Volkswagen ID. Buzz kör framför skogsterräng

ID. Buzz
Folkabussen i modern tappning

1.
Konceptbil

Hej framtiden. Hej ID. Buzz

I över 70 år har folkabussen inspirerat människor runt om i världen. Med samma inspiration som grund har Volkswagen Transportbilar utvecklat ID. Buzz för en ny elektrisk era. ID. Buzz är en sann hyllning till den legendariska VW-bussen, men helt och hållet utformad för framtidens mobilitetskrav. Uppkopplad. Intuitiv. Med komfort och smart användbarhet i vardagen ger den maximal frihet. ID. Buzz är mer än bara ett fordon med en elektrisk motor. Den är gjord för alla som vill starta en ny era av mobilitet tillsammans med oss. Både för dig som behöver ett robust arbetsredskap och för dig som vill ha en smartare familjebil. Eller både och.

--:--

Inte bara vacker, men smart designad: ID. Buzz

En anspelning till den första VW-bussen - men ändå självständig och nydanande. Designen hos ID. Buzz omfattar mer än bara dess yttre. Smarta funktioner, sensorer och beröringsytor istället för handtag och knappar - ett designkoncept som syftar till att maximera den rymliga upplevelsen. Upptäck detta och mycket mer i ID. Buzz.

De främre strålkastarna hos Volkswagen ID. Buzz i närbild

Intelligenta LED-strålkastare

Intelligenta "ögon" i form av LED-strålkastare som kommunicerar interaktivt med förare och omgivning. När du svänger av vägen ser de i önskad riktning, upptäcker fotgängare och cyklister vid vägkanten och får dem att också uppmärksamma din ID. Buzz med diskreta ljussignaler..

Sensorer: se utan att synas

På ID. Buzz finns många sensorer som skannar av omgivningen för att göra din resa så bekväm och säker som möjligt. Sensorerna är helt integrerade och dolda för att inte störa linjespelet i den svepande designen. ID. Buzz är förberedd för autonom körning.

En kvinna och en man sitter på stranden framför ID. Buzz.
En kille och en tjej leker i Volkswagen ID. Buzz

Flexibilitet på en ny nivå

Katalysator? Bränsletank? Växellåda? ID. Buzz behöver inte detta utan utnyttjar sitt utrymme till max för att ger mer plats till dig och din last. Optimerad aerodynamik på utsidan och gott om utrymme på insidan. Tack vare sin flexibla konfiguration ger den dig nästan all frihet du kan tänka dig.

Både praktisk och hänförande

ID. Buzz omdefinierar vad ett fordon kan göra idag, vare sig om du ser den som ett mobilt hem eller en sofistikerad transportbil. Den vet hur den bäst stöttar dig på varje resa och ser till att du kommer fram avslappnad.

Släpp in solen

Ett panoramatak som verkligen förtjänar sitt namn då det sträcker sig över nästan hela ID. Buzz, alltid redo för himmelska vyer. Njut av det mest naturliga ljuset, stjärnklara nätter och omgivningens dofter och vindar.

En hållbar arbetsplats:
ID. Buzz Cargo

Smart, smidig, hållbar. Om du uppskattar Transporter kommer du att älska ID. Buzz Cargo. Den använder varje kubikcentimeter av sitt utrymme för att ge dig mer plats för allt som arbetet kräver. Självklart med möjligheter till anpassade inredningslösningar för dina specifika behov. Med solceller på den stora takytan tillförs energi tillbaka till dig och din ID. Buzz så ni kan klarar långa, utmanande arbetsuppgifter tillsammans. Den kan så mycket att detta är mycket mer än bara en Transporter med en elmotor. Det är en ID. Buzz Cargo.

Mångsidig och unik

Ladda utan en laddningsstation.

Solcellstaket utökar ID. Buzz Cargos redan långa räckvidd genom att ta tillvara på solens kraft. Smart hållbarhet - på en helt ny nivå.

Gjord med kärlek. I Hannover.

Volkswagen ID.Buzz Cargo framifrån

Det är 66 år mellan den första VW-bussen gick av produktionslinan i Hannover och när tillverkningen av nya ID. Buzz drar igång år 2022. Som Volkswagen Transportbilars huvudfabriken och säte är det både en ära och en skyldighet att bygga dess efterträdare. Mycket har förändrats genom åren, men i Hannover välkomnar vi framtiden.

Detta kanske också intresserar dig: