2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Caddy Skåp Highline och Transporter Skåp Proline framför billager

Skåpbilar för dig som ställer stora krav.

Planerar du att köpa en riktigt bra skåpbil hittar du flera riktigt bra alternativ bland Volkswagens transportbilar. Du hittar allt från enklare och prisvärda skåpbilar till välutrustade versioner med starka motorer. Dessutom kan du finna färdiga inredningsförslag som passar din verksamhet.

Caddy Skåp i färgen Reflexsilver Metallic

Våra mest populära transportbilar.

Caddy och Transporter är två av Sveriges populäraste skåpbilar. Just nu har vi flera prisvärda erbjudanden som gör dem extra köpvärda. Båda transportbilsmodellerna finns i en mängd olika versioner med flera motoralternativ och möjligheter till utrustning. Vill du veta mer om alla möjligheter går du in på Bygg din bil och skapar din egen favorit.

Uppställning av Volkswagen skåpbilar med 4MOTION fyrhjulsdrift

Fyrhjulsdrivna skåpbilar för bättre framkomlighet.

Volkswagens egna system för fyrhjulsdrift heter 4MOTION och ger dig flera fördelar. Den innebär att fyrhjulsdriften sköter sig själv utan inblandning av föraren. Drivkraften fördelas automatiskt så att du alltid har det bästa väggreppet i förhållande till underlaget. Tillsammans med ESC ger det en överlägsen framkomlighet vid dåligt väglag. Du har möjlighet att beställa 4MOTION fyrhjulsdrift till de flesta av Volkswagens skåpbilar.

Candyvit Transporter i lagerlokal

Twin Cabin – 5-sitsig skåpbil.

Transporter finns även i skåpbilsversioner med dubbelhytt som har generöst med plats för fem personer samtidigt som den har ett väl tilltaget lastutrymme. Den finns med flera olika motoralternativ och med olika utrustningsnivåer. Bland annat kan du välja 4MOTION fyrhjulsdrift och DSG automatlåda. Det här är en skåpbil för dig som behöver gott om plats för både människor och last.

Ska du köpa skåpbil?

Eller någon annan sorts transportbil? Volkswagen har det mest omfattande och moderna programmet av lätta transportbilar. Allt från den lilla skåpbilen Caddy till stora Crafter och den kraftfulla pick-upen Amarok. Du kan välja bland flera olika versioner. Skåpbilar, flak, kombi eller specialbyggnationer som passar din verksamhet. Bygg din bil på hemsidan eller besök din Volkswagen-återförsäljare för att få veta mer. Nedan hittar du ett axplock av alla våra modeller.

 • Caddy Skåp

  Sveriges populäraste transportbil.

  Caddy Skåp är en lättlastad, välutrustad och bekväm bil. I utrustningslistan finns bland annat parkeringsvärmare med tidur och fjärr, klimatanläggning och multifunktionsdisplay.

  Bygg din Caddy
 • Transporter Twin Cabin

  Plats för många och mycket.

  En välutrustad modell med plats för upp till 6 personer. Är bland annat utrustad med navigationssystem Discover Media, Front Assist, multifunktionsratt och har värmare för vatten med programmerbar kupévärmarfunktion och fjärrkontroll.

  Bygg din Transporter
 • Crafter Skåp

  Byggd för föraren.

  Nya Crafter Skåp finns i flera versioner, både förlängda och förhöjda, upp till 18,4 m3 lastvolym och 2,2 meters lasthöjd. Finns med fram-, bak- och fyrhjulsdrift.

  Bygg din Crafter
 • Amarok Comfortline

  Terränglimousin med V6.

  Comfortline har 3-liters V6 TDI-motor på 204 hk (150 kW). Den är bland annat utrustad med Servotronic, Multikollisionsbroms, 17-tums lättmetallfälgar, läderklädd multifunktionsratt och Climatic luftkonditionering.

  Bygg din Amarok

Nästa steg.