2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Amarok Aventura offroad.

Amarok.

Amarok. Testad.

Funderar du på att köpa pickup? Då är du nog nyfiken på att veta vad andra tycker om Amarok. Här har vi samlat aktuella biltester, filmer och recensioner från motorjournalister i Sverige och utomlands. Se vad de ger Amarok för omdöme och betyg och lär känna Volkswagen Transportbilars pickup närmare.

Spirit of Amarok - världens största rallytävling med 100 % Amarok.

Rally i Sydafrika.

I en av världens mest extrema miljöer koras den bästa offroad-föraren. Transportmagasinet åker till Sydafrika och deltar i världsfinalen. Här är det 100% Amarok!

Volkswagen Amarok V6 Pickup of the year 2018

Amarok vinnare av "International Pickup Awards 2018"

Den 23 november 2017 mottog Volkswagen Commercial Vehicles det prestigefyllda priset "International Pickup of the Year" för nya Amarok. 

– De svenska kunderna uppskattar särskilt att Amarok kombinerar användbarhet, komfort och prestanda med en för biltypen rimlig verklig bränsleförbrukning säger Hans Turemark, chef för Volkswagen Transportbilar Sverige.

Volkswagen Amarok V6 på landsväg

Provkörd. Mer effekt i Amarok V6.

Transportmagasinet testar Amarok V6 258 hk.

"V6-dieseln i Amarok har trimmats från 224 till 258 hästkrafter och vridmomentet har hoppat upp från 550 till 580 Newtonmeter. Det betyder silkeslen kraft som skjuter på hur mycket som helst redan från 1 400 varv per minut och när helst du behöver. Vi tar den på en första runda i Sverige och kan inte annat än imponeras."

Volkswagen Amarok i öknen i Oman

Med max 272 hästar under huven.

Vi åkte till Oman för att provköra Amarok - med hela 272 hästkrafter under huven.

Amarok testvinnare i Auto morot & Sport.

Amarok testvinnare.

I Auto motor & sport.

Auto Motor & Sport har testat pickuper och lyckats engagera hela redaktionen - läs deras interna mailkonversation här! I hård konkurrens med Ford Ranger, Mercedes X-Klass, Mitsubishi L200 och Renault Alaskan, kom Volkswagen Amarok ut som slutlig segrare.

Här hittar du deras omdömen och samtliga hårda testfakta i tabellform. Läs och njut!

Amarok Aventura V6.

En stark sexa tack!

Provkörd: Amarok V6 TDI.

Ny inredning, nya bekväma säten och en ny stark och kraftfull V6-motor under huven gör nya Volkswagen Amarok till bilen vi alltid drömt om.

Maffig och magnifik – häng med på provkörningen av 2010-talets mesta pickup!

Biltester och recensioner.

Läs vad andra tycker om Volkswagen Amarok. Biltester, provkörningar och recensioner med betyg.

Amarok Comfortline drar upp en båt.

Amarok V6 Comfortline.

Provkörd.

Den mäktiga Amarok V6 erbjuds nu i en något enklare variant kallad Amarok Comfortline. En lillebror med ett attraktivt pris, men med massor av kraft under huven.

Amarok recenserad i film.

Se den i action, upplev motorljudet och få en kritisk recension av några av motorvärldens mest ansedda experter när de tar sig an nya Volkswagen Amarok Aventura.

Nästa steg.