ABT e-Transporter eldriven skåpbil vid laddstation
ABT e-Transporter eldriven skåpbil vid laddstation
ABT e-Transporter eldriven skåpbil vid laddstation

Volkswagen
ABT e-Transporter
från 2 695kr/mån1

Originalet blir elektriskt

Elversionen av Transporter produceras tillsammans med elbilspartnern ABT e-line GmbH och finns idag tillgänglig som uppdaterade T6.1-generationen. ABT e-Transporter har den långa hjulbasen och en elektrisk motorn på 83 kW.  Med en batterikapacitet på 37,3 kWh ger den en räckvidd på cirka 106-138 km (enligt WLTP), och eftersom den kan snabbladdas så går det fort att fylla på med ny energi. Tack vare att de nya litiumjon-batterierna och elsystemen är så lätta och kompakta kan de monteras under golvet, utan att inkräkta på det 6,7 m3 stora lastutrymmet.

Ordinarie pris från 529 400 kr exkl. moms

Lagerkampanj – Operationell Leasing via VWFS1

Inklusive EL-IN, fritt service- och underhållsavtal. Inklusive dragkrok. Avtalstid 36 månader. Priser exklusive moms. Begränsat antal lagerbilar. Kontakta din återförsäljare.

  • 1 000 mil/år från 2 695kr/mån
  • 1 500 mil/år från 3 195kr/mån
  • 2 000 mil/år från 3 695kr/mån
2.
EL-IN gäller i 36 månader, max 6.000 mil. Fri service och underhåll vid köp/leasing av ny elbil från Volkswagen Transportbilar.
--:--

Kombinationen ABT och Transporter 6.1 gör det här till en praktisk transportbil som klarar de flesta utmaningar som vardagen erbjuder. Skåpbilen har hela 6,7 m3 lastvolym och klarar cirka ett tons nyttolast. Enkel och smidig att köra med en kraftfull elmotor som svarar direkt och du behöver inte växla manuellt.

--:--

Gott om lastutrymme, lokalt utsläppsfri