ABT e-Caddy eldriven skåpbil vid laddstation
ABT e-Caddy eldriven skåpbil vid laddstation
ABT e-Caddy eldriven skåpbil vid laddstation

ABT e-Caddy Skåp1

Sveriges populäraste transportbil blir eldriven

Liksom e-Transporter tillverkas elversionen av Caddy tillsammans med samarbetsföretaget ABT e-line GmbH. e-Caddy byggs på ett Caddy Maxi-chassi och kan lasta runt ett halvt ton och får dra en släpvagn på 750 kg. Elmotorn på 110 hk (82kW) ger ett vridmoment på 200 Nm för snabba accelerationer. Batteriet sitter under lastgolvet och ger en räckvidd på 123-141 km (WLTP). Detta innebär att ABT e-Caddy är ett bra alternativ för många företag där bilen inte rullar oavbrutet hela dagarna.

Laddningsmöjligheterna för elbilar ökar i hög takt. Dels genom publika stationer med stolpar. Dels genom att fler företag investerar i egna laddningsalternativ som gör det möjligt för medarbetarna att ladda bilen över natten eller under arbetstid.

från 392 900 kr exkl. moms
eller 3 210 kr/mån2

EL-IN
Fri service och underhåll vid köp av ny elbil.3

ABT e-Caddy Skåp

Mångsidiga Caddy

Kompakt på utsida, stor på insidan – det är så vi känner Caddy Maxi Skåp sedan länge. Nya ABT e-Caddy Skåp är lika funktionell men har en stor fördel: en robust elmotor från ABT e-Line. Detta gör det smidiga stadsskåpet till en smart bud- eller servicebil som är fullmatad med grön el och lokalt utsläppsfri. På insidan är allt oförändrat – det som gjort Caddy till Sveriges populäraste transportbil: ett 4,2 m3 stort lastutrymme och smart förvaring i förarhytten.

Miljöbonus på 60 000 kr

Vid köp av en transportbil som till 100% drivs på el utgår en bonus om 60 000 kr*

*Miljöbonus enligt rådande regelverk. Betalas ut efter 6 månaders ägande.

En ABT e-Caddy utanför en florist

Elmotorn
Hjärtat i ABT e-Caddy

ABT e-Caddy Skåp – favoriten pånyttfödd

Vare sig du har en brådskande leverans eller ett viktigt kundmöte – ABT e-Caddy Skåp är alltid vid din sida. Smidig, funktionell, mångsidig och med en trendsättande, utsläppsfri elmotor gör dig redo för varje uppgift som du ställs inför i vardagen. Dess kompakta exteriör gör ABT e-Caddy perfekt för jobb i stadsmiljö. Tack vare det stora lastutrymmet så får du enkelt med dig det du behöver till dagens arbetsplats. Vad du än arbetar med, så garanterar ABT e-Caddy ett professionellt intryck.

Teknisk översikt av ABT e-Caddy.

Plats för allt du behöver. Och massor av extrafunktioner

  • Batterierna är placerade på undersidan för att spara utrymme
  • Laddkabeln sätts i där du vanligtvis tankar
  • Omfattande standardutrustning

Bästa kombinationen av transportbil och elbil

  • Räckvidd: 123 km (WLTP)
  • 635 kg nyttolast
  • Snabb acceleration

Tekniska specifikationer

Räckvidd (WLTP)

123-141 km

Batterikapacitet

37,3 kWh

Laddningstid (AC/CCS till 80%)

ca 05:10 h/ ca 00:49 h

Strömförbrukning (WLTP), blandad

26,4-30,3 kWh/100 km

Motoreffekt

82 kW

Vridmoment

200 Nm

Topphastighet

120 km/h

CO2-utsläpp

0 g/km

Nyttolast

635 kg

Lastvolym

4,2 m3

Lastutrymme

2.249 mm x 1.532 mm x 1.259 mm

123-141 km

Den är verkligen stark. Trots att den är fullastad kan jag med lätthet ta mig fram med gott samvete.
Vivien Peters, 33 år
Hantverkare
Vivien Peters steht med en VW ABT e-Caddy.

Alltid nära till hands

Ladda din bil på rasten eller hemma – tack vare ett flertal laddningsmöjligheter så kan du ladda nästan när och var du vill. Vare sig du använder en laddstolpe, en egen ID. Charger laddbox eller eluttaget hemma så är det snabbt och lätt att ladda batteriet. Antalet publika laddstolpar växer snabbt. Och tack vare Volkswagens dotterbolag Electric Life Group (Elli) så kan våra kunder köpa miljövänlig Volkswagen Naturstrom®. Ellis kommer från början erbjuda CO2-neutral el för både hemmet och hemmets laddstation.

Offertförfrågan

Sök efter din närmaste återförsäljare och fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi med ett offertförslag.

Vem eller vad är ABT?

Från tävlingsbanan till transportbilar

Redan 1896 grundade Johann Abt en "innovationssmedja" i dubbel bemärkelse: istället för att begränsa sig till att tillverka hästskor och reparation av hästvagnar uppfann han en vagn som också kunde användas som en släde under de hårda, snöiga vintrarna. Sedan dess har familjeföretaget fortsatt att utvecklas inom området innovativ mobilitetsteknik.

ABT Formel E
ABT e-Multivan

När grundarens son, Johann Abt, startade sitt första bilrace 1950, la han grunden för ABT Sportsline GmbH med sin motorsportverksamhet. Sedan 2009 har företaget satsat på eldrift och detta har bl.a. lett till den första segern i Formel E-historien år 2014.

ABT är tack vare sin långa erfarenhet inom eldrift numera partner till Volkswagen Transportbilar och omvandlar både Transporter och Caddy till moderna elbilar inom serien ABT e-Line.

Vi rekommenderar att du uppdaterar eller byter webbläsare

För att få en bättre upplevelse av vår webbplats kan du använda Chrome eller Firefox..