2.7.59.2, 2018-07-27 07:59:52
Volkswagen Amarok Aventura offroad.

Amarok.

Amarok. Testad.

Funderar du på att köpa pickup? Då är du nog nyfiken på att veta vad andra tycker om Amarok. Här har vi samlat aktuella biltester, filmer och recensioner från motorjournalister i Sverige och utomlands. Se vad de ger Amarok för omdöme och betyg och lär känna Volkswagen Transportbilars pickup närmare.

Amarok testvinnare i Auto morot & Sport.

Amarok testvinnare.

I Auto motor & sport.

Auto Motor & Sport har testat pickuper och lyckats engagera hela redaktionen - läs deras interna mailkonversation här! I hård konkurrens med Ford Ranger, Mercedes X-Klass, Mitsubishi L200 och Renault Alaskan, kom Volkswagen Amarok ut som slutlig segrare.

Här hittar du deras omdömen och samtliga hårda testfakta i tabellform. Läs och njut!

Amarok Aventura V6.

En stark sexa tack!

Provkörd: Amarok V6 TDI.

Ny inredning, nya bekväma säten och en ny stark och kraftfull V6-motor under huven gör nya Volkswagen Amarok till bilen vi alltid drömt om.

Maffig och magnifik – häng med på provkörningen av 2010-talets mesta pickup!

Biltester och recensioner.

Läs vad andra tycker om Volkswagen Amarok. Biltester, provkörningar och recensioner med betyg.

Amarok Comfortline drar upp en båt.

Amarok V6 Comfortline.

Provkörd.

Den mäktiga Amarok V6 erbjuds nu i en något enklare variant kallad Amarok Comfortline. En lillebror med ett attraktivt pris, men med massor av kraft under huven.

Amarok recenserad i film.

Se den i action, upplev motorljudet och få en kritisk recension av några av motorvärldens mest ansedda experter när de tar sig an nya Volkswagen Amarok Aventura.

Nästa steg.