Skåpbilar

Skåpbilar för dig
som ställer stora krav

Planerar du att köpa en riktigt bra skåpbil hittar du flera bra alternativ bland Volkswagens transportbilar. Du hittar allt från enklare och prisvärda skåpbilar till välutrustade versioner med starka motorer. Dessutom kan du finna färdiga inredningsförslag som passar din verksamhet.

Silvrig Volkswagen Caddy Skåp skåpbil

Våra mest populära transportbilar

Caddy och Transporter är två av Sveriges populäraste skåpbilar. Just nu har vi flera prisvärda erbjudanden som gör dem extra köpvärda. Båda transportbilsmodellerna finns i en mängd olika versioner med flera motoralternativ och möjligheter till utrustning. Vill du veta mer om alla möjligheter går du in på Bygg din bil och skapar din egen favorit. Bygg din bil hittar du numera på respektive bils modellsida. Följ länkarna nedan.
 

Fyrhjulsdrivna skåpbilar för bättre framkomlighet

Volkswagens egna system för fyrhjulsdrift heter 4MOTION och ger dig flera fördelar. Den innebär att fyrhjulsdriften sköter sig själv utan inblandning av föraren. Drivkraften fördelas automatiskt så att du alltid har det bästa väggreppet i förhållande till underlaget. Tillsammans med ESC ger det en överlägsen framkomlighet vid dåligt väglag. Du har möjlighet att beställa 4MOTION fyrhjulsdrift till de flesta av Volkswagens skåpbilar.
 

Volkswagen transportbilar tar sig fram överallt med 4MOTION fyrhjulsdrift
Volkswagen Transporter Proline 5-sitsig skåpbil

Twin Cabin – 5-sitsig skåpbil

Transporter finns även i skåpbilsversioner med dubbelhytt som har generöst med plats för fem personer samtidigt som den har ett väl tilltaget lastutrymme. Den finns med flera olika motoralternativ och med olika utrustningsnivåer. Bland annat kan du välja 4MOTION fyrhjulsdrift och DSG automatlåda. Det här är en skåpbil för dig som behöver gott om plats för både människor och last.
 

Ska du köpa skåpbil?

Eller någon annan sorts transportbil? Volkswagen har det mest omfattande och moderna programmet av lätta transportbilar. Allt från den lilla skåpbilen Caddy till stora Crafter och den kraftfulla pick-upen Amarok. Du kan välja bland flera olika versioner. Skåpbilar, flak, kombi eller specialbyggnationer som passar din verksamhet. Bygg din bil på hemsidan eller besök din Volkswagen-återförsäljare för att få veta mer. Nedan hittar du ett axplock av alla våra modeller.

Volkswagen Caddy Skåp Proline

Caddy Skåp

Sveriges populäraste transportbil

Caddy Skåp är en lättlastad, välutrustad och bekväm bil. I utrustningslistan finns bland annat parkeringsvärmare med tidur och fjärr, klimatanläggning och multifunktionsdisplay.
 

Volkswagen Transporter Twincabin - 5-sitsig skåpbil

Transporter Twin Cabin

Plats för många och mycket

En välutrustad modell med plats för upp till 6 personer. Är bland annat utrustad med navigationssystem Discover Media, Front Assist,  multifunktionsratt och har värmare för vatten med programmerbar kupévärmarfunktion och fjärrkontroll.
 

Volkswagen Crafter Skåp

Crafter Skåp

Byggd för föraren

Nya Crafter Skåp finns i flera versioner, både förlängda och förhöjda, upp till 18,4 m3 lastvolym och 2,2 meters lasthöjd. Finns med fram-, bak- och fyrhjulsdrift.
 

Volkswagen Amarok Comfortline

Amarok Comfortline

Terränglimousin med V6

Comfortline har 3-liters V6 TDI-motor på 204 hk (150 kW). Den är bland annat utrustad med Servotronic, Multikollisionsbroms, 17-tums lättmetallfälgar, läderklädd multifunktionsratt och Climatic luftkonditionering.
 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there