Ljusdesign på elbussen VW ID. Buzz

ID. Buzz och ID. Buzz Cargo
i Volkswagen Magasin

Därför beställer Nordelektro 40 stycken ID. Buzz

Elinstallationsföretag Nordelektro lever som dem lär. I början av nästa år kommer hela 60 av bolagets 77 servicefordon bytas ut till el, där ID. Buzz Cargo var det självklara valet i omställningen. 

Därför har vi bokat
ID.Buzz och ID.Buzz Cargo

Nya ID.Buzz och ID.Cargo har redan förbokats av många och till årsskiftet väntas bilarna entra den svenska marknaden. Volkswagen Magasin har intervjuat Gustav och Mick som förbeställt ID.Buzz och ID.Buzz Cargo. 

Några av funktionerna bakom valet att förbeställa ID.Buzz var att det är en miljöbil, dess moderna design och flexibiliteten. "Jag hoppas att den fysiska upplevelsen blir lika härlig som det jag har sett digitalt."

Vad som lockade till att förbeställa ID.Buzz Cargo var räckvidden, dess mångsidiga lastningsutrymme och att den kan användas både privat och i jobbet. "Det jag framför allt gillar med att köra elbil är att det är så tyst och mjukt."

En tillbakablick på VW Bus Festival 2023

Årets händelse för alla Folkabussfans sammanföll med den svenska midsommarhelgen. Mellan 23-25 juni samlades över 80 000 besökare på mässan i Hannover för att fira VW Bus Festival 2023.

Parkeringsplatserna runt mässområdet hade gjorts om till campingplats för cirka 6 000 VW-bussar och 12 000 övernattande besökare. Hjärtat av mässområdet var ombyggt till ett festivaltorg med en stor scen, tre paviljonger med olika teman och ett stort Pariserhjul – tre hela fantastiska dagar för att fira VW:s klassiska folkabuss.

Från eldriven T2-folkabuss till ID. Buzz

Året är 1972 – och vad många inte vet är att det var just detta år som drömmen om en folkabuss med nollutsläpp föddes. En dröm som blir verklighet 50 år senare med ID. Buzz. Vi reser tillbaka till folkabussens rötter.

Nästa steg

Volkswagen
ID. Buzz

Volkswagen
ID. Buzz Cargo

Hitta bästa miljöbilen för dig

Nästa steg