Man och kvinna campar med en VW California

Volkswagen
California 6.1

Den perfekta campingbilen

Den perfekta campingbilen

  • Frånpris628 900 kr (inkl. moms)
  • SovplatserUpp till 4 st
  • Axelavstånd3 000 mm
  • Bilens längd4904 mm

  En smart liten husbil

  California 6.1 är en smidig campingbil med smarta lösningar, intelligenta infotainmentsystem och avancerade assistanssystem. Här kan upp till fyra personer sova bekvämt, samtidigt som ni upptäcker världen. Välj California Beach om du föredrar maximalt med sittplatser för upp till sju personer. California Ocean ger dig maximala campingfunktioner för upp till fyra personer med mer förvaring, utedusch och ett rejält kök. Båda modellerna har fördelen att de fungerar lika bra i vardagen, som på semestern.

  California 6.1 hittar du hos våra Volkswagen Camper Centers

  Här hittar du en instruktionsbok med sånt som är bra att veta om bilen och camping.

  Erbjudande lagerbilar

  Nu ingår vinterhjul, 5 års garanti och service.

  Läs mer om erbjudandet

  På grund av stor orderbank och komponentbrist av fyrhjulsdrivna versioner, kan vi för tillfället inte erbjuda 4MOTION till T6.1-serien.

  Kvinna utanför en VW California campingbil, packar ur bilen

  Campingbil under 6 meter

  California 6.1 är en campingbuss på semestern, men den är tillräckligt liten och smidig för att fungera i vardagen. Tack vare de kompakta yttermåtten och en fordonshöjd på 1990 mm, får den plats i de flesta parkeringsgarage. California klarar smala passager, vindlande gränder och kullerstensgator lika bra som motorvägen. Den är enkel och smidig att köra och mycket bekväm. Det är just den här mångsidigheten som har gjort California så populär.

  Kvinna sitter i köket i en VW California husbil

  Ett litet fritidshus på hjul

  California 6.1 har allt du behöver: sängar, bord, sittplatser, och förvaring. I versionen Ocean finns kök med gasplattor, kylbox, och färskvattentank.

  Styr värmare med mobilen i VW California campingbil

  Alltid uppkopplad

  California 6.1 finns med den senaste generationens infotainment- och navigationssystem. Med hjälp av We Connect är bilen alltid uppkopplad med trådlös iPhone-anslutning och mobila onlinetjänster.

  Bygg din California 6.1

  På grund av stor orderbank och komponentbrist av fyrhjulsdrivna versioner, kan vi för tillfället inte erbjuda 4MOTION till T6.1-serien.

  Erbjudanden och finansiering

  Privatleasa California 6.1

  Det smidigaste sättet att ha bil. Ingen kontantinsats, inget ägande och allt på en faktura.

  Finansiera ditt bilköp

  Billån, Millån, leasing, All-in, serviceavtal och rabatt på försäkringen. Här hittar du bästa finansieringslösningen för dig.

  Kampanjavtal: Service från 110 öre/mil

  Nu kan du teckna ett mycket förmånligt avtal från bara 1,10 kr per mil (exkl. moms) för din nya Volkswagen. Du kan teckna avtal på 3, 4 eller 5 år.

  Lagerbilserbjudande
  Volkswagen California

  Nu ingår vinterhjul, 5 års garanti och service vid köp av lagerbil. Värde 38 500 kr inkl. moms

  Upptäck fritidshuset på fyra hjul – Volkswagen California

  Exteriör och interiör

  Två rymliga sängplatser för fyra personer

  Det uppfällbara taket gör att det finns två rymliga sängplatser för fyra personer. Den övre sovplatsen har en säng med ribbad botten som är 120 x 200 cm och en läslampa med böjbar arm. Eftersom taket är uppfällbart kan du sitta upprätt i huvudändan av sängen. Den nedre sovytan är 114 x 200 cm och kan fällas uppåt för att ge ett större lastutrymme.

  Motorer och drivlina

  Låg förbrukning och låga utsläpp

  Campingbilen California 6.1 har ekonomiska motorer med bra prestanda som är certifierade enligt Euro 6d-Temp-standard. Alla med BlueMotion Technology. Välj TDI-motor på 110 hk (81kW), 150 hk (110 kW) eller TDI med 204 hk (150 kW).

  Alltid uppkopplad med California 6.1

  Volkswagen We Connect

  Volkswagen We Connect

  Uppkopplad bil

  Med hjälp av Volkswagens onlinetjänster är du alltid uppkopplad när du är ute på vägarna. Med We Connect får du information om bilens status, snabb kontakt med servicepersonal vid problem, med mera. Med We Connect Plus kan du styra bilen med hjälp av din smartphone, få information om trafikstörningar i realtid, billarm online, för att nämna några funktioner.

  Säkerhet i första hand

  Det finns flera olika system som ökar säkerheten vid körning. Multikollisionsbromsen gör att bilen bromsar in automatiskt efter en kollision. Bromsassistenten gör att full bromskraft åstadkoms snabbare vid panikbromsning. Andra system som bidrar till säkerheten är den elektroniska stabilitetskontrollen (ESC), låsningsfria bromsar (ABS), elektronisk differentialspärr (EDS) och antispinnreglering (ASR).
   

  Boka provkörning

  Boka provkörning