Volkswagen ID. Buzz kör framför skogsterräng
Volkswagen ID. Buzz kör framför skogsterräng
Volkswagen ID. Buzz kör framför skogsterräng

ID. Buzz
Folkabussen i modern tappning

1.
Konceptbil

Hej framtiden. Hej ID. Buzz

I över 70 år har folkabussen inspirerat människor runt om i världen. Med samma inspiration som grund har Volkswagen Transportbilar utvecklat ID. Buzz för en ny elektrisk era. ID. Buzz är en sann hyllning till den legendariska VW-bussen, men helt och hållet utformad för framtidens mobilitetskrav. Uppkopplad. Intuitiv. Med komfort och smart användbarhet i vardagen ger den maximal frihet. ID. Buzz är mer än bara ett fordon med en elektrisk motor. Den är gjord för alla som vill starta en ny era av mobilitet tillsammans med oss. Både för dig som behöver ett robust arbetsredskap och för dig som vill ha en smartare familjebil. Eller både och.

--:--

Inte bara vacker, men smart designad: ID. Buzz

En anspelning till den första VW-bussen - men ändå självständig och nydanande. Designen hos ID. Buzz omfattar mer än bara dess yttre. Smarta funktioner, sensorer och beröringsytor istället för handtag och knappar - ett designkoncept som syftar till att maximera den rymliga upplevelsen. Upptäck detta och mycket mer i ID. Buzz.

De främre strålkastarna hos Volkswagen ID. Buzz i närbild

Intelligenta LED-strålkastare

Intelligenta "ögon" i form av LED-strålkastare som kommunicerar interaktivt med förare och omgivning. När du svänger av vägen ser de i önskad riktning, upptäcker fotgängare och cyklister vid vägkanten och får dem att också uppmärksamma din ID. Buzz med diskreta ljussignaler..

Sensorer: se utan att synas

På ID. Buzz finns många sensorer som skannar av omgivningen för att göra din resa så bekväm och säker som möjligt. Sensorerna är helt integrerade och dolda för att inte störa linjespelet i den svepande designen. ID. Buzz är förberedd för autonom körning.

En kvinna och en man sitter på stranden framför ID. Buzz.
En kille och en tjej leker i Volkswagen ID. Buzz

Flexibilitet på en ny nivå

Katalysator? Bränsletank? Växellåda? ID. Buzz behöver inte detta utan utnyttjar sitt utrymme till max för att ger mer plats till dig och din last. Optimerad aerodynamik på utsidan och gott om utrymme på insidan. Tack vare sin flexibla konfiguration ger den dig nästan all frihet du kan tänka dig.

Både praktisk och hänförande

ID. Buzz omdefinierar vad ett fordon kan göra idag, vare sig om du ser den som ett mobilt hem eller en sofistikerad transportbil. Den vet hur den bäst stöttar dig på varje resa och ser till att du kommer fram avslappnad.

Släpp in solen