ID.Buzz Cargo står på en bakgård och lossas.
Nya ID. Buzz Cargo

Utrustning och paket

Nya ID. Buzz Cargo

Utrustning och paket

De viktigaste trenderna inom hållbara transporter hittar du i ID. Buzz Cargo: Eldrift, lång räckvidd och stor lastkapacitet. Dessutom är den utrustad med intelligenta assistans- och säkerhetssystem, modern infotainment och online-uppdateringar av mjukvaran1. Tillsammans gör de ID. Buzz Cargo till en mycket mångsidig och flexibel transportbil. För ännu mer funktionalitet och komfort finns det mycket extrautrustning att välja mellan, inklusive kompletta utrustningspaket. Här får du ett smakprov på vad som är möjligt.

Emotionell design för hållbarhetsprofilerade företag

Kort överhäng, generöst axelavstånd och tillgänglig i en snygg tvåfärgad lack (tillval): Med sina unika linjer så efterliknar nya ID. Buzz Cargo den första generationens folkabuss. Resultatet är inte bara en praktisk transportbil, utan också en uppseendeväckande elbil med sin uttrycksfulla design och flexibla användbarhet. ID. Buzz Cargo väcker mycket känslor, till exempel med sitt karaktäristiska leende i fronten och  strålkastarna som "ögon". Karossen imponerar med sina kompakta proportioner, maximalt nyttjande av utrymmet och en enastående vändradie på bara 11,09 meter. Naturligtvis kan du anpassa utseendet på ID. Buzz Cargo för att passa just dig. Det finns många färger, nya fälgar och nyskapande ljusteknik att välja mellan.

Modern interiör: Funktionalitet möter hållbarhet

Det är framförallt det inre som gör ID. Buzz Cargo till en av de mest trendsättande transportbilarna, och en riktig arbetshäst på samma gång. Med sitt unika lastutrymmeskoncept och den senaste tekniken blir resultatet en digital, kraftfull och funktionell eldriven transportbil med stor lastvolym. Utrustad med smarta detaljer som till exempel den praktiska förvaringslösningen mellan framsätena, den valbara ID. Buzz Box Cargo, som ger smart förvaring och funktionalitet. ID. Buzz Cargo kombinerar användarvänlighet med hållbarhet, då inredningen dessutom är helt fri från animaliskt läder.

Väl genomtänkt: mycket utrymme på liten yta

Ska man hinna med mycket måste man också kunna transportera mycket. Tack vare den moderna MEB-plattformen, erbjuder nya ID. Buzz Cargo maximalt lastutrymme med ett litet klimatavtryck. Två europallar som lastas på tvären får plats på det robusta, halkfria lastgolvet. I kombination med den avsevärda lastvolymen på upp till 3,9 kubikmeter, den höga nyttolasten på upp till 630 kg och en maximal lastlängd på 2,2 meter, är ID. Buzz Cargo också redo för tung och skrymmande last. Valbara surrningsskenor i lastutrymmet säkerställer ett stabilt fäste under transport, till exempel i kombination med spännband. Den fasta mellanväggen mellan förarhytten och lastutrymmet kan vid behov förses med ett fönster och/eller en praktisk lastlucka för långa föremål. Den senare ökar den maximala lastlängden med ytterligare 45 cm.

2.
Uppmätt enligt SAE V6.

Innovativ teknik: Uppkoppling och Infotainment

Digital och fullt uppkopplad: I nya ID. Buzz Cargo hittar du avancerade och användarvänlig teknik. Den digitala förarplatsen är helt individuellt anpassningsbar och med den stora pekskärmen i infotainmentsystemet kan du styra flera av bilens funktioner. Car2X varnar för lokala trafikstörningar och We Connect erbjuder bekväma online-uppdateringar1 av systemets mjukvara. Som tillval finns också den senaste versionen av Travel Assist med svärmdata.

Standard i varje ID. Buzz Cargo

Modern teknik på hög nivå väntar dig i förarsätet. Här kan du digitalt på en 5,3 tums (13.46 cm) ID. Display bakom den treekrade ratten läsa av exempelvis  hasighet, assistanssystem, navigation (tillval) och färddator. Centralt placerad en 10-tums (25.4 cm) touchskärm för infotainment, klimat och många andra funktioner och inställningar. Det digitala instrumentklustret kan snabbt anpassas till dina personliga preferenser och ger en mängd användbar information. De viktigaste av dessa återfinnes också på ID. Display.