eventuella olyckor eller trafikstockningar på vägen.6 Med fler än 30 assistanssystem som tillval och god sikt tack vare tillvalet LED-Matrix strålkastare erbjuder nya ID. Buzz en hög nivå av komfort och kvalitet. Med det förinstallerade SIM-kortet är elbilen konstant online, så du kan enkelt hålla alla digitala funktioner uppdaterade med de senaste förbättringarna. Med online-uppdateringar (OTA)7 genom We Connect8 kan mjukvaran för systemen uppdateras bekvämt med en knapptryckning.

Äntligen här
ID. Buzz 7-sits

Med 25 centimeters längre axelavstånd mäter nya versionen av ID. Buzz 496 cm på längden och rymmer också ett större batteri på netto 86 kWh. Som standard i Sverige är bilen sjusitsig och med fällt baksäte och urplockade stolar på tredje raden blir lastvolymen hela 2 469 liter. Beställ långa ID. Buzz redan idag.

Bygg din ID. Buzz 5-sits

Nyhet! Nu med plats för 7. Läs mer och bygg din ID. Buzz 7-sits

Nedan modell avser modellår 2024 och är stängd för nybeställning. Modellår 2025 öppnar inom kort. Vid frågor, kontakta din närmaste Volkswagen Partner.

Prova våra elbilsverktyg

Beräkna räckvidden

Testa vår räckviddskalkylator för att se hur t.ex. temperatur, körstil och passagerare påverkar räckvidden i din elbil.

Beräkna laddtiden

Testa vår laddtidskalkylator för att se hur t.ex. temperatur, batterinivå och val av laddstation påverkar laddtiden för din elbil.

Spara upp till 1 765 kr/mån9
när du leasar ID. Buzz

Just nu har vi ett extra bra erbjudande på nya lagerbilar av 5-sitsiga ID. Buzz. En elektrisk ikon med imponerande räckvidd. Dessutom till snabb leverans och extra mycket bil för pengarna.

Måttskisser

Tekniska data för ID. Buzz

Måttskisser

Tekniska data för ID. Buzz

Mått
Vikt
Lastförmåga
Räckvidd
Och mycket mera!

Varför välja en ID. Buzz?

El buss VW ID. Buzz står parkerad vid hus

Fördelar med en Volkswagen ID. Buzz

 • ID. Buzz är Europas första minibuss (MPV) som utvecklats från grunden som elbil på Volkswagens MEB-plattform. Det innebär att batteriet är installerat djupt ner i golvet, vilket ger mer utrymme inuti bilen och en bättre väghållning.
 • Denna el-minibuss erbjuder gott om plats för en hel familj på fem personer med ställbar soffa bak och ett bagageutrymme på upp till 1.121 liter.
 • ID. Buzz använder återvunnet material i bland annat tak-, golv- och sätestextilier.
 • ID. Buzz räckvidd är 422 km och den erbjuder hela 204 hk och en toppfart på 145 km/h. Genom effektiv energiåtervinning, t ex vid inbromsning, kan räckvidden utökas med hela 20-30 %.
 • Eftersom det inte finns någon motor fram erbjuder ID. Buzz en extremt snäv svängradie i klass med den kompakta VW Golf. Det gör att den är otroligt lättmanövrerad även i trånga utrymmen.
 • Andra innovativa funktioner är att ID. Buzz kan lära sig att parkera själv och att du kan använda den förbättrade röststyrningsfunktionen för att styra funktioner som ventilation, radio och navigation.

Utrustning och paket

I nya ID. Buzz hittar du de senaste biltrenderna: eldrift, intelligent Infotainment, moderna assistans- och informationssystem samt online-uppdateringar10 av programvaran. ID. Buzz är en extremt mångsidig och flexibel bil. För att göra den ännu mer utmärkande och användbar kan du välja mellan flera tillval, inklusive kompletta utrustningspaket. Här kan du se vad som är möjligt.

Teknik och komfort

Det är framför allt de inre värdena som gör ID. Buzz till en av de mest trendsättande bilarna från Volkswagen Transportbilar. Den sätter en ny standard med sin innovativa interiör. Resultatet är en digital, flexibel och funktionell elbuss som kombinerar hållbarhet med komfort – bland annat tack vare sin animaliskt läderfria interiör och användningen av återvunnet material i allt från klädslar, golvmattor och dekorativa inklädnader. ID. Buzz erbjuder modern ljusteknik och smarta detaljer som den elegant designade förarmiljön med sitt geniala förvaringskoncept. ID. Buzz Box gör varje åktur till ett nöje.

Digitala tjänster och uppkoppling

I nya ID. Buzz får du uppleva morgondagens teknik redan idag. Förutom den individuellt anpassningsbara digitala förarmiljön och infotainmentsystemets stora touchskärm, som du kan använda för att styra många av bilens funktioner, så finns det även flera andra innovationer: till exempel lokala trafikvarningar genom Car2X, bekväma mjukvaruuppdateringar online10 och det interaktiva systemet ID. Light.