2.0.0.6_0, 2017-01-20 14:05:42

En helt ny bil.

Nya Crafter är en ny bil från grunden. Den är byggd med utgångspunkt från tusentals intervjuer med förare. Och vi har skapat en helt ny fabrik för att bygga den. Vi är mer än stolta över resultatet. En bil för föraren som dessutom bidrar till ditt företags ekonomi och minskar påverkan på miljön. Något som gjort att den blivit vald till Van of the Year 2017.

Från

Från

Varför välja Crafter?

Läs argumenten som gör Crafter till bilen för dig.

Hur mycket lastvolym behöver du?

Nya Crafter Skåp finns i tre olika längder och med tre olika takhöjder. Du kan få den i versioner med totalvikt upp till 8 ton och en släpvagnslast på 3,5 ton. Crafter med framhjulsdrift har 10 cm lägre lasttröskel vilket gör lastning och lossning enklare.

En bil byggd för föraren.

Väljer du fjädrande ergoComfort-säte får du elektriskt inställbart svankstöd med fyra lägen och möjlighet att ställa in din vikt för rätt anpassning av fjädringen. Totalt finns det 20 olika inställningsmöjligheter. Tack vare den läderklädda multifunktionsratten har du alla viktiga funktioner nära.

Effektiva EU 6-motorer.

De nyutvecklade TDI-motorerna är speciellt framtagna för transportbilar. Inledningsvis kommer Crafter att ha tre motoralternativ; 102 hk/75 kW (enbart framhjulsdrift), 140 hk/103 kW (framhjulsdrift, bakhjulsdrift och 4MOTION) och 177 hk/130 kW (framhjulsdrift, bakhjulsdrift och 4MOTION).

Säkerhet & Förarassistans.

Crafter finns med en rad avancerade säkerhets- och assistanssystem. Något som underlättar körningen och hjälper till att undvika olyckor vid oväntade situationer. En del av de här systemen är standardutrustning på vissa modeller medan andra finns som tillval.

Infotainment & Navigation.

Det finns många möjligheter till information och underhållning. Du väljer bland flera olika radio- och navigationssystem som kan styras från multifunktionsratten. Med hjälp av Car-Net Guide & Inform och App Connect får du en mängd praktiska funktioner och hjälpmedel.

Versioner

Vilken Crafter passar dina behov?

  • Skåp

    Byggd för föraren.

    Nya Crafter Skåp finns i flera versioner, både förlängda och förhöjda, upp till 18,4 m3 lastvolym och 2,2 meters lasthöjd. Finns med framhjulsdrift och inom kort med fyrhjuls- och bakhjulsdrift.

    Bygg din Crafter Skåp

Nästa steg.

Relaterat innehåll.