ABT e-Caddy eldriven skåpbil vid laddstation

Volkswagen
ABT e-Caddy Maxi
från 1 995 kr/mån 1

Sveriges populäraste transportbil – 100% eldriven

SLUTSÅLD*
*enstaka bilar kan finnas kvar hos vissa återförsäljare

Nu kan vi erbjuda ABT e-Caddy till en mycket förmånlig månadskostnad med operationell leasing via Volkswagen Financial Services. Ta chansen att testa hur en elbil skulle fungera i ditt företags verksamhet. Med operationell leasing utan kontantinsats behöver du inte bekymra dig om restvärdesrisken, samtidigt som bilens driftkostnader är mycket låga. ABT e-Caddy har utvecklats tillsammans med samarbetsföretaget ABT e-line GmbH, som står för drivlinan. 

Det stora lastutrymme från Maxi-versionen är intakt, lastvikten är cirka ett halvt ton och dragvikten 750 kg. Elmotorn på 83 kW har ett vridmoment på 200 Nm och ger snabba accelerationer. Batteriet sitter under lastgolvet och räcker upp till 141 km (WLTP) mellan laddningarna. Eftersom ABT e-Caddy kan snabbladdas, går det fort att fylla på med mer energi.

Ordinarie pris från 392 900 kr exkl. moms

Lagerkampanj – Operationell Leasing via VWFS1
 • 1000 mil/år från 1 995 kr/mån
 • 1 500 mil/år från 2 495 kr/mån
 • 2 000 mil/år från 2 995 kr/mån

Inklusive EL-IN, fritt service- och underhållsavtal. Inklusive e-Drive paket och dragkrok. Avtalstid 36 månader. Priser exklusive moms. Begränsat antal lagerbilar. Kontakta din återförsäljare.

2.
EL-IN gäller i 36 månader, max 6.000 mil. Fri service och underhåll vid köp/leasing av ny elbil från Volkswagen Transportbilar.
ABT e-Caddy Skåp

Caddy e-Drive paket ingår.

 • H7 lampor med LED-varselljus
 • Dimljus med kurvljusfunktion
 • Regnsensor
 • Parkeringssensorer bak
 • Bluetooth och App Connect mobiltelefonanslutning
 • Radio Composition Media
 • Ratt, handbromsspak och växelväljare i läder
 • Förarsäte med höjdinställning
 • Friskluftintag med aktivt kolfilter
En ABT e-Caddy utanför en florist

Elmotorn
Hjärtat i ABT e-Caddy

ABT e-Caddy Maxi – favoriten pånyttfödd

Vare sig du har en brådskande leverans eller ett viktigt kundmöte – ABT e-Caddy Skåp är alltid vid din sida. Smidigt, eftersom du slipper växla manuellt. Och smidigt och snabbt, med en elmotor som svarar direkt och ger bra med kraft. Miljövänligt och utsläppsfritt förstås. Dessutom ger elbilen riktigt låga driftskostnader. Med ett kompakta yttre passar ABT e-Caddy perfekt för jobb i stadsmiljö. Tack vare det stora lastutrymmet så får du enkelt med dig det du behöver till dagens arbetsplats. Vad du än arbetar med, så garanterar ABT e-Caddy ett professionellt intryck.

Teknisk översikt av ABT e-Caddy.

Plats för allt du behöver. Och massor av extrafunktioner

 • Batterierna är placerade på undersidan för att spara utrymme
 • Laddkabeln sätts i där du vanligtvis tankar
 • Omfattande standardutrustning

Bästa kombinationen av transportbil och elbil

 • Räckvidd: 141 km (WLTP)
 • 635 kg nyttolast
 • Snabb acceleration

Tekniska specifikationer

<b>Tekniska specifikationer</b><br>

Räckvidd (WLTP)

123-141 km

Batterikapacitet

37,3 kWh

Laddningstid (AC/CCS till 80%)

ca 05:10 h/ ca 00:49 h

Strömförbrukning (WLTP), blandad

26,4-30,3 kWh/100 km

Motoreffekt

83 kW

Vridmoment

200 Nm

Topphastighet

120 km/h

CO2-utsläpp

0 g/km

Nyttolast

635 kg

Lastvolym

4,2 m3

Lastutrymme

2.249 mm x 1.532 mm x 1.259 mm

123-141 km

Den är verkligen stark. Trots att den är fullastad kan jag med lätthet ta mig fram med gott samvete.
Vivien Peters, 33 år
Hantverkare
Vivien Peters steht med en VW ABT e-Caddy.

Alltid nära till hands

Ladda din bil på rasten eller hemma – tack vare ett flertal laddningsmöjligheter så kan du ladda nästan när och var du vill. Vare sig du använder en laddstolpe, en egen ID. Charger laddbox eller eluttaget hemma så är det snabbt och lätt att ladda batteriet. Antalet publika laddstolpar växer snabbt. Och tack vare Volkswagens dotterbolag Electric Life Group (Elli) så kan våra kunder köpa miljövänlig Volkswagen Naturstrom®. Ellis kommer från början erbjuda CO2-neutral el för både hemmet och hemmets laddstation.

ID. Charger
Laddboxen från Volkswagen

Nya ID. Charger från Volkswagen är den anpassade lösningen för att ladda din elbil i hemmet. Välj mellan 3 versioner. Nu kan du även beställa din ID. Charger i vår webbshop.
 

Offertförfrågan

Sök efter din närmaste återförsäljare och fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi med ett offertförslag.

Vem eller vad är ABT?

Från tävlingsbanan till transportbilar

Redan 1896 grundade Johann Abt en "innovationssmedja" i dubbel bemärkelse: istället för att begränsa sig till att tillverka hästskor och reparation av hästvagnar uppfann han en vagn som också kunde användas som en släde under de hårda, snöiga vintrarna. Sedan dess har familjeföretaget fortsatt att utvecklas inom området innovativ mobilitetsteknik.

ABT Formel E
ABT e-Multivan

När grundarens son, Johann Abt, startade sitt första bilrace 1950, la han grunden för ABT Sportsline GmbH med sin motorsportverksamhet. Sedan 2009 har företaget satsat på eldrift och detta har bl.a. lett till den första segern i Formel E-historien år 2014.

ABT är tack vare sin långa erfarenhet inom eldrift numera partner till Volkswagen Transportbilar och omvandlar både Transporter och Caddy till moderna elbilar inom serien ABT e-Line.

Artiklar från 
Transportmagasinet

ABT e-Caddy och e-Crafter
Elfirman klarar transporterna på el

Hur fungerar det med elbilar på ett jobb med transportbehov? Efter ett år med en flotta av ABT e-Caddys samt en ABT e-Crafter är svaret från elföretaget Elektrikern i Dingtuna: Väldigt bra. De är dessutom övertygade om att lösningen passar de flesta företag.
 

Volkswagens elektrifiering fortsätter med Caddy och Transporter

Utvecklingen av eldrivna transportbilar har intensifierats under senare år, och det är ingen hemlighet att Volkswagen satsar stora resurser på att skapa ett komplett program av lätta transportbilar som drivs med elektricitet. På den stora transportbilsmässan i Hannover presenterade Volkswagen morgondagens transportlösningar under mottot “Transporting your Future” (“Transport av din framtid”). Produkterna som presenterades var både spännande och oväntade.

Mer om våra elbilar

Mer om våra elbilar

Villkor från Volkswagen

1.
Volkswagen Företagsleasing: 36 mån (exkl moms), 0 % särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (nov 2020). Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Eventuella övermil samt onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Angivet månadsbelopp är baserat på att bonus enligt förordningen (2017:1334) om klimatbonusbilar betalats till VWFS och gäller fr.o.m. att sådan betalning skett. Om utbetalning uteblir eller förändras påverkas leasingavgiften. För fullständiga villkor se leasing.volkswagen-transportbilar.se
 • Samtliga priser är exkl. moms, om inget annat anges. Varje Volkswagen-återförsäljare är fri att sätta sina egna priser (undantaget ID. Buzz och ID. Buzz Cargo, som säljs genom en agentmodell)
 • Volkswagen Transportbilar reserverar sig för eventuella felskrivningar.