Tidningsarkiv
Transportmagasinet Online
Volkswagen Magasin

Här har vi samlat alla nummer av Volkswagens kundtidning som finns i digital form. Låt dig inspireras av rafflande äventyr och resereportage, biltester, intervjuer med färgstarka personligheter och faktaartiklar om Volkswagen, teknik och våra bilar.

Samtliga nummer laddas ner som pdf.

Volkswagen Magasin nummer 1 2022

Volkswagen Magasin 1-2022

Nu har omtalade ID. Buzz sett världens ljus, möt hela ID.-familjen här. Viktoria Carstens är dansk mästare i trädklättring. Här testar hon hur Multivan laddhybrid fungerar i arbetet som arborist. Vi träffar Kristin Kaspersen som skrivit boken "Vår mamma Lill-Babs" tillsammans med sina två systrar. Följ med på roadtrip i nära 1000 mil genom Europa med eldrivna ID.4. Och så här ser barnens drömresa med husbil ut. Detta och mycket mer i senaste numret av Volkswagen Magasin!

Volkswagen Magasin nummer 2 2021

Volkswagen Magasin 2-2021

Roadracingstjärnan Malin Kullberg testar transportbilar till tävlingsbanan. Möt nya Multivan, den optimala kombinationen av modern teknik, säker körglädje och flexibla utrymmen. Så hjälper Fleet Connect PostNord att nå sina klimatmål att bli helt fossilfria till 2030. Johan fångade tjuven med Fleet Connect. Så fungerar elbilsladdning i bostadsrätt. Folkafantasten Per-Inge Mattson sprider glädje med sina bilar. Möt tre hantverkare som älskar sina personligt intredda fordon och gissa yrket!

Volkswagen Magasin nummer 1 2021

Volkswagen Magasin 1-2021

Vi låter en av Sveriges mest profilerade kockar, Frida Ronge, checka in i California 6.1 Ocean för att prata hållbart fiske och vikten av att vara i nuet. I detta nummer följer vi också med på övning med hjältarna som aldrig ger upp – Missing People Sweden. Utöver en tur till den svenska batterifabriken Northvolt får du även åka med när vi hårdtestar nya Caddy Cargo i München, med verklighetens alla utmaningar. Klarar den kampen?

Volkswagen Magasin nummer 1 2020

Volkswagen Magasin 1-2020

Första numret av nya Volkswagen Magasin som förenar Volkswagen personbilar och transportbilar i ett och samma magasin.

Vi möter hyllade Miriam Bryant, vi besöker kunden Johan & Nyström som lär oss allt om kaffe, vi pratar massor om laddade ID.3 och presenterar förstås våra nya person- och transportbilar. Vi berättar varför vanlife blir allt vanligare i Sverige och hänger med en surfarfamilj i Sydafrika. Vi har också satt ihop en barnpanel som siar om hur framtidens bilar kommer att se ut. Självklart har vi också gett oss ut på en och annan härlig provtur!

Transportmagasinet nummer 1 2020

Transportmagasinet 1-2020

Här kan du läsa om lanseringen av ABT e-Caddy och hur Vattenfalls fordonschef håller koll på 3 200 fordon. Northvolt närmar sig visionen om en grön hållbar batteritillverkning. Vi besöker fabriksbygget i Skellefteå. Vi sätter också nya California 6.1 på prov i Nova Scotia och kollar in Amaroken som rullat 31 000 mil på 27 månader.