Far och dotter går ifrån en tvåfärgad VW Multivan eHybrid minibuss
Multivan

Utrustning och paket

Multivan

Utrustning och paket

Multivan är både mångsidig och flexibel. Vill du göra din Multivan mer personlig, så kan du välja till extrautrustning eller hela utrustningspaket.

En helt ny exteriör, men helt klart en Volkswagen Multivan

Utseendemässigt följer Multivan den rena och tidlösa design som varit kännemärket för föregångarna – men innebär en spännande och ibland överraskande nytolkning. Precis som den ursprungliga Volkswagen Multivan är den klassiska tvåfärgslackeringen avgränsad med en kromlist1 som sträcker sig framifrån ända till bakdelen. Den breda fronten med stötfångare lackerad i bilens färg och honungskakestruktur i kylargrillen understryker den robusta stabiliteten hos Multivan, medan den något lägre höjden ger ett mer dynamiskt utseende. Men framtoningen hos Multivan är förstås något du själv kan påverka med olika typer av extrautrustning. Bland annat med val av lackfärg och fälgar.

Mer färg i ditt liv

Multivan finns i elva lackfärger och tre färgkombinationer. En nyhet är de tre metalliclackerna Medium Blue, Mono Silver och Energetic Orange liksom tvåfärgskombinationerna Deep Black Pearl Effect/Fortana Red Metallic, Medium Blue Metallic/Candy White och Mono Silver Metallic/Energetic Orange Metallic.