Man står utanför sidodörr på en vit VW Transporter Skåpbil
Man står utanför sidodörr på en vit VW Transporter Skåpbil
Man står utanför sidodörr på en vit VW Transporter Skåpbil

Skåpbilar

Skåpbilar för dig
som ställer stora krav

Planerar du att köpa en riktigt bra skåpbil hittar du flera bra alternativ bland Volkswagens transportbilar. Du hittar allt från enklare och prisvärda skåpbilar till välutrustade versioner med starka motorer. Dessutom kan du finna färdiga inredningsförslag som passar din verksamhet.

Volkswagen Transporter 6.1 med hantverkare

Våra mest populära transportbilar

Caddy och Transporter 6.1 är två av Sveriges populäraste skåpbilar. Just nu har vi flera prisvärda erbjudanden som gör dem extra köpvärda. Båda transportbilsmodellerna finns i en mängd olika versioner med flera motoralternativ och möjligheter till utrustning. Vill du veta mer om alla möjligheter går du in på Bygg din bil och skapar din egen favorit. Bygg din bil hittar du numera på respektive bils modellsida. Följ länkarna nedan.
 

Fyrhjulsdrivna skåpbilar för bättre framkomlighet

Volkswagens egna system för fyrhjulsdrift heter 4MOTION och ger dig flera fördelar. Den innebär att fyrhjulsdriften sköter sig själv utan inblandning av föraren. Drivkraften fördelas automatiskt så att du alltid har det bästa väggreppet i förhållande till underlaget. Tillsammans med ESC ger det en överlägsen framkomlighet vid dåligt väglag. Du har möjlighet att beställa 4MOTION fyrhjulsdrift till de flesta av Volkswagens skåpbilar.
 

4MOTION logotyp på en VW Transporter 6.1
Ska du köpa skåpbil?

Eller någon annan sorts transportbil? Volkswagen har det mest omfattande och moderna programmet av lätta transportbilar. Allt från den lilla skåpbilen Caddy till stora Crafter. Du kan välja bland flera olika versioner. För er med extra stora krav på lastutrymmet har vi tagit fram några specialbyggda påbyggnadsskåp.

Volkswagen Caddy Skåp Proline

Caddy Skåp

Sveriges populäraste transportbil

Caddy Skåp är en lättlastad, välutrustad och bekväm bil. I utrustningslistan finns bland annat parkeringsvärmare med tidur och fjärr, klimatanläggning och multifunktionsdisplay.
 

Volkswagen Transporter 6.1

Transporter 6.1

Originalet i ny tappning

Transporter är bland annat utrustad med navigationssystem Discover Media, Front Assist,  multifunktionsratt och har värmare för vatten med programmerbar kupévärmarfunktion och fjärrkontroll.
 

Volkswagen Crafter Skåp

Crafter Skåp

Byggd för föraren

Nya Crafter Skåp finns i flera versioner, både förlängda och förhöjda, upp till 18,4 m3 lastvolym och 2,2 meters lasthöjd. Finns med fram-, bak- och fyrhjulsdrift.
 

Vi rekommenderar att du uppdaterar eller byter webbläsare

För att få en bättre upplevelse av vår webbplats kan du använda Chrome eller Firefox..