ID Buzz och ID Buzz Cargo från Volkswagen Transportbilar
1,2,3

Nya ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

Beställ din elektriska folkabuss nu.

Beställ din elektriska folkabuss nu.

ID. Buzz & ID. Buzz Cargo är den nya generationens mobilitet

Med modellerna ID. Buzz och ID. Buzz Cargo tar vi med oss en historisk och ikonisk design in i e-mobilitetens tidsålder. Toppmodern teknik, digitala funktioner och en ny känsla av rymlighet ger dig komfortabel mobilitet. Oavsett om den används tillsammans med familjen eller i jobbet är ID. Buzz och ID. Buzz Cargo intelligenta följeslagare som omedelbart gör dig på gott humör med sitt karakteristiska utseende.

Läs mer om modellerna

Bekväm och flexibel laddning när du behöver

ID. Buzz ger dig snabbladdning, intelligenta laddningslösningar och lång räckvidd. Medan du måste besöka en bensinstation för att tanka med en förbränningsmotor kan du ladda det nya ID. Buzz och ID. Buzz Cargo när de ändå står parkerade. Till exempel på jobbet, vid stormarknaden eller på en parkeringsplats. Detta gör den dagliga användningen mycket mer flexibel och bekväm. Du kan snabbt och enkelt hitta gratis laddningsstationer med hjälp av Volkswagens laddningstjänst We Charge, som ger dig bekväm tillgång till mer än 310 000 laddningsstationer i hela Europa. Den maximala laddningskapaciteten för ID. Buzz och ID. Buzz Cargo är upp till 11 kW för vanlig laddning (växelström). För snabbladdning (likström) är den maximala laddningseffekten för båda modellerna upp till 170 kW. På en snabbladdningsstation på motorvägen, till exempel en IONITY-station, tar det inte mer än cirka 30 minuter att ladda batteriet från 5 % till 80 %.4

En ID. Buzz Cargo lastad med varor.

ID. Buzz Cargo – stort lastutrymme på liten yta

En ”arbetshäst” med ren och kraftfull eldrift och stort lastutrymme på liten yta: Med ID. Buzz Cargo lanserar vi nästa generations transportbil. Det nya lastrumskonceptet ger plats för två europallar som lastas på tvären. En lastvolym på upp till 3,9 kubikmeter,5 en lastförmåga på 630 kg och en vändradie på bara 11,09 m gör ID. Buzz Cargo till ett hållbart nyttofordon som klarar nästan alla utmaningar i det vardagliga arbetet. Med en skjutdörr även på förarsidan (tillval) blir lastning och lossning ännu bekvämare för dig och medarbetarna. ID. Buzz Cargo med dragkrok som tillval gör det dessutom möjligt att dra upp till 1 000 kg på släp.